Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Feldobják a szexet a szexuális segédeszközök

Feldobják a szexet a szexuális segédeszközök Bármennyire is furcsa, de a szex a fejben dől el, a vágy akkor indul el, ha képesek vagyunk fantáziálni a szexről, ha megmozgatja valami vagy valaki a fantáziánkat. A valóság és a fantázia között hatalmas is lehet az űr. Vannak olyan fantáziáink, amiket nem szívesen élnénk meg a valóságban csak izgató ezekre gondolni és vannak olyanok is, amiket viszont előszeretettel próbálnánk ki.

Bizalom kell a fantáziák megvalósításához A párkapcsolatokban általában a kommunikáció okozhat zűrt a szexuális fantáziák megosztásában, a gátlásosabbak nehezen mernek megnyílni e téren, és egyáltalán nem biztos, hogy a bizalom is olyan mértékű a kapcsolatban, hogy ezek szóba kerüljenek. A pároknak készült szexkütyük mindkét fél egyéni és páros élvezeteket is növelik.

- A vágyaim szexshopban teljesedtek ki! - mondta egy vásárlónk, pedig ha megosztja valakivel a fantáziáját, akkor képes lehet együtt megélni azokat. Mélyítheti a párkapcsolati érzelmeket, növeli az intimitást. Ehhez pedig tényleg csak annyi szükséges, hogy megosszuk egymással, és találjunk közös nevezőt. A fantázia és a valóság közötti távolságot át lehet hidalni, és ha nem is merjük megmondani mindazt, ami gondolatban izgat, nyithatunk olyan területtel is a szexben, ami újdonságot ad és a fantáziát is megmozgatja; ez pedig a szexuális segédeszközök birodalma.

A szexuális játékszerek piaca napjainkban valóságos virágkorát éli. A legkülönfélébb segédeszközök széles palettája – az egyszerű vibrátoroktól a szado-mazo kiegészítőkig – és az internetes vásárlófelületek diszkrét kézbesítési megoldásai mellett talán nem is csoda, hogy egyre többen veszik a bátorságot, hogy kipróbáljanak valami újat.

A vibrátorok, bilincsek, szemlekötők segíthetnek megélni a vágyak egy részét, de legalábbis megtörik a jeget ezen a téren. Bizalom kell a fantáziák megvalósításához A párkapcsolatokban általában a kommunikáció okozhat zűrt a szexuális fantáziák megosztásában, a gátlásosabbak nehezen mernek megnyílni e téren, és egyáltalán nem biztos, hogy a bizalom is olyan mértékű a kapcsolatban, hogy ezek szóba kerüljenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: szex szexkellékek vágyaim

Keresés