Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ha potencia problémáid vannak, általában egyszerű a megoldás

Ha potencia problémáid vannak, általában egyszerű a megoldás A férfi nem érzi férfinak magát, ha nincs rendben az erekciója, és baj van a merevedéssel. A cikkben hasznos infók és tanácsok találhatók átmeneti potencia problémákról. Ha egyből a megoldás érdekel, akkor az engedélyezett természetes anyagból készült potencianövelők kínálata itt, és potencia problémákról infók itt olvashatók, de olvasásra ajánlott a teljes cikk. 

Hát bizony kevés olyan dolog tudja csökkenteni egy férfi önbecsülését, mint a szexuális teljesítőképességének a romlása, vagy annak teljes hiánya. Ennek a képességnek az elvesztése jelentősen meghatározza a férfi életminőségét mind pszichés, mind fizikai értelemben. Érdemes figyelembe venni, hogy a potencia zavar intőjel lehet, ugyanis hátterében húzódhatnak komolyabb szervi megbetegedések, de nem ez a jellemző. A stressz és a pszichés problémák a jellemzőek.

Testi vagy lelki okai vannak inkább az erekciós problémáknak?

Mondhatjuk, hogy 80 %-ban pszichés, 20%-ban testi. A diagnosztika és a tüneti kezelés lehetőségei isokat fejlődtek. Nem biztos egyébként, hogy a pszichés és szervi eredetet külön kell választani, hiszen általában kevert a probléma. Az egyik rárakódik a másikra. Ha a páciens először a pszichológust keresi fel, és az szervi bajra gyanakszik, úgyis el fogja irányítani a szakorvoshoz, és viszont: szervi baj híján az orvos visszairányítja a szexuálpszichológushoz. Ezt általában nehezen fogadják el a férfiak. Megfoghatatlan számukra, hogy az erekciós zavaruk pusztán lelki eredetű is lehet. Előfordul, hogy a nő és férfi egymásból vált ki rossz reakciókat, ezért érdemes a pároknak együtt keresni a lelki okokat.

 

Ha attól tartasz, hogy a potencianövelő gyógyzserek káros mellékhatásokat okoznak, és szeretnéd megőrizni férfiasságodat, akkor az engedélyezett, természetes anyagokat tartalmazó alkalmi potencianövelőket használd. Ezek olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amik már a régi kínai gyógyászatban ismertek voltak. Korunk előrehaladtával ezen jótényok hatású anyagok mennyisége csökken szervezetünkben, a kapszulák pedig pótolják ennek hiányát.

Nem tartalmaznak a szervezetre káros anyagot, mindemellett hatóanyagai segítenek az erekciós képesség fenntartásában. Kifejezetten ajánlják azoknak, akik szeretnék megőrizni férfiasságukat közép- és idős korban és szeretnének elébe menni a későbbi potenciazavar kialakulásának. Fogyókúrázóknak, testépítőknek, vagy betegség után regenerálódóknak.
Cukorbetegek, szívbetegek, elhízás, magas vérnyomás vagy érszűkület esetén,  ahol fokozottabban állhat fenn a merevedési zavar veszélye. Akik aggódnak a potencianövelő gyúgyszerek mellékhatásai miatt. Akik egyéb gyógyszereik szedése miatt nem szedhetnek potencianövelő, PDE5 gátló szereket. A kapszulák segítenek, hogy a férfiaknak ne kelljen idő előtt megtapasztalniuk az érfalak és a pénisz barlangostestjeinek károsodását, a potenciaproblémákat, valamint a merevedési zavarokat.

- Potencianövelő rendelés: Az Intim Center szexshop webáruház engedélyezett természetes anyagból készült potencianövelők kínálata itt, és potencia problémákról infók itt olvashatók.
- Potencianövelő személyes vásárlás: Intim Center szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Orvosi tanácsok potencia problémákra

Hagyja abba a dohányzást!
A cukorbetegség és a magas vérnyomás gátolja a vér péniszbe való jutását, mely merevedési zavart okoz. De ha ezeket az állapotokat karban is tartjuk, a következő lépés az, hogy hagyjunk fel a dohányzással. Sok férfi veszélyezteti erejét és teljesítőképességét életstílusával, anélkül, hogy ezzel tisztában lenne. A koleszterin is közrejátszhat a merevedési zavar kialakulásában. „Akiknek 240 felett van a koleszterinszintje, kétszeres az esélyük arra, hogy kialakul náluk a merevedési zavar.” – mondja Mydlo. Ez azért van, mert a magas koleszterinszint miatt lerakódások keletkeznek a pénisz ereiben és az artériákban, mely akadályozza a vérkeringést. Ha pedig a vér nem kering megfelelően, akkor merevedés sincs. Lássanak neki a testedzésnek és írassanak fel orvosukkal koleszterinszint-csökkentő gyógyszereket.

Fogyjon le!
Az elhízás nem csak az önbecsülést befolyásolhatja negatívan, de a szexuális teljesítményt is. Merevedési zavar sok középkorú és idős férfi és partnere életét befolyásolja. A merevedési zavarok számos okra vezethetők vissza, közös jellemzőjük, hogy az érintett nem képes a kielégítő szexuális tevékenységhez szükséges erekcióra.  „A test zsírszövete a tesztoszteront ösztrogénné alakítja. Kisebb tesztoszteronszinttel nehezebb az erekciót elérni, akárhány pirulát is szednek be.” – mondja Mydlo. A fogyással javul a tesztoszteron-ösztrogén aránya, ezzel együtt pedig a libido és a merevedés is.
A koleszterinszint is csökken, ami jó hatással van a vérkeringésre. A 18 millió merevedési zavarban szenvedő férfinak segíthetnek a fenti trükkök. Másoknak Mydlo azt javasolja, hogy keressék fel az urológust. Csak egyetlen dologban nem segíthetnek: hogy megtalálják a megfelelő partnert. Ezt a feladatot pedig bízzuk Ámorra. “Azt hiszik, ha nem teljesítenek jól, senki sem akarja majd őket. Az igazság azonban az, hogy ha nincs lelki kapcsolatunk a kedvesünkkel, minden hiábavaló.”

Keresés