Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Adj a a szexhez különleges élményt, kettős behatolással!

Adj a a szexhez különleges élményt, kettős behatolással!

Sok nő két testi behatolóról álmodik. De általában zavarban vannak, hogy ezt mondják. Adj örömet barátnődnek, és váltsd valóra fantáziáidat. A legjobb ebben az esetben az, hogy nem kell idegeneket bevonni az ügybe. Néhány kattintás az egérrel, és a futárok már jönnek hozzád a teljes kettős behetolást utánzó szexjáték arzenállal a jövőbeli örömökért.

Ez a szexfantázia segít a klasszikus vibrátorok vagy péniszprotézisek megvalósításában. Nézzük meg közelebbről. Rezgés móddal és anélkül is. Ezek nagyban különböznek az anyag minőségétől, a kialakítástól, a sebesség üzemmód jelenlététől, a kezelőpanelektől. A szexipar fejlődésének köszönhetően a legjobb szexboltok polcain, beleértve a miénket is, szinte megkülönböztethetetlenek a valódi férfiasságtól. A legújabb anyagok teljesen hipoallergének és kellemes tapintásúak. A kialakítás a női test anatómiai jellemzőihez igazodik. Az ilyen dupla szexjátékok különböznek a jelenlétében rezgési mód, méret és vastagság, valamint távoli vagy nem távirányító vezérlőpanel. Ez az Ön személyes preferenciáitól függ. A fantáziával rendelkező emberek számára a gyártók vízálló vibrátorokat gyártanak.

Ami a péniszprotéziseket illeti, van néhány sajátosság is. A péniszprotézisek ugyanazok a pántok. De valamilyen oknál fogva a heteroszexuális férfiak elfogultak ezzel a játékkal szemben. Most képzeld el ezt a képet - a barátnőd kutya helyzetben van, hátulról belépsz. Úgy tűnik, hogy minden világos. De... Olyan pántot viselsz, amely időben mozog a mozdulataiddal. Ennyit a kettős behatolásról.

Egy kis játék, és a szex teljesen más lesz. A péniszprotézis a hevederekhez van rögzítve, és különböző fúvókákkal változtatható. Nem lesz nehéz kiválasztani az Ön számára megfelelőt - mindannyian széles körben képviseltetik magukat az üzletekben. De ez a történet egy klasszikus párnak szól.

És ha nincs elég extrém sportja, csináld szexhintán. Könnyen elrejthetők egy szekrényben a kíváncsiskodó szemektől, és néhány perc alatt újra összerakhatók. Egy ilyen egység szépsége az, hogy lehetővé teszi olyan akrobatikus mutatványok végrehajtását, amelyekre még soha nem volt képes. A különféle pózok és a súlytalanság érzése teljesen új horizontokat nyit meg. Ne felejtsen el további alkatrészeket vásárolni hozzájuk. Tudod, A szexgazdaságban minden jól fog jönni!

Szexuális játékok a kettős behatoláshoz

Pénisz mellé csatolható mű dildók, dupla vibrátorok és dupla dildók. Magát a szexet nem minden lány szereti, mert mint ilyen, nincsenek erogén zónák a végbélnyílásban. Csak az, hogy azoknak a szerencsés nőknek, akiknek orgazmusuk van a stimulációtól, érzékeny idegvégződések vannak a hüvelyben oly módon, hogy a végbélnyíláson keresztül stimulálhatók. De a hüvelybe és a végbélnyílásba való behatolás ugyanakkor nagyon erős örömet okoz sokaknak. Végül is a hüvely és a végbélnyílás közötti fal vékony, és amikor a péniszbe minden lyukba behelyezik, mindkét oldalon krimpelődik, és a hüvely hátsó falán lévő erogén zónák különösen intenzív stimulációt kapnak. Természetesen sok lány elvileg megijed a végbélnyílásba való behatolástól, a lehetséges fájdalomtól stb. De ez kizárólag a végbélnyílás megfelelő előkészítésének kérdése.

Nem minden pár, különböző okok miatt, készen áll egy harmadik meghívására. És ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik, lehet, hogy nem működik először. Ezért kezdetnek megpróbálhatja megadni a lánynak ezt a különleges örömet egy hevederrel a kettős behatoláshoz vagy egy fúvókával a péniszen a kettős behatoláshoz, amelyet szexboltunkban vásárolhat meg.

A legegyszerűbb változatban az ilyen pánt egy , amelyet rugalmas bilincssel rögzítenek a pénisz alá. Leggyakrabban a jobb rögzítés érdekében egy második bilincset biztosítanak, amelyet a herezacskóban viselnek. Egyes minták erekciós gyűrű szerepet is játszhatnak, amely a véráramlás részleges blokkolása miatt fokozza az erekciót és kissé vastagabbá teszi a péniszt. Egyes modellek rezgésstimulációval is felszerelhetők. Az ilyen fúvókák hátránya a kettős behatoláshoz a frissítések lehetetlensége. A fejlettebb változat egy teljes értékű heveder a kettős behatoláshoz, amely egy bugyi, rögzítőrendszerrel. Az előző verziótól eltérően lehetőség van a fúvókák cseréjére és az érzésekkel való kísérletezésre.

A péniszhez való rögzítés lehetővé teszi az ember számára, hogy élvezze a prosztata mirigy kellemes stimulációját. Mivel az ember végbélnyílásában sok idegvégződés van, a pénisz fúvókája további izgalmas elemként szolgál, amely csodálatos érzéseket nyújt. A pénisz fúvókája biztonságosan rögzítve van egy gyűrűvel, amely szorosan lefedi a szervét. Egyes modelleket úgy terveztek, hogy kielégítsék partnerét, mivel nyitott fejű fúvókából és egy további behatolási folyamatból állnak.

A péniszen lévő fúvóka vékony és bordázott stimuláns formájában fantasztikus örömet okoz egy nőnek, és fényes orgazmust okoz. Kínáljon választottjának egy izgalmas erotikus játékot kettős behatolással, megvalósíthatja titkos fantáziáit.

A férfi nemi szervhez való rögzítés előnye
A pénisz fúvókája élénk benyomást kelthet a nemi közösülésről. A pénisz rögzítése a szexhez a hangerő növelésével és az erekciót támogató gyűrű kölcsönös örömet nyújt Önnek. A gyűrű szorosan lefedi a szervet, tartós erekciót okozva, ami a választottnak a hosszan tartó közösülés örömét nyújtja. A pénisz fúvókája, amely szivattyú segítségével gyorsan és egyszerűen növeli a térfogatot, stimulálja az intim nyílás minden érzékeny területét. Az orgazmus idején a partner maximalizálhatja a fúvóka méretét, ezáltal meghosszabbítva a kellemes pillanatot.

A péniszen lánccal történő rögzítés a végbélnyílás érzékszervi stimulációját végzi a nemi közösülés során. Egy nő orális szexet adhat neked, és ugyanakkor intenzív súrlódásokat okozhat a fúvókával, hihetetlen boldogságot nyújtva. A pénisz hosszúkás fúvókája egy további eljárással lehetővé teszi, hogy hosszú távú szexuális kapcsolatot élvezhessen választottjával. Az ilyen fúvókák extra centimétereket adnak a testéhez, és lehetővé teszik egy nő számára, hogy kettős behatolással élvezze a szexet. A stimulációhoz szükséges péniszrögzítés diverzifikálja a hagyományos intim kapcsolatot és telítettebbé teszi.

Milyen a férfi pánt a kettős behatoláshoz?

Teljesítse az egyidejű anális és hüvelyi stimulációról szőtt fantáziáját kiváló minőségű pántos DP dildókkal és kettős behatolású péniszgyűrűinkkel. Kettős behatolású játékaink kihangosított stimulációt kínálnak mindkét lyukhoz, hogy egyedülálló teltségérzetet nyújtsanak anélkül, hogy további partnert kellene hozzáadniuk!  Férfiaknak, nőknek, házaspárnak izgalmas szexjáték!

Mi az a kettős behatolású heveder?
A kettős behatolású játék egy pánt a férfiak számára, amelyet a péniszre helyeznek, és úgy tervezték, hogy behatoljon egy nőbe, egyszerre biztosítva hüvelyi és anális élvezetet. A vaginával rendelkező emberek kettős behatolású pántot is használhatnak egy normál dildó felett, hogy megduplázzák a vágyat az egyéni foglalkozások során. A felcsatolható szexjátékok között is sok izgalmas terméket találni.

Sok kettős behatolású heveder péniszgyűrűvel vagy csikló stimulátorral van felszerelve, hogy valóban maximalizálja az élvezetet mindkét fél számára. A dupla pántot néha összekeverik a kettős behatolású dildóval, bár a két játék különbözik. Az ilyen típusú pántokat pénisz vagy pénisz alakú szexuális játék felett való viselésre tervezték. A kettős behatolású dildó azonban két véggel rendelkezik, és saját különálló kettős behatolású játék.

Ezeket a játékokat nem péniszhez vagy dildóhoz való rögzítésre tervezték, hanem női maszturbációra vagy azonos nemű játékra használhatók. Fedezzen fel többet a kétvégű dildók kínálatának böngészésével.

Miért használjon férfi pántot?
A kettős behatolású játék rendkívül kielégítő lehet mind viselőjének, mind a tolóerőnek. Azok, akiket behatolnak, élvezik, hogy kétszer olyan szórakoztatóak, míg a behatoló személy élvezheti a joystick-utazás érzését, és csak a tagjával duplán behatolhat partnerébe. Ha olyan férfi pántot választasz, amelyhez kakasgyűrű is tartozik, akkor a dupla mártogatós álmaid is tovább tarthatnak.

Ha szereted, ha egyszerre hatolsz be análisan és stimulálnak vaginálisan, vagy volt már néhány vad éjszakád egy harmadik személlyel, akkor a férfi pánt tökéletes játék lehet számodra. Miután átcsúszott partnere péniszén, a dildó függelék könnyen becsúszik a fenekébe (természetesen síkosítóval), így nincs szükség harmadik tagra, és partnere minden szögből koncentrálhat arra, hogy eljusson a Big O-hoz.

Ha vulva van, használhat hevedert a kettős behatoláshoz egy szokásos dildó játékkal. Ez extra anális élvezetet nyújt a gőzösebb szóló ülésekhez.

A legjobb pánt férfiaknak
Kollekciónkban mindenféle formájú és méretű férfi pántot találsz. A sima száraktól, amelyek nem hasonlítanak egymásra, a húsos pecsenyékig, amelyek a kaszkadőr dublőre lehetnek. A számodra legjobb pánt attól függ, hogy mi néz ki és érzi magát a legélvezetesebbnek.


Mi az a kettős behatolás?

Kevés nő engedheti meg magának ilyen élményt. Valaki zavarban van az erkölcsi oldaltól, valaki fél a fájdalomtól. De biztosan ilyen fantáziák látogatták meg a legtöbb nőt - és ez azt jelenti, hogy "soha ne mondd, hogy soha".

A kettős behatolás fogalma és változatok
A klasszikus nézet kettős behatolását az DP egyesüléseként értjük. Az egyetlen lány kapja a két partner maximális figyelmét. A behatolások a végbélnyílásban, a hüvelyben és a szájban fordulnak elő, és a partnerek sorrendje és a tempó változik. Kevésbé gyakori a biszexuális vagy meleg változat. Az ilyen kísérletekhez fiziológiai okokból kevesebb testtartás van.

A kettős behatolás gyenge fogalmai tévesek. Lehetővé teszi a variációkat, amelyek mindegyike kombinálható és kombinálható, ami fokozza az érzéseket és az orgazmust.

Pénisz vagy dildó és pénisz minden lyukban - A kettős behatolás témáját érintve ezt a megközelítést gyakrabban tekintik, mint mást. Lehetőség van a kísérlet megkezdésére szex nélkül, korlátozva magát mindkét férfi orális szexére. Kívánatos a teljes behatolás elérése, mivel a lyukak jelentős szűkülése örömet okoz a férfiaknak. Ugyanakkor a nők fényes orgazmusokat kapnak, és elkezdenek spriccelni. 
Érdemes megkezdeni a hüvelyt, amelybe az első partner behatol. A második férfi hátul van, fokozatosan és lassan belép a lányba, míg az első fiatalembernek mozdulatlannak kell maradnia. A kényelem érdekében a tempó nem egyezhet meg, különben a tagok kiesnek. Az alkalmazkodáshoz az első percekben aktív szerepet kell váltania: az egyik behatol és marad, a másik tovább mozog.

Két hímtag a hüvelyben - Ha a nő fizikai állapota lehetővé teszi, egyidejűleg behatolhat a hüvelybe. Ez akkor is megfelelő, ha a szex több kísérlet után nem tűnt kellemesnek. Az első tapasztalat során nehézségek merülnek fel, amelyeket előzetesen figyelembe vesznek.
A hüvely nyújtása. A finom szövetek előkészítés nélkül gyorsan elszakadnak, és hosszú ideig gyógyulnak. Ezért a kísérlet előtt érdemes nagy mennyiségű játékok - golyók - használatával gyakorolni. A mozgások merevsége. A választott opció újdonsága ellenére nehéz élvezni a helyzetet: mindhárom résztvevő immobilizálható. Ezért a folyamat elején beszélni kell a szerepek kölcsönös elosztásáról.

Még a megfelelő előkészítés és megbeszélés sem fog megszabadulni az apró kényelmetlenségtől, amely akadályozhatja. Annak érdekében, hogy a következmények ne legyenek kellemetlenek a lány számára, ne hagyja figyelmen kívül a kenőanyagot, amely ebben az esetben növeli a csúszást és a kapott örömöt.

Dupla anális - A szexet azért használják, mert mindkettőnek új érzéseket hoz, így egy tag nem biztos, hogy elég. A kettős behatolás új szakasszá válik. De még a tapasztalt partnereknek is előzetesen gyakorolniuk kell, mivel nagy a valószínűsége a résnek. És természetesen nem szabad elfelejtenünk a mesterséges kenést, mivel a végbélnyílásban nincs természetes kenés.

Szexuális játékok alkalmazása
Ez a kezdeti szakasz azok számára, akik meg akarják próbálni a kettős behatolást, de még nem találtak partnereket. Választhat a szexboltok választékából. Az ember behatolhat az análisba, a hüvelybe, vagy orális simogatással, dildóval felszerelkezve. Ez utóbbi lehetőséget a nők gyakran nem veszik figyelembe, de a felmérések megerősítették a férfiak érdeklődését az ilyen variációk iránt. Lehetséges játékok:
- passzív - a pénisz utánzói a kívánt anyagból;
- aktív - vibrátorok a végbélnyíláshoz vagy a hüvelyhez;
- univerzális - vagy hüvelyi golyók, dugók.

Az egyes résztvevők erkölcsi és fizikai alkalmasságának mértékétől függően több lehetőséget is választhat, vagy fokozatosan bővítheti a lehetőségeket. A szex megkezdése előtt, amikor kettős behatolást terveznek, a partnerek beszélnek és megvitatják a jövőbeli eseményt. A választás okai sokrétűek.

Pszichológiai szempont
Egy új férfi befogadásához egy nőnek meg kell értenie a vágy motívumait. Ezek közül több is lehet:
- Poligámia. A társadalom által tagadott jelenség normális a természet számára, amelynek az ember is része. A megfelelőbb partner megtalálásának vágya normális, ugyanakkor civilizált módon is elvégezhető a társadalmi kapcsolatok és a család elpusztítása nélkül.
- A figyelem felkeltésének vágya. A következetesség megnyugtató, de feleslegesnek és érdektelennek érzi magát egy rendszeres partner számára. A versenyző vonzása nemcsak új érzelmek megtapasztalásában, hanem a régi szenvedély meggyújtásában is segít.

A férfiak pszichológiailag is megmagyarázhatják a kettős behatolás választásának okait:
- A biszexualitás tesztelése normális, még házasok és mindkét nem számára is;
- a szerep megváltoztatásának vágya - egyesek azt állítják, hogy a versenytárs keményebben dolgozik, mások éppen ellenkezőleg, készek partnert vonzani egy függetlenebb személyes részvételhez;
- a vágy, hogy különböző szemekkel nézzen a partnerre, gyengébb és függőbb szerepben láthassa.

A pszichológiai összetevőtől függetlenül fontos, hogy a folyamat minden résztvevője jól érezze magát a jelenlegi helyzetben.

Új érzések
A kettős behatolás folyamatában minden résztvevő új helyzetben találja magát, miközben érzelmeket kap. A lány megtapasztalja az áldozat szerepét, amikor minden mozgás korlátozott. Ugyanakkor a függőség kellemes, mivel a szeretet és a figyelem egyszerre két férfitól származik.
Egy férfi felfedi valódi hozzáállását a nőjéhez. A féltékenység felébred benne, a szenvedély fellángol, vágy van arra, hogy a legjobb legyen.

A kettős behatolás két férfi és egy nő közötti szexuális kapcsolat, amelyben a hímvesszők bevezetése egyidejűleg történik a hüvelyben vagy a végbélnyílásban, vagy mind a végbélnyílásban, mind a hüvelyben. A harmadik lehetőséget gyakrabban gyakorolják.

Női érzések - Ha a partner megfelelően felkészült, kenőanyagot használnak, és a férfiak meglehetősen tapintatosak, akkor sok nő megjegyzi a legerősebb örömöt. Sokan elismerik, hogy egy ilyen élmény után nem kapják meg az érzések teljes skáláját egy partnerrel.

Férfias érzések - Annak ellenére, hogy a férfiak nagy tulajdonosok, az ilyen kapcsolat izgatja őket, és felejthetetlen pillanatokat ad nekik. Egy nő elsajátítása minden átlagos férfi egyik fantáziája. Igaz, egy kezdő számára ebben az üzletben nem olyan könnyű ilyen cselekményt elkövetni. Itt ügyességre és fizikai edzésre van szükség, mert mindkét férfi súrlódásának különböző ritmusa leüti a másik partnert.

Legjobb póz - A legkényelmesebb pozíciót a kanapén háttal kell elhelyezni, amikor egy férfi ül, egy nő a tetején és egy második partner mögött. Természetesen minden nagyon egyedi, és meg kell próbálnia különböző pozíciókat.

És ha valami teljesen újat akarsz? 
Ezután figyeljen az öv nélküli hevederre. Ez, egy viszonylag új találmány, már sok nem hagyományos szex rajongót nyert. Az öv nélküli heveder úgy van kialakítva, hogy egy nő hüvelyi izmai tartsák. Kifejezetten nőknek készült, és használat közben a G-pontra hat. Vagyis a klasszikus pántokkal ellentétben mindkét partnernek fizikai élvezetet nyújt.

Ha férfi és nő vagy, akkor érdemes klasszikus G-pont masszírozót vásárolni. Míg partnere aktív szerepet fog játszani, a szex változatában ez a játék hasznos lesz. Van egy G-pont masszírozó a hüvelyében, és egy csodálatos pénisz a hátul. A felejthetetlen érzések garantáltak. A klasszikus vibrációs masszírozók mellett vannak olyanok is, amelyek egyidejűleg befolyásolják a csiklón. Ezek közül a legújabb és legnépszerűbbek teljesen megbízható termékek. Világszerte nők ezrei vásárolnak ilyen játékot. És teljesen világos, hogy miért - az öröm még soha nem volt ilyen megfizethető. Ezenkívül a G-pont masszírozó csak egy nagyszerű ajándék magának vagy barátnőjének. Nagyszerű történet, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a szórakozástól.

Apropó. Nem minden ember, és sajnos nem minden nő tudja, milyen színeket szerez ez a cselekmény, amely már régóta ismert az emberiség számára, ha hozzáad egy részletet - prosztata masszázs. Figyelem, nők! Vegye figyelembe! A prosztata egy gomb, amelyet meg lehet nyomni, hogy az ember örömmel veszítse el a fejét. Természetesen, ha készen áll erre, pszichológiailag és fizikailag. Ha nem, akkor is érdemes kipróbálni.
Ehhez menjen az intim kozmetikumok szakaszába, és készítsen kenőanyagot. Kezdőknek - érzéstelenítő kenőanyag, tompítja a fájdalmat (ne próbálja meg később megcsókolni, az elfogyasztott fogkrém hatása lesz). A tanfolyamon lejjebb van egy rész, ahol szexuális játékok vannak. Itt szükségünk van egy prosztata masszírozóra. Kezdőknek és haladóknak egyaránt szólnak. A szépség az, hogy a modern prosztata masszírozókat kifejezetten a férfi anatómia számára tervezték. A tapasztalatlanok számára ezek finom és szinte ártalmatlan játékok. Különböző rezgési módokkal rendelkeznek, vízállóak lehetnek, és nem úgy néznek ki, mint a klasszikus. Azonban nem azok. Nagyszerű kiegészítés nemcsak a heteroszexuális partnerek játékaihoz. Ez csak egy ünnep a meleg férfiak számára. Hogyan kell alkalmazni ezt a játékot a gyakorlatban, már érted.
És most adjunk hozzá egy vibropumpát. Számos típusuk is van - de mindegyik hasonló egy dologban - egy felejthetetlen hatás. Keskeny, nedves, meleg, csúszó - amire az orális szex szerelmeseinek szüksége van. Ha nem akar feszülni, az automatikus üzemmódokkal rendelkező speciális vibrációs szivattyúk segítenek Önnek. Ezeket az eszközöket nemcsak a férfiak magányának megvilágítására tervezték. Diverzifikálhatják a szexet a partnerekkel. Miközben szexjátékkal foglalkozik, partnerével (vagy partnerével) foglalkozik.

Keresés