Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbabák és guminők férfiakra várnak az Intim Center raktárában

Szexbabák és guminők férfiakra várnak az Intim Center raktárában

Az egyszerű felfújható guminőktől a realisztikus kinézetű és valósághű anyagból készült babák használatra várnak. A férfiak minden vágyát kielégítik, soha nem mondanak nemet. Nézd meg a szexbaba és guminő kínálatot az Intim Center szexshopban.

A gumilányok és nők szexshop üzletünkben megvásárolhatók, vagy online webáruházunkban bárhová megrendelhetők. Nem csak az egyszerű felfújható guminőt szerezheted meg, hanem tökéletesen valósághű szexbabád is lehet. 

Tökéletesen élethű szexbabák
Ezek a babák már nem gumiból készülnek és nem is felfújhatóak. Erős, anatómia fémvázuk van, melyet teljesen valósághű anyagokkal borítanak. Így a babák minden ízülete az emberéhez hasonlóan hajlik, és tapintásra is maximálisan élethűek. Három valósághű kéjnyílással rendelkeznek, punci, popsi, száj. A babák magassága változó, és teljesen arányosak, és életszerűek.
Felöltöztetheted őket szexi fehérneműbe, hogy még dögösebbek legyenek!

Felfújható guminő
A felfújható guminők a szexbabák legolcsóbb verziói. Nem csak magányos férfiaknak ajánljuk, de szinte nélkülözhetetlen kellékei a legénybúcsúknak. Ezek a babák nem rendelkeznek élethű vonásokkal. Bár van közöttük 3D-arccal és élethű nemi szervekkel ellátott modell is, általában festett arcuk és hajuk van. Az olcsó, néhány ezer forintos guminők csak a dobozukon látható képek szerint néznek ki jól, amúgy műanyagból általában vinilbő készülnek hegesztéses módszerrel, mint a strandlabdák. Nem nagyon bírják a strapát, a rendeltetésszerű használatot. Durva használatra ereszteni kezdenek, vagy kipukkannak.

Cyberskin szerelembabák
A vinilnőket árban és szolgáltatásban is felülmúlják a jobb minőségű latexből, illetve különböző fantázianevű, futurotic, cyberskin műanyagokból hegesztés nélkül készült guminők, amelyeket szexshopokban árulnak.

  • A guminők legfontosabb részei a testnyílások, amiből a legéletszerűbb modellek mindjárt hármat is felvonultatnak, sőt a drágábbakba állítható sebességű vibrátort is szerelnek a gyártók. Ezek a modellek azonban a szexpiac páriáinak számítanak, főleg amióta megjelentek az igazán életszerű és ennek megfelelően drága guminők.

Real Dollok
A kilencvenes években jelentek meg a  minden addiginál élethűbb modellek, amelyek azóta is a műnőfetisiszták kedvenc szexuális segédeszközeinek számítanak, bár ők jobban szeretik műalkotásnak hívni a babákat. A RealDolloknak szinte semmi közük az olcsó, felfújható guminőkhöz, viszont valóban van közük a művészethez. A ReallDoll-féle műnő az alapítás óta eltelt évtizedben kultfigurává nőtte ki magát, követői rajongói oldalak tucatjait hozták létre a kifejezetten bizarr nyilvános műnősétáltatást bemutató sorozatoktól egészen a hardcore pornóig.

  • Innovációk a 18+ áruiparban! A felnőtteknek szánt modern játékok valódi lányoknak tűnnek, és fényűző megjelenésük nem különbözik a csúcsmodellektől: édes, étvágygerjesztő formák, izgalmas görbék, lenyűgöző hasonlóság a valódi nőkkel! Most valósághű szilikon szexbabák jelentek meg Almatiban, és a város körüli szállítással.

A sex shop INTIM CENTER csábító termékek hatalmas választékával büszkélkedhet az intimitás érdekében. Realisztikus férfi babáink azok számára alkalmasak, akik:
- nem cserélik röpke egyéjszakás kalandokra;
- valóra akarja váltani a legszenvedélyesebb és legforróbb szexuális fantáziákat;
- álmodik egy egzotikus megjelenésű lánygal (japán, thai és mások) töltött időről;
- természetes érzések várakozása.

Reális szilikon szexbabák
Modelljeink elképesztő pontossággal készülnek és elegáns alakkal rendelkeznek. Rugalmas, mozgatható kerettel a szilikon szexbabák lehetővé teszik, hogy bármilyen pozíciót felvegyen.
- kellemes bevonat, amely utánozza a természetes bőrt (ez még fényesebbé és gazdagabbá teszi érzéseit);
- rugalmas mellek, amennyire csak lehetséges, hasonlítanak az igazihoz (kellemes a tenyerébe venni őket, ujjaival összenyomni és nyelvével simogatni);
- luxus csípő (elterjesztheti a lány lábát, és keresztezheti őket a háta mögött);
- természetes színezés (a tervezők különös hangsúlyt fektettek a mellbimbókra és a bikini területére, a lehető legnagyobb mértékben kidolgozva a részleteket).

Ezenkívül az igazi szexbabák gyönyörű arcvonásokkal rendelkeznek, amelyek valódi szexuális aktus érzését keltik - szenvedélyes és összehasonlíthatatlan. Mindezen előnyök ellenére ezek a szexuális játékok a férfiak számára olcsóak, és tartományuk szokatlanul gazdag.

Mit kínál az intim shop?
Szexboltunkban a szilikon ás pvc babák csak márkáktól származnak. Bevált modelleket vásárolunk, amelyek a lehető legtöbb pozitív véleményt tartalmazzák. Nagyon könnyű megrendelni egy igazi babát. Tekintse meg a szilikon szexbabák árait, hasonlítsa össze, válassza ki a kívánt modellt, és mi segítünk a fizetésben. Ha a választás nagyon nehéz (és ez nem ritka, mivel az egyik szebb, mint a másik), akkor forduljon személyes tanácsadóhoz.

A lényeg az, hogy minden bizalmas! Gondosan tároljuk az ügyfelek adatait, és nem adjuk át harmadik félnek. Az ismerősök, rokonok és barátok nem fognak tudni a titkos vágyadról. Biztonságosan vásárolhat szilikon szexbabát, mert garantáljuk ügyfeleink névtelenségét. A Real baba egy egyedülálló szexbaba, rendkívül szép, ultrarealisztikus puha anyagból készült, mozgatható testtel, teljesen vízálló. A legtitkosabb fantáziáidat valóra válthatod! Egy gyönyörű test, a szerelem dombornyomott alagútjai, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak egy igazi nőre.

Reális szexbabák
A baba tartozéka: paróka, fésű, puha fehér takaró, mini vibrátor fűtéssel töltéskor, anális-hüvelyi zuhany, műkörmök, valamint szövetkesztyű. Weboldalunkon rendelhet ilyen hajlékony barátnőt. 

Felfújható guminő, szexbaba termékajánló

Keresés