Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbabák és guminők a férfiak szolgálatában

Szexbabák és guminők a férfiak szolgálatában

Egyetértek, mindannyiunknak megvan a saját erotikus fantáziája és álma. De nem mindig van megfelelő partner a közelben a megvalósításukhoz. És itt mindenre elfogadható és reális szexbabák készen állnak a segítségre. Ezek a csábító lányok és nők soha nem fognak visszautasítani, nem fogják azt mondani, hogy fáj a fejem, és nem fogják megunni a szexet. Az ilyen szerelmesek nagyon reálisnak tűnnek, és hihetetlen örömet tudnak nyújtani. 

Ezenkívül nemcsak szólójátékokhoz, hanem szerepjátékokhoz vagy a partnerrel való intimitás során is használhatók!

Miért jók a szexuális babák?
A szexbabák modern és meglehetősen hatékony módja a szexuális öröm minden aspektusának megtapasztalására. Sőt, vannak modellek férfiaknak, nőknek és unisexeknek (a párok együtt használhatják). Ezek a játékok különféle anyagokból készülnek, például szilikonból, cyber bőrből, latexből vagy poliészterből. Ez azt jelenti, hogy nem félhet az allergiától. Éppen ellenkezőleg, az ilyen bevonatot jó kopásállóság, szilárdság, biztonság jellemzi, és nagyon kellemes tapintású a testen.

A legtöbb szexbaba fő fénypontja a hihetetlen realizmus, így az intimitás aligha fog különbözni az élővel való intimitástól. Az arc nyomon követhető vonásairól, a kanyargós női formákról, a férfi izmok domborzatáról, a pénisz lenyűgöző méretéről és a hüvely vagy a vagina belsejében lévő domborzatról beszélünk. Intim webáruházunk olyan nagy választékkal rendelkezik, hogy választhat a barna, szőke, szép bőrű szépségek és akár sötét bőrű srácok között.

Egyes modellek előnye a rezgés-, hang- és vízálló ház jelenléte. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el a kenőanyag vagy gél használatát, amely pótolja a nedvesség hiányát, és sokkal kényelmesebbé teszi a játékokat. A guminő, szexbaba játékok előnyei:

  • Vannak modellek mindenki számára, fiúk, lányok és haladó párok;
  • A játékok nem igényelnek különös gondosságot;
  • A szexbabák meglehetősen kompaktok, és mindenütt utazhatnak a tulajdonosukkal;
  • Ne okozzon allergiát és egyéb egészségügyi problémákat;
  • Luxus és izgalmas testtel rendelkezik;
  • Soha nem fognak visszautasítani, és segítenek megvalósítani az erotikus fantáziákat.

Ha régóta keresi a módját annak, hogy díszítse a kapcsolatot, és valami különlegeset tapasztaljon, akkor bátran válassza ki a szexbaba megfelelő modelljét, és rendelje meg üzletünkből. Biztos lehet benne, hogy a hatalmas választék között mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget. Ha bármilyen nehézsége van, forduljon tanácsadóinkhoz!

Szexbabák férfiaknak

A szexbaba minden pillanatban lehetőséget ad a szexuális szabadságra. Ez egy gyönyörű, teljes hosszúságú maszturbátor. Vannak különböző formájú gumi nők, nemcsak a hajszín, hanem a mellméret is választható.

A szexbabák az egyik legnépszerűbb termék a szexboltokban. Több tucat érdekes modellt gyűjtöttünk össze a különböző kérésekkel rendelkező felhasználók számára. A katalógus egyszerű modelleket tartalmaz, amelyeket gyakran játékos ajándékokért vásárolnak, és vannak reális szexbabák, amelyek több ezer kellemes érzést képesek adni tulajdonosuknak.

A szex babák típusai

Minél inkább úgy néz ki a baba, mint egy igazi lány, annál drágább. A kidolgozott részletek befolyásolják a költségeket és a minőséget. Hagyományosan, ezeknek a paramétereknek megfelelően a felnőtteknek szánt babák a következő kategóriákba sorolhatók:
- Babák nyomtatott arccal 
Ezek a legegyszerűbb lehetőségek, de terjedelmes testrészekkel. Mindig van néhány lyuk az örömért. Egy ilyen baba ellenáll egy felnőtt férfi súlyának, könnyen felfújódik vagy leereszkedik, de nincsenek tökéletes részletei.
- Reális arcú babák
A gyönyörű frizurával, jól meghatározott arcvonásokkal rendelkező modellek valóságosabbnak tűnnek. Gyakran vannak csillók a képeken, kiváló minőségű parókákat használnak. A mesterséges nő könnyen tisztítható, különféle élvezetekre alkalmas.
- Szexbabák behelyezett nemi szervekkel 
Ez a lehetőség a legkényelmesebb használni. A hüvely, a végbélnyílás helyett plug-in maszturbátorok vannak. Szex után nem szükséges az egész babát lemosni, elegendő a használt részek megtisztítása. Ha belefáradt a modell érzéseibe, akkor csak külön kell vásárolnia plug-in alkatrészeket, és az érzelmek visszanyerik korábbi erejüket.
- Reális szex babák 
Igazi nőknek néznek ki. Súlyuk eléri a 40 kg -ot, merev keretben és kívül egy puha, emberi bőrre emlékeztető anyagon. Az ilyen modellekben nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a test minden részét megrajzolják: az orrtól a lábujjakig. Gyakran valósághű szexbabákat készítenek megrendelésre az ügyfél vázlatai szerint. De az ilyen szintű szexbaba ára tucatszor magasabb, mint a felfújható lehetőségek.

Vásárolhat szexuális babát szexuális kísérletekhez vagy a magány felderítésére. Öltözhetők, fésülhetők, ami erős izgalmat is okozhat. A szex babák férfi játékok és gondozni is kell.
A legtöbb szexbaba modell tartós anyagokból készül, amelyek akár 140 kg -ot is elbírnak. A modelleket normál levegővel felfújják, használhat hagyományos szivattyút. Használat után is könnyű a levegő felszabadítása.
Javasolt szexbaba használata kenőanyaggal. A speciális kenés valósághűbbé teszi a szexet, simán csúszik. Ezzel elkerülhető a finom anyag elszakadása és a férfi bőrének dörzsölése.

Javasoljuk, hogy minden használat után mossa le a babát, hogy a felületen ne legyenek közelség nyomai. Ezt könnyebb megtenni, ha a babát felfújják. Ezután törölje le egy törülközővel és szárítsa meg szobahőmérsékleten. Leereszteni csak akkor lehet, ha teljesen megszáradt.
Ha a felfújható szexuális baba felületén lyuk képződött, amelyen keresztül a levegő kiszökik, meg lehet javítani. A speciális felfújható medencefoltok kiválóan alkalmasak szexuális babák javítására is. Az ilyen manipulációk után még sok évig szolgálhat.

Ma vásárolhat szexuális babát INTIM CENTER szexshop üzletünkben. Szőke, barna, nagy vagy kis mellű lányok mindig rendelkezésre állnak. Mindenki megtalálhatja az ideális lehetőséget magának vagy ajándéknak. Minden árut a lehető leghamarabb Magyarország bármely részére szállítanak. A vásárlás mindig névtelen.

Keresés