Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbabák és guminők férfiakra várnak az Intim Center raktárában

Szexbabák és guminők férfiakra várnak az Intim Center raktárában

Az egyszerű felfújható guminőktől a realisztikus kinézetű és valósághű anyagból készült babák használatra várnak. Nézd meg a szexbaba és guminő kínálatot az Intim Center szexshopban.

A gumilányok és nők szexshop üzletünkben megvásárolhatók, vagy online webáruházunkban bárhová megrendelhetők. Nem csak az egyszerű felfújható guminőt szerezheted meg, hanem tökéletesen valósághű szexbabád is lehet. 

Tökéletesen élethű szexbabák
Ezek a babák már nem gumiból készülnek és nem is felfújhatóak. Erős, anatómia fémvázuk van, melyet teljesen valósághű anyagokkal borítanak. Így a babák minden ízülete az emberéhez hasonlóan hajlik, és tapintásra is maximálisan élethűek. Három valósághű kéjnyílással rendelkeznek, punci, popsi, száj. A babák magassága változó, és teljesen arányosak, és életszerűek.
Felöltöztetheted őket szexi fehérneműbe, hogy még dögösebbek legyenek!

Felfújható guminő
A felfújható guminők a szexbabák legolcsóbb verziói. Nem csak magányos férfiaknak ajánljuk, de szinte nélkülözhetetlen kellékei a legénybúcsúknak. Ezek a babák nem rendelkeznek élethű vonásokkal. Bár van közöttük 3D-arccal és élethű nemi szervekkel ellátott modell is, általában festett arcuk és hajuk van. Az olcsó, néhány ezer forintos guminők csak a dobozukon látható képek szerint néznek ki jól, amúgy műanyagból általában vinilbő készülnek hegesztéses módszerrel, mint a strandlabdák. Nem nagyon bírják a strapát, a rendeltetésszerű használatot. Durva használatra ereszteni kezdenek, vagy kipukkannak.

Cyberskin szerelembabák
A vinilnőket árban és szolgáltatásban is felülmúlják a jobb minőségű latexből, illetve különböző fantázianevű, futurotic, cyberskin műanyagokból hegesztés nélkül készült guminők, amelyeket szexshopokban árulnak.

  • A guminők legfontosabb részei a testnyílások, amiből a legéletszerűbb modellek mindjárt hármat is felvonultatnak, sőt a drágábbakba állítható sebességű vibrátort is szerelnek a gyártók. Ezek a modellek azonban a szexpiac páriáinak számítanak, főleg amióta megjelentek az igazán életszerű és ennek megfelelően drága guminők.

Real Dollok
A kilencvenes években jelentek meg a  minden addiginál élethűbb modellek, amelyek azóta is a műnőfetisiszták kedvenc szexuális segédeszközeinek számítanak, bár ők jobban szeretik műalkotásnak hívni a babákat. A RealDolloknak szinte semmi közük az olcsó, felfújható guminőkhöz, viszont valóban van közük a művészethez. A ReallDoll-féle műnő az alapítás óta eltelt évtizedben kultfigurává nőtte ki magát, követői rajongói oldalak tucatjait hozták létre a kifejezetten bizarr nyilvános műnősétáltatást bemutató sorozatoktól egészen a hardcore pornóig.

Felfújható guminő, szexbaba termékajánló

Keresés