Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A szexbaba élethűen utánozza a női testet

A szexbaba élethűen utánozza a női testet

Kiváló olcsó és luxus szexbabák férfiaknak, hogyan válassz és szexelj egy gumi nővel? A felnőtteknek szánt intim játékok modern gyártói több száz különböző terméket kínálnak a nők számára, a férfiak számára a termékek száma sokkal kevesebb. A legnépszerűbbek a reális szexbabák. Ezek képesek teljesen helyettesíteni a partnert. A gazdaságosság és a prémium osztály gumi barátai kétségtelenül engedelmeskednek a tulajdonosuknak, és egyetértenek mindennel, amit sok nő megengedhetetlennek tart a szexben. 

A férfiak szexbabái akarat szerint megváltoztathatók, és szinte minden éjszakát egy másik partnerrel töltenek, legyen szó forró szőke, fülledt barna, miniatűr mulatt vagy étvágygerjesztő kövér nő. Néhányan gumi barátnők segítségét kérik az igazi lány ideiglenes hiánya miatt, mások inkább állandó szexet folytatnak velük, ami mindig a megfelelő forgatókönyv szerint megy. És a prémium babák kiváló munkát végeznek, mert nem csak távolról hasonlítanak egy nő testére, hanem teljesen lemásolják - reális haj, részletes arcvonások, különféle pózok, amelyeket megtehetnek.

  • Szexbaba személyes vásárlás: Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
  • Guminő online szexbaba rendelés itt: Az Intim Center szexshop kínálatából. Magyarországon bárhová rendelhetsz.

A gumi baba használatában sok függ a termék jellemzőitől. Az anyag, amelyből az ilyen szexuális játékok készülnek, műanyag polimer (PVC) vagy latex. A latex termékek varratok nélkül érkeznek, ami tökéletesen sima. Vannak olyan szerelmi bábok, amelyek nemi szervekkel vannak, amelyek a lehető legjobban hasonlatosak a valódi nemi szervekhez, ez a hatás akkor érhető el, ha babákat készít egy szuperrealisztikus cyber szilikonból. Az ilyen mesterséges hüvelyek együtt vagy a babától elkülönítve használhatók.
A szexpartner szimulátorának mélyedései különböző konfigurációk, a modelltől és a céltól függően, vannak olyan babák, amelyek 3 lyukkal vannak, amelyek azonnal utánozzák a hüvelyt, az anális bejáratot és a szájat.
A gumi cuccok különböző szexuális pozíciókat vehetnek fel, mindez csak a preferenciáitól és vágyaitól függ.
Vannak olyan szexbabák modelljei, amelyek vibrátorral vannak elkenve, amelyet úgy terveztek, hogy még nagyobb boldogságot érjen el. Nincs értelme gumiból készült partnert vásárolni beépített fűtőberendezéssel, mert a latex babák nagyon gyorsan veszik a testhőmérsékletet.

Igaz, egy ilyen szépségért több tíz és akár több százezer forintot kell fizetnie, de a vevő garantáltan elégedett. Hogyan válasszunk az egyetlen ilyen széles választékból, és hogyan kell megfelelően használni egy szex babát, ebben a cikkben elmondjuk.

Hogyan jöttek létre a szexbabák
A férfiak önelégültségének kérdése nők hiányában akut volt az emberi történelem során. A források azt állítják, hogy a tengerészek, akik hetekig és hónapokig meghódították a tengert, nem voltak elégedettek a maszturbációval, hanem trükkökhöz folyamodtak. Egy nőt a hajón akár szénával töltött zsákkal is helyettesíthet. És bár semmi köze nem volt a tisztességes szexhez, de tökéletesen megbirkózott a feladatával és enyhítette a szexuális feszültséget, ami a fő cél volt.

Sokan meglepődhetnek, sőt megdöbbennek, de az a tény, hogy Adolf Hitler lefektette egy egész szexbaba-ipar alapjait, továbbra is tény. Az első gumi barát egyáltalán nem készült gumiból, különösen műanyagból készült, szőke volt, fehér bőrrel és még neve is volt. A dán orvos sikeres kísérleteinek gyermeke állítólag megvédte a német katonákat a vírusos betegségektől és megőrizni az aryan faj tisztaságát. Mindez azonban a háborúval végződött, amikor a szövetséges hadsereg elpusztított egy gyárat a babák gyártására.

A XX. század második felében a világ különböző részein a szexuális játékok gyártói ismét elvették azt az elképzelést, hogy ideális barátot hozzanak létre az éjszakára a férfiak számára, amely képes helyettesíteni egy igazi nőt. Ebben az időszakban a szexbaba hosszú utat tett meg - a csúnya vinil és a nem biztonságos termékektől a reális szépségekig, amelyek hasonlóságukkal és árukkal ámulatba ejtenek.

Hogyan készülnek, és milyen babák a szexhez
Milyen szexbabák vannak? Ma egy szexboltban vásárolhat magának egy olcsó barátot vészhelyzetekre, vagy olyanra, amely teljesen helyettesítheti az ágyban lévő nőt. A legfontosabb dolog a prioritások meghatározása és a helyes választás.

 A férfiak felfújható babái, bár a régi iskolába tartoznak, még ma is népszerűek. Sikerük titka a legalacsonyabb ár a piacon, mivel a szexbabák tartós és rugalmas gumiból vagy vinilből készülnek, amelyek viszonylag olcsó anyagok. Sajnos a termékek nem büszkélkedhetnek reális testtel, de minden szükséges lyukkal rendelkeznek az örömhöz - mesterséges száj, hüvely és végbélnyílás. Legtöbbjük egy népszerű modell vagy felnőtt mozi színésznőjének nyomtatott arcával rendelkezik. Ha veszel egyet, két dologról kell gondoskodnod. Az első az, hogy ellenőrizze az értékesítési tanácsadóval, hogy a szivattyú szerepel-e a készletben, ha nem, akkor külön kell megvásárolnia. A második az, hogy megtudja, hogyan néz ki a baba, mert a termék nem mindig felel meg a csomagon lévő fotónak, és a csalódás túl nagy lehet.

A szilikon szexbabák sokkal reálisabbak, mint a fent leírtak, mert 3D-s arcmodelljük, bolyhos hajuk és még szempillák is vannak. Melleik, vaginájuk és végbélnyílásuk is jobban hasonlít az igaziakra. Az orvosi szilikon finom és kellemes tapintású. Egy ilyen baráttal különböző pozíciókat próbálhat ki az ágyban, mert egyesek testének egyes részei szükség szerint mozoghatnak. Az ilyen barátok teljes növekedésének költsége 20 ezer rubeltől kezdődik.

A cyberskinből készült szexbabákat jogosan tekintik a legjobb szerelmeseknek, mert a nők pontos másolata. Az egyedülálló CyberSkin anyag pontosan megismétli az emberi bőrt az érzésben és a megjelenésben. Egy ilyen baba belsejében sűrű mag van elrejtve, ami súlya miatt praktikusságot és realizmust ad a termékhez. És bár a számítógépes bőr gyorsan elfogadja a testhőmérsékletet, egyes modellek önmelegedő funkcióval vannak felszerelve. A nagyobb élvezet érdekében a több rezgésmóddal rendelkező erőteljes rezgéselemek intim nyílásaikban rejtve maradnak. A babák teljes növekedésben és már bizonyos pozíciókban készülnek, például a népszerűben.

A prémium termékek több százezer rubelbe kerülnek, mivel kézzel készítenek szexbabákat, ami lehetővé teszi a maximális realizmus elérését. És bár az elit termékek orvosi szilikonból vagy számítógépes bőrből is készülnek, az ilyen szexbabával való szex során az érzések semmiképpen sem alacsonyabbak a valódiaknál. Végtére is, minden, a bőr, a lyukak anatómiai szerkezete, a haj, a részletes arc megbízhatóan megismétli a női testet. Tetszés szerint megváltoztathatók, különböző pozíciókban ülve vagy elhelyezve, mert minden végtagjuk mobil, és egyes modellek is beszélhetnek, és szex közben édes nyögéssel kedveskedhetnek a tulajdonosuknak.

Hogyan válasszunk és vásároljunk szexbabát? Ha úgy döntött, hogy vásárol, de nem tudja, hogyan kell vásárolni egy szexbaba, különösen az alábbiakban vannak tippek, amelyek segítenek a választásban.

Útmutató valósághű szexbabákhoz

Szex egy babával, legyen óvatos az új babával, és lassan mozgassa a végtagjait, akkor tudni fogja a mozgás korlátait. Először az ízületek merevek lesznek, de idővel szabadabban mozognak.
Ne terjessze szét a lábát tovább, mint amennyit használnia kell. Általánosságban elmondható, hogy hosszú ideig kerülje a lábak vagy a karok túlzott nyújtását, mivel végül könnyekhez vezethetnek.

A Szexpláza szexbaba cikkekben is olvasni, hogy ne helyezzen nehéz tárgyakat a babák kezére vagy csuklójára, mivel nem súlyra tervezték őket, és eltörhetnek. Ahhoz, hogy egy kutyához hasonló helyzetben lévő babával szexelj szexi babáddal, helyezzen párnát a baba hasa alá, hogy csökkentse a baba kezének terhelését.

Használjon vízalapú kenőanyagokat, amikor belép a hüvelybe, és orális nyílásokat, hogy megakadályozza a bőr könnyeit. Ha cserélhető lapkát használ, vazelint alkalmazhat rá, hogy megkönnyítse a belépést. Ha a baba TPE-ből készül, kerülje a szilikonolajat tartalmazó kenőanyagokat, mivel ez nagyon gyorsan elrontja a TPE-t.

Végül, de nem utolsósorban, élvezze a szexet a babával!

Tartsa tisztán a babát
A baba tisztításához javasoljuk, hogy tiszta puha szivacsot használjon. Enyhe antibakteriális testszappannal eltávolíthatja a szennyeződéseket és a testnedvek maradványait, majd törölközővel száríthatja. Az új babát ideális esetben többször is meg kell tisztítani az első használat előtt. Végül talkum vagy kukoricakeményítőt kell alkalmazni a kezével, hogy simítsa a bőrt a TPE-ből vagy a szilikonból.

Ha meg akarja fürdeni a babáját, győződjön meg róla, hogy nem meríti vízbe. A szexbaba arcának mosására nagyon óvatosan törölje le nedves ruhával és enyhe antibakteriális szappannal. Az ajkak és a szemöldök a legkényesebb területek, ezért legyen nagyon óvatos velük. Ismét alapos szárítás után enyhén alkalmazza a talkumot a babaport. Soha ne használjon hajszárítót vagy más hőforrást a baba szárításához. Amikor a babát kiszállították, javasoljuk (egymás után):

  • Alaposan mossa le a babát, hogy eltávolítsa a gyári por és csomagolóanyagok maradványait.
  • Vigyen fel ásványi olajat (olajat a gyermekek bőrére), és hagyja, hogy teljesen felszívódjon.
  • Talkum alkalmazása

Lyukak tisztítása
A baba hüvelyi és orális nyílásait minden használat után meg kell tisztítani, hogy elkerüljék a bakteriális növekedést. Ha a baba hüvelye rögzítve van, használjon hüvelyi öntözőt, amely enyhe antibakteriális szappannal öblíti ki a csatornát. Alapos tisztítással öblítse le a csatornát sok tiszta vízzel (használjon ismét hüvelyi öntözőt vagy zuhanyfejet, de erős víznyomás nélkül), amíg az összes szappant el nem távolítják. Alaposan szárítsa meg a lyukat. Ha a hüvely eltávolítható, öblítse le folyó vízzel.

A lyukak szárításához tamponokat ajánlunk. Amikor az üreg száraz, ha fertőtleníteni szeretné, használjon hidrogén-peroxidot 3%. Öntsünk egy kicsit a tamponra, és hagyjuk körülbelül fél órán át hagyni. Soha ne használjon alkoholt fertőtlenítésre, mivel sokat szárad, és azonnal elrontja a TPE szerkezetét.

Szexbabák bőrápolása
Rendszeresen enyhén megszórjuk a baba bőrét hintőporral vagy babaporral, hogy a bőr ne legyen kissé ragadós. A TPE baba élettartamának fenntartása és meghosszabbítása érdekében havonta legalább egyszer alkalmazhat babaolajat az egész testére (a babaolaj 30-60 perc elteltével felszívódik). Használjon pamut törölközőt. Ez segít a TPE-nek megőrizni eredeti rugalmasságát, megőrizni a tapintható érzéseket, valamint a TPE nyújtással és repedéssal szembeni ellenállását. A szakaszos területek, mint például a lábak és a hónalj között, szintén fokozott óvatosságot igényelhetnek: hetente alkalmazzon vazelint vagy Nivea krémet. Akár 6-12 órát is igénybe vehet, hogy teljesen felszívódjon. Ne használjon alkoholt, szénhidrogéneket (például benzol, toluol és xilol) és acetont, mivel kiszáradnak a TPE, ami növeli a nyújtás vagy a szakadás kockázatát.

Ha azonban a baba szilikonból készül, kérjük, ne használjon ásványi olajat tartalmazó ápolási termékeket (babaolaj, vazelin, Nivea krém), mivel még nehezebbé és keményebbé tehetik a szilikont.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vazelin, a Nivea krém és a babaolaj eltávolíthatja az eredeti sminket a baba arcáról, mellkasáról és hüvelyéről, valamint bármilyen önálló sminkről. Kerülje az alkalmazás ezeken a területeken, vagy nagyon óvatos, hogy ne dörzsölje be.

Győződjön meg róla, hogy a babán viselt összes ruha ellenálló. Mossa le legalább kétszer a csomagban szereplő összes ruhát vagy fehérneműt, mielőtt a babára használná. A ruházat, különösen a sötét színek, színezhetik a baba felületét. Általában a foltok eltávolíthatók, de időigényes és hosszú folyamat lesz.

Ne feledje, hogy csak vízalapú kenőanyagot használjon. A szilikon kenőanyagok károsíthatják a baba bőrét. Kerülje a közvetlen napfénynek való kitettséget, mivel ez a TPE vagy a szilikon anyag korai öregedését okozza.

A baba vázának és tárolásának terhelése
A szexbabád egyenesen van készítve. Ne hagyja hosszú ideig hajlított helyzetben, hogy elkerülje az esetleges deformációt. A babák nem lehetnek állandó helyzetben, kivéve, ha az úgynevezett "állandó változattal" készülnek. A baba tárolása az álló változat három csavarja nélkül álló helyzetben valószínűleg károsítja a lábat (bemetszések, lyukak).

Ne terhelje túl a baba végtagjait, és ne tegye ki őket túlzott nyomásnak a csontváz természetes mozgástartománya ellen, mivel ez idővel kárt okozhat.

Javasoljuk, hogy a babát vízszintes helyzetben tárolja, kezét lefelé az oldalán, és a lábait egyenesen kinyújtva, nagyon puha felületen, például ágyon.

Babafűtés
A katalógusunk egyetlen márkája, amely beépített fűtésű babákat kínál. Ha van egy baba fűtés nélkül, de fel akarja melegíteni, használhat elektromos takarót. A gyártók azt javasolják, hogy a TPE szilikon felületét ne melegítse 50°C fölé. A fenti hőmérséklet túlzott lágyságot okozhat az anyagban, így hajlamos a deformációra. Ami a fűtőfuratokat illeti, használhat fűtőbotot (néha szerepel a csomagban; ha a fűtőrúd nem szerepel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a beszerzéséről). A fűtőbotot zárt lábakkal ellátott babába kell helyezni, és csak 2-3 percig, hogy elkerüljék a TPE túlmelegedésének esetleges károsodását.

Döntse el, hogy milyen típusú termékre van szüksége
Kereshet egy barátot egy rövid ideig, vagy egy társat, aki hónapokig vagy annál hosszabb ideig tetszik Önnek.
- Számolja ki a költségvetést. Mégis, egy nő szexbabája jelentős beruházásokat igényel, de készen áll arra, hogy többet fizessen a realizmusért?
- Fedezze fel a tartományt. Nem szükséges megvásárolni az elsőt, amely találkozik. A szexboltok sokféle modellt mutatnak be, amelyek helyettesíthetik álmaid nőjét csak azért, mert a kívánt testszínnel, kedvenc hajjal vagy szemszínnel, vagy akár egy népszerű színésznő arcával rendelkeznek.
- Ha az anonimitás elsősorban fontos az Ön számára, és úgy dönt, hogy szexbaba vásárol egy online áruházban, akkor helyes lesz először egy rendszeres szexbolthoz fordulni. Itt megérintheti az anyagokat, és szó szerint érezheti a modellek közötti különbséget. Lehetséges, hogy a helyi szexboltba való utazás döntő szerepet játszik a választásban.
- Válasszon egy babát nemcsak megjelenés, hanem tartalom szerint is. Fontos figyelembe venni, hogy hány lyuk van a terméknek, hogy reálisak-e, van-e vibromechanikus a játékban, hogy egy szivattyú szerepel-e a készletben, végül is, milyen nyelven van a mellékelt utasítás.

Hogyan kell használni és szexelni egy babával

Ha egy férfi baba büszke tulajdonosává vált, ne rohanjon az ágyba vinni. Végül is, először is, meg kell készíteni, mint minden intim terméket.

Tehát, mielőtt szexelnél egy gumi szexbabával, mosd meg. Ehhez használhat egy tiszta szalvétát meleg szappanos vízben áztatva, vagy egy speciális antiszeptikumot az intim játékokhoz. Fordítson különös figyelmet az intim nyílásokra. Ehhez semmilyen esetben ne használjon forró vizet vagy alkoholos oldatot, kockáztatja a termék elrontását.

Ne fújja fel a babát a határig, mert szex közben egyszerűen felrobbanhat. Ezért minden terméknek megvannak a maga súlykorlátozásai, kérjük, olvassa el őket. Ugyanezen okból nem szabad kockáztatnia és használnia a szexuális pozíciókat, amelyek maximális nyomást gyakorolnak a termékre.

Amikor a szexbaba készen áll, bőkezűen kenje meg intim területeit kenőanyaggal. A termék anyagával kompatibilis kenőanyag kiválasztásához segít az eladó-tanácsadónak. A babával való szex legpraktikusabb lehetősége az óvszer használata. Ez higiéniai szempontból helyes és biztonságos abban az esetben, ha valaki használta a játékát előtted.

Szex után meg kell ismételni a baba tisztítására vonatkozó eljárást. Győződjön meg róla, hogy az intim nyílásokban nem marad kenőanyag nyoma.
Hogyan kell tárolni? Ne feledje, hogy az összes tárolási szabály betartása meghosszabbítja a termék élettartamát, ezért kezelje őket a legnagyobb gondossággal. Például, ha a szexbabának eltávolítható részei vannak, például olyan fúvókák, amelyek utánozzák az intim nyílásokat, a megfelelő megoldás az, ha külön tárolják őket.

Sérülés esetén ne próbálja meg improvizált eszközökkel megjavítani a szexbaba. Ha a készlet nem tartalmaz ragasztót és tapaszokat, akkor külön vásárolhatja meg őket a szexboltban.

A szexbaba leeresztett formában, ruhák nélkül kell tárolni, elkerülve a ráncok megjelenését. Az ideális megoldás az lenne, hogy lógjon a termék, mert soknak speciális horgai vannak. A szexbaba tárolásának legjobb helye egy jól szellőztetett zárt szekrény lesz, ahol a közvetlen napsugarak nem esnek le.

Kerülje a magas vagy alacsony hőmérsékletet, a legjobb megoldás 5 és 35°C között van. Még akkor is, ha egy ideje nem használt szexbaba, rendszeresen törölje le a porból. A belső vázú babát hosszú ideig nem lehet hajlított állapotban hagyni, ezért vízszintes helyzetben tárolja.

Tartalomhoz tartozó címkék: férfiaknak gumibaba guminő szexbaba

Keresés