Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexshop ma is nyitva ❤️ Budapest, Károly krt. 14. félemelet

Szexshop ma is nyitva ❤️ Budapest, Károly krt. 14. félemelet

Szexbolt Budapesten van nyitva minden nap? Igen az Intim Center ma is nyitva, a belvárosban az Astoriánál található itt. A szexuális élet diverzifikálására és javítására tervezett kütyük, játékok, kozmetikumok és speciális fehérneműk bősége még a legpuritánabb hajlamú potenciális vásárlókat is izgalomba hozhatja. Minden, amit mindig is tudni akartál a szexboltokról, de túl zavarban voltál ahhoz, hogy megkérdezd.

Egy szexboltban világossá válik, hogy nem tudsz mindent az örömről. Hogy elrejted a titkos vágyakat. Hogy félsz valamitől, valamitől, amire nem számítottál. Hogy szenteskedsz valamiben, és nem vagy hajlandó elfogadni. 
Néha el kell ismerned, hogy nem vagy szexóriás vagy guru az ágyban. Néha kiderül, hogy a szexuális életed unalmas, mint egy szexuális nevelési óra. Például csikló pillangókat lát maga előtt, amelyek nem zavarják a pénisz behatolását, megtanulja, hogy a vibrátorok nemcsak a hüvelyt és nem csak a nőket stimulálhatják. Vagy ránézel a szerepjátékos jelmezekre, és rájössz, hogy ez nem nevetséges számodra. Egy szexbolt felfedi az igazságot rólad, és nem mindig kellemes. De van egy bónusz, előnyödre fordíthatod, és örömforrássá alakíthatod!

A szexboltokban történő vásárlásnak vannak előnyei?
vibrátorok kínálatának megjelenítése, amelyeket megérinthet, és megnézheti, hogyan működnek. Ha túl tudsz lépni a zavartól való félelmeden, hihetetlen előnyei vannak a szexboltokban történő vásárlásnak. Az első és legnyilvánvalóbb, hogy akkor és ott hazaviheti vadonatúj szexuális játékszerét; Nem kell megvárni a szállítást, vagy attól tartani, hogy a csomagja a szomszéd verandáján köt ki.

Szexboltban megérinthetem az árut?
Az offline szexboltban történő vásárlás előnye, hogy megérintheti az árut; amit online rendeléskor nem tehet meg. Így érezheti, milyen puha és rugalmas a dildó, vagy milyen erős a csikló stimulátor. Ezenkívül sok szexjátékboltban vannak bemutatók, valamint masszázsolajok és ehető síkosítók mintái, amelyeket fillérekért vásárolhat.
Láthatja a szexuális játékok méretét, elolvashatja a csomagolásukat, és megtudhatja, miből készülnek, és megnézheti, hogy vannak-e garanciák, szükség van-e elemekre és milyen típusú kenőanyagok kompatibilisek.

A szexjátékbolt dolgozói segítőkészek és hozzáértők?
A szexjátékboltok nem olyanok, mint a szupermarketek vagy a gyorséttermek. Ezért a szexjátékboltokban dolgozó emberek nem tinédzserek vagy nyugdíjasok, nem azért vannak, hogy néhány forintot keressenek. A szexuális játékok eladásához különleges fajta emberre van szükség, és ezek az emberek többnyire barátságosak, hozzáértők és rendkívül segítőkészek és diszkrétek.
Például különleges éjszakát szeretne tervezni a férfi számára. A szexjátékbolt dolgozója segíthet mindent megtervezni a gyertyafénytől a fehérneműig, a masszázsolajig és a bekötött szemig. A megfelelő kérdéseket teszik fel, és minden választ megkapnak, amire valaha is szüksége lehet. Olyan szakemberek, akik úgy vélik, hogy a szex (és a szexuális játékok) az élet fontos részét képezik. Hisz mindenki szexel! És ha nem, akkor kezdje el! Ezért vagyunk itt, és ezért csináljuk.

Több lehetőség van a szexboltokban?
A szexboltok szolgáltatásban jóval többet kínálnak mint az online szexáruházak! A szexuális játékok mellett a szexboltok többet kínálnak a vásárlóknak. Például potencianövelőket is kapni. A szexi bugyitól és harisnyától kezdve a combig érő csizmákig és szerepjátékos jelmezekig minden. Ráadásul a legtöbb szexboltban síkosítókat, masszázsolajokat, szex társasjátékokat és szórakoztató újdonságokat találhat legény- és leánybúcsúkra.
A legfontosabb, hogy minden, amit vásárolsz, hazamegy veled aznap este. Tehát a szexjátékboltok tökéletesek azokra a rögtönzött romantikus estékre, amikor a gyerekek mind átalszanak, és a ház magatoknak van. 

Kínos szexuális játékokat vásárolni egy szexboltban?
Ez csak az egyik kérdés, amellyel a szexuális játékszer-vásárlók szembesülnek, amikor szexuális játékokat vásárolnak egy tégla- és habarcsboltból. És nem mondhatom, hogy hibáztatom azokat az embereket, akik szégyenlősek vásárolni valami nagyon személyes dologért. 
Azóta a fehérnemű- és szexjáték-üzletek fejlődtek és egyre inkább mainstreammé váltak. Ezenkívül ezeket az üzleteket ma már fiatal párok látogatják, férfiak és nők egyaránt, akik különböző okokból felnőtt játékszereket keresnek. 
Vannak, akik félnek személyesen vásárolni szexuális játékokat, és azon tűnődnek, vajon kínos-e a szexboltokban? Személy szerint soha nem volt problémám a szexuális játékok böngészésével szexboltban.

Hidd el, senki sem figyel arra, hogy mit nézel egy szexboltban. Valószínűleg ők is zavarban vannak, és azon tűnődnek, vajon bepillantasz-e a választásaikba. Ezért pihenjen és összpontosítson arra, hogy miért van ott; hogy izgalmas felnőtt játékszert találjon saját örömödre. 
A mikor új párok vannak, akik félénkek és kissé félnek, megpróbálunk minden segítséget megadni nekik, amire szükségük van, de azt akarjuk, hogy itt is jól érezzék magukat. Ez egy nyugodt és szórakoztató környezet, és szeretünk segíteni az embereknek, amikor csak tudunk.

Csak azok az emberek mennek szexboltokba, akiknek problémái vannak a szexuális életükben? 
Mit kell tennem? Sajnos ez az egyik leggyakoribb sztereotípia, amelyet nem olyan könnyű megszabadulni. Az ilyen következtetések a szocializmus öröksége, amelyben "nem volt szex". Valójában a felnőtt üzletekben történő vásárlásokat leggyakrabban szilárd, sikeres emberek végzik, akik készek időt és pénzt fektetni saját intim életük minőségébe. Teljesen normális, ha szexboltban vásárolsz, és érdekel! Furcsa, mint amilyennek látszik, a férfiak leggyakrabban sztereotípiák túszaivá válnak, és akkor meg kell győznie őket arról, hogy nincs perverzió abban, ha gyönyörű fehérneműt vásárol a nőjének. A rendszeres vásárlásokat házaspárok végzik, akik új érzéseket keresnek. Ezenkívül a szexboltok különféle termékeket kínálnak a teljes élethez, az intim higiéniai termékektől a síkosítókig, amelyekre a tapasztalt pároknak orvosi szükségük lehet.

Mit válasszak az első vásárlásnál?
Kezdje valami semlegessel, például síkosítókkal, aromás masszázsolajokkal és gyertyákkal. Nézze meg közelebbről a szekrény erotikus elemeit: a fehérneműk, a fejpántok, a maszkok további benyomásokat keltenek, szépek lesznek és növelik a szenvedély mértékét, és nem csak a hálószobában. Valaki szeretni fogja az izgalmas csokoládét (vásárlás előtt tanulmányozza az összetevők listáját, hogy ne találkozzon allergénekkel) vagy feromonos parfümökkel.
A társasjátékok, például az erotikus fantáziák nagyon népszerűek. Ez egy lehetőség arra, hogy finoman finoman utaljon partnerére az ágyban lévő vágyairól és preferenciáiról.

Szeretném újítani az életemet, de a férjem úgy gondolja, hogy "jól érezzük magunkat, ahogy van". Hogyan lehet meggyőzni, hogy próbáljon ki valami újat?
Ne ijessze meg partnerét olyan kifejezésekkel, mint például: "Most te és én elmegyünk egy szexboltba, és ott vásároljuk meg magunkat..." Óvatosan kell cselekedni. Elég csak kezdeményezni és választani valamit, majd észrevétlenül felajánlani. Például adja meg szeretett gyönyörű fehérneműjét, és ne hangsúlyozza, hogy szexboltból származik.
Egy másik módja annak, hogy meggyőzze partnerét, ha megnézi, mit kínálnak együtt a felnőtt üzletek, és megbeszélik, mely képek izgatják leginkább a képzeletet. Ezután a vásárlás az előjáték részévé válik, és csak pozitív érzelmeket hoz mindkettőtök számára.

Online rendelést fogok leadni egy szexboltban, megtudják ezt idegenek? Hogyan lehet ezt elkerülni?
Amikor intim áruházban vásárol, joga van névtelenséget várni. A legtöbb szállítás a szupermarketek és postahivatalok csomagmegőrző szolgáltatásán keresztül történik. Az átlátszatlan csomagolásban lévő árukat egy ilyen automatizált átvételi pontra szállítják, a cella számát és a nyitó kódot elküldik a vevőnek. Ugyanakkor a csomagon nem szerepel információ a csomag tartalmáról, feladójáról és címzettjéről.

Helyénvaló-e ajándékot választani kollégáknak vagy ismerősöknek egy szexboltban?
Ami a kollégákat illeti, természetesen minden attól függ, hogy milyen mértékű a barátság és a kapcsolat egyszerűsége. Oroszországban az ilyen ajándékok kultúrája nem túl fejlett, és itt a legfontosabb az, hogy tapintatlansággal ne sértse kollégáit. Egy barátnak adott ajándék esetén már több manőver van, különösen, ha igazán szoros és bizalmas kapcsolata van. Kütyük, fehérneműk, testápolási termékek és afrodiziákum parfümök – sok lehetőség van.

Furcsa illata lesz a feromon parfümnek?
Nem kell attól tartani, hogy feromonos parfüm felvitele után "állatkert" szagot kezd árasztani. A feromonoknak nincs különleges illatuk, és a parfümök illata az alaptól függően eltérő lehet. Válassza ki azokat, amelyek tetszenek, és ne feledje, hogy vonzereje nem annyira a parfüm illatától függ, még akkor sem, ha afrodiziákum összetevőket tartalmaz, hanem a saját vonzerejébe vetett bizalmától.

Az intim áruházak csak fiatalokat szolgálnak ki?
Egy másik mítosz a szexboltokról az ügyfelek életkorára vonatkozik. Általános tévhit, hogy a 45-50 év utáni emberek már nem a felnőtt üzletek közönsége. A világ gyakorlata azonban azt mutatja, hogy ebben a korban az emberek készek felfedezni a szexualitás új aspektusait magukban. A tudósok megerősítik, hogy a felnőttkori szex nemcsak a házasságok megmentését segíti elő, hanem meghosszabbítja az életet és javítja az általános egészséget.

Miért menjek szexboltba, ha elég van magamból és a partneremből?
Az "elég" relatív fogalom. Nincs kétségünk afelől, hogy minden nagyszerű lehet egy kapcsolatban, de a tökéletességnek nincs korlátja. Egy szexbolt termékeinek segítségével jobban megismerhetik egymást, felfedezhetik korábban ismeretlen erogén pontokat, vagy új színeket adhatnak a kapcsolathoz. Itt biztonságosabb védőfelszerelést és kenőanyagokat vásárolni.

Az interneten és a nem szaküzletekben nagy a kockázata annak, hogy hibára vagy hamisítványra botlik, és velünk mindent tanúsítanak és tesztelnek.

Milyen ellenőrzésre számíthat? Minden játék drága?
Az intim webshopok és szexüzletek árpolitikája a lakosság különböző szegmensei számára készült. A kenőanyagok ára, az óvszer ára csomagonként kedvező. Vannak olyan termékek, amelyek nem lehetnek olcsók az anyag és az alkalmazott technológia miatt. A drága vibrátor biztosítja a plusz kívánt érzéseket, és a készüléknek hatalmas számú módja van, amelyek képesek váltani, különböző stimulációs módszereket, fűtést és akár távirányítót is. Természetesen olcsó lehetőségeket találhat az AliExpress-en, de senki sem garantálja a minőséget a vevőnek. Egy szexshopban az "olcsó" nem azt jelenti, hogy "rossz". Az Intim Center szex shop közvetlenül együttműködik a beszállítókkal és a gyártókkal, és nyomon követheti az egyes termékeket a termeléstől a fogyasztásig.

Mikor kell menni egy szexboltba, hogy minimális más vásárlókkal szembesüljön?
Sajnos lehetetlen kitalálni egy ilyen időt. Az emberek kiszámíthatatlanul jönnek, nincsenek csúcsforgalmak vagy rekordok. De nem kell félni az elítéléstől: ügyfeleink többnyire megfelelő emberek.

Hogyan lehet megbirkózni a zavar érzésével?
A félénkség gyakran azért jön, mert nem tudja, mire számíthat a boltban. Alternatív megoldásként előzetesen megismerkedhet az áruházzal. Ehhez van egy weboldalunk, közösségi média oldalaink és egy YouTube csatornánk. Gyakran osztunk meg hasznos információkat, cikkeket és áruházi véleményeket. Ezen kívül számos blogger és oktatási irodalom található az interneten.
De a leghatékonyabb módszer az, ha egyszerűen elmegy egy szexboltba. Tanácsadóinkat arra képezzük ki, hogy kommunikáljanak az emberekkel, miközben teljesen semlegesek maradnak. Senki sem fog megítélni téged. A tanácsadókat orvosként kell kezelni, nem félve beszélni az Önt érintő témákról és válaszolni az intim kérdésekre. Ne félj hangot adni vágyainak, mivel ez befolyásolhatja az áruk kiválasztásának pontosságát.

Magammal kell vinnem az útlevelemet vagy más dokumentumaimat?
Érdemes elhozni a személyi igazolványát, ha fiatalnak tűnik. Az eladónak kérni fogja a jogszabályokak megfelelően, mert csak 18 éven felüliek lehetek az üzletben. Ezért, ha még nem érte el a felnőtti életkort, de valóban meg kell vásárolnia valamit egy szexboltban, jobb, ha megkérdezi a szüleit.
A legtöbb termékhez nincs szükség speciális orvosi igazolásra. De vannak olyan termékek a boltokban, amelyeket az orvosok javasolnak. Ebben az esetben az irány megkönnyíti az áruk kiválasztását és megszünteti a választás hibáját. Tapasztalataink szerint az ügyfelek különböző jelzésekkel érkeznek a szexboltba. Például prosztata masszírozókat vásárolnak. Vagy a nőgyógyásztól származnak kenőanyagokért és edzőeszközökért az intim izmok erősítésére.

Kaphatok tanácsot telefonon vagy online?
Ingyenes email válasszal és telefonszámmal rendelkezünk. Ezenkívül a vevő írhat a weboldalra és a közösségi hálózatokra. Minden kommunikációs csatornánk rendelkezésre áll, és tanácsadóink dolgoznak rajtuk. Az árukat akár a webáruházból kiválaszthatja, és nem csak a vásárlás előtt, hanem után is kapcsolatba léphet. A szakemberek bármikor elmondják, hogyan kell bekapcsolni, feltölteni és használni a terméket.

Mikor jobb először vásárolni szexboltban?
A termékválaszték kiterjedt, mindez egy személy vágyaitól függ. Ha egyáltalán nincs ötlete, akkor jobb, ha egy tapasztalt tanácsadó kezébe helyezi magát, és egy egyszerűvel kezdi - különböző tulajdonságokkal rendelkező kenőanyagok; gyertyák, amelyek megolvadva masszázsolajjá alakulnak. Egyes termékek nemcsak intim életben használhatók - melegítő és hűsítő hatású szájfény, feromonos parfümök, masszázsolajok.
Az erotikus fehérneműt külön kell megjegyezni. Egy ilyen termék sajátossága a szexboltban a minőség, mert olyan cégek varrják, amelyek csak erotikus fehérnemű fejlesztésével foglalkoznak, és figyelnek az anyagra, a stílusra, a tartósságra és a funkcionalitásra. Bugyi hozzáféréssel vagy játszóruhákkal a nemi közösülés során maradhat.

Van próbafülke szexshopban?
Milyen dolgokat lehet kipróbálni egy szexboltban, és melyeket nem? A ruhák és cipők felpróbálhatók. A tanácsadó ízelítőt ad az ehető kenőanyagokból, hallgassa meg a parfüm aromáit. Az üzletekben minden játékhoz vannak tesztelők, amelyeket folyamatosan dolgoznak fel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak megfelelően: megérintheti őket a kezével, beléphet az ujjaival, hogy érezze az anyagot és a formákat. Volt azonban olyan esetünk, amikor egy ember nem tudott ellenállni, és a tesztert rendeltetésszerűen használta a boltban.

Hogyan választják ki a szexshop kínálatát?
Az eladók tesztelik a játékokat? Üzleteink választékát módosítjuk az igényeknek megfelelve. Ugyanakkor gondoskodunk arról, hogy minden termékkategória jelen legyen minden üzletben. Igyekszünk visszajelzéseket gyűjteni a látogatóktól is, és ha megkérdőjelezhetők, eltávolítjuk a termékeket a választékból. Amint egy új termék megjelenik a piacon, kapunk egy teszttételt, és terjesztjük a tanácsadóknak. Ezután visszajelzéseket gyűjtünk, és eldöntjük, hogy érdemes-e megvásárolni a terméket vagy sem. A tesztelt vagy használt szexjátékok nem kaphatók. Az ügyfél biztos lehet benne, hogy senki sem próbálta meg a vásárlást.

Hogyan választják ki az értékesítési szakembereket?
Járnak-e gyorstalpaló tanfolyamokra szexuális nevelésből? Gondosan kiválasztjuk a tanácsadókat, figyelünk a pszicho-érzelmi állapotra, a terület iránti érdeklődésre. Az interjúban egyszerű feladatot adunk: egy termékről beszélni. Ezenkívül a jelentkező elmegy az egyik üzletünkbe, hogy megnézze, jól érzi-e magát velünk dolgozni, és ha semmi sem zavarja meg.
A tanácsadók képzése fokozatosan történik - mind az emberekkel való kommunikációt, mind az anatómiai és fiziológiai alapismereteket érintjük. Természetesen a jövőbeni tanácsadók tanulmányozzák a teljes választékot. A jelenlegi alkalmazottak mesterkurzusokon vesznek részt, és meghallgatják azoknak a nemzetközi vállalatoknak a képviselőit, amelyekkel együtt dolgozunk. Mivel mind a férfiak, mind a nők beszélnek a termékekről, a tanácsadóknak lehetőségük van a termékek különböző szögekből történő tanulmányozására.

Lehet-e konzultálni egy azonos nemű eladóval?
Igen mert férfi és női eladóink is vannak. Sokan szeretik a férfi eladókat is, minden másnap dolgoznak. A tanácsadás minősége azonban nem függ a nemtől. A tanácsadók minden szükséges információval rendelkeznek, és megosztják azokat férfiakkal és nőkkel egyaránt.

Mely termékek a legnépszerűbbek és melyek nem, és miért?
Ha valamilyen csúcsról beszélünk, akkor az első sorokat óvszerek, kenőanyagok, feromonokkal és stimulánsokkal ellátott parfümök foglalják el - férfiak és nők egyaránt. A masszázsolajok és az egyszerű játékok jól értékesíthetők. Darabárukat is vesznek - például szexbabákat rendkívül reálisakat. Van bennük egy váz, a nemi szervek valódi öntvényekből készülnek. Megrendeléskor kiválaszthatja a haj hosszát, a szem színét stb. Természetesen ezt nem vásárolják meg minden nap, de minden termékhez van egy fogyasztó.

Van-e szállítás és hogyan történik technikailag történik?
A megrendelést Magyarországon szállíthatjuk. A kézbesítés postai úton, kézbesítési szolgáltatásokkal vagy futárral történik. Bizalmas futárszolgálatunk van - a futár nem tudja, mi van a csomagban, amit szállít. A vevő választhat bármelyiket, és kérheti, hogy hozza oda az árut, majd nézze meg, mit rendelt, és hozza meg a végső döntést, hogy megteszi-e vagy sem. Átvételkor az üzletnek csak a vevő nevére lesz szüksége és egy telefonszámot a kommunikációhoz.

Visszaküldhetek egy terméket, ha nem jó a méret?
Igen, de nem akármit. Ebben a kérdésben a törvény keretein belül járunk el. Ha a termék gyári hibás, akkor kicserélhetjük a terméket, vagy visszatéríthetjük a pénzt. A garancia minden mechanizmusra vonatkozik. De a szexuális játék egyedi termék, és a bolt nem veszi vissza, ha egyszerűen nem tetszik. Ugyanez vonatkozik a használt kozmetikumokra és szexjátékokra is. A termékeket visszavesszük, ha a zárócimke sértetlen, használati nyomok nélkül. Azoknak a vevőknek, akik még nem találták ki a méretet, segítünk nekik egy másik választásában.

Mennyire etikus ajándékokat adni egy szexboltból a barátaidnak és a családodnak?
Milyen gyakran gyakorolják ezt az emberek? Furcsa, mint amilyennek látszik, ez nagyon gyakran történik, és támogatjuk. Vannak emberek, akik különböző okok miatt nem engedhetnek meg maguknak valamit, és barátaik megvásárolják és ajándékba adják. Nem ritka, hogy az ügyfelek ajándékokat rendelnek szüleiknek. Az első reakció gyakran zavar vagy meglepetés, de a kíváncsiság átveszi az irányítást, és a személy megtalálja az ajándék használatát. Különböző cégek díszdobozai és tanúsítványaink is vannak bármilyen összegre. Az erotikus társasjátékok vagy távolról működő játékok jó választás lenne.

A nők szexuális játékokat vásárolak egy férfi eladótól?
Nem mindegyik, és nem mindenhol, de igen, sok nő igen vásárol szexboltban. Sok nőt nem érdekli, hogy ki árul neki szexshop termékeket. Egy udvarias férfi ügyesen mutatja be a termékeket, és annyira segítőkész és megnyerő, hogy kifogás nem lehet.

Keresés