Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbabával bármikor kielégítheted a nemi vágyadat

Szexbabával bármikor kielégítheted a nemi vágyadat Az erotikus babákat úgy tervezték, hogy jó alternatívát kínáljanak olyanoknak, akiknek nincs szexuális partnere. Az ilyen gumilányok és férfiak teljesen biztonságban vannak, és ha szükséges, sikeresen helyettesíthetik az élő embereket. Ezt a fajta szexjátékot olyan férfiaknak és nőknek tervezték, akiknek valamilyen oknál fogva nincs szexuális kapcsolatuk. Sokféle szexbaba létezik. Teljes méretű felfújható vagy öntött maszturbátorok, több lyukkal (anális, orális, hüvelyi) a maszturbációhoz. A női opciók között szerepel vibrátoros vagy vibrátor nélküli pénisszel.

A legelső erotikus babákat úgy tervezték, hogy jó alternatívát kínáljanak a hiányzó szexuális partner számára. Az ilyen gumilányok és férfiak  szexbabákat hosszú hajózásuk során a tengerészek hozták létre. A szexbabákat aztán ruhákból állították össze, hogy azok a lehető legjobban hasonlítsanak egy nő testére. Ezek a prototípusok nagyszerűek voltak a maszturbációhoz. Azonban az ősi idők óta minden nagyon megváltozott, így ma bármelyik speciális szexboltban vásárolhatsz egy szexbabát. Ma pedig a javasolt módosítások minősége képességeivel valóban lenyűgözi a képzeletet.

Első felfújható PVC szexbaba modellek
A legelső és legegyszerűbb gumibabák PVC-ből vagy vinilből készültek, és ezek nagyon egyszerű felfújható szexbabák voltak, arcuk festve. A legtöbb esetben ezekben a modellekben egy vagy két lyuk volt a maszturbációhoz. A szexbabák intim területeit sűrűbbé tették, hogy az ori ellenálljon az intenzív mozgásnak. Ezenkívül a babáknak különböző magasságuk és alakjuk lehet. Az anyag sűrű volt, képes volt elviselni egy felnőtt súlyát. Másrészt azonban az ilyen valósághű szexbabákat nagyon könnyen át lehet lyukasztani. Természetesen javítások és egyéb felfújható dolgok is támogatták, a foltok azonban nagyon elrontják a baba megjelenését.

Emberi arcú babák
Szexbaba nők. A legegyszerűbb babák nem nagyon illettek a felhasználókhoz, ezért a vezető babagyártók úgy döntöttek, hogy jó lenne fejleszteni őket. És olyan babák jelentek meg, amelyekben az arc nem csak egy közönséges rajz, hanem a legvalóságosabb volumetrikus formák. Ennek megfelelően az ilyen szexbabák költségei közvetlenül függtek a képtől és annak pontosságától. A szempillák és a haj jelenléte nagyon széppé tette a babát, ami ismét megrázta a költségeket.

Az arc és a megjelenés azonban remek, de mi a helyzet a pénisz - hüvely, zsákmány és száj - bemerülésének intim területeivel és lyukakkal? Nem lettek jobbak vagy jobb minőségűek, nem voltak dombornyomásosak és ugyanolyan felfújtak. Ők is változtatásokat követeltek.

Babák és behelyezési szervek
Manapság az ilyen babák, felszerelve a nemi szervekkel, a legnépszerűbbek lettek. Az ilyen babák használatakor a készlet nemcsak realisztikus szexbabákat tartalmaz, hanem több maszturbátort is. Belül sűrűek, dombornyomásosak és nagyon kényelmes használni. Az ilyen behelyezett nemi szerveket egy speciális mélyedésbe helyezik, hogy aztán élvezhesse a folyamatokat.

Egy gumibabával való szex után a maszturbátort megmossák és eltávolítják. A nemi szerveket külön is használhatja, anélkül, hogy kivenné magát a szexbabát. Ezen lehetőségek másik fontos plusz, hogy nem kell mosni a játékot minden egyes használat után. Elég csak a gumibaba különálló részeit megtisztítani, ami sokkal kényelmesebb, könnyebb és gyorsabb. Emellett frissítés esetén elegendő új alkatrészeket vásárolni egy szexboltban.

Modern babák a szexboltokban
Igazi szexbabák. A mai babák elsősorban olyan anyagokból készülnek, mint a hőre lágyuló gumi és a szilikon. Az ilyen modellek sajátossága, hogy teljesen lemásolják az emberi testet, és a lehető legreálisabban teszik. Ezek a szilikon babák teljes emberi magasságra készülnek, és megérintésével külső rétege normál emberi bőrnek tűnik. Ezeknek a szexbabáknak a súlya körülbelül 25–45 kilogramm.

A kínai gyártók szexbabákat készítenek a TPE vagy a TPR gyártmányából. Ezek speciális típusú gumik, amelyekkel a szexbabának eredeti bőrszínt adhat. Ezenkívül maga az anyag is megkülönböztethető minőségével és hosszú élettartamával. Az ilyen babák belsejében van egy keret és ízületek, így a felhasználó számára kényelmes helyzetbe hozhatók. Szexboltokban vannak.

A modern babák jellemzői
Vegyél egy babát a szex kedvéértA szexbabák gyártásának jellemzői, valamint felhasználásuk jellemzői között a következő pontokat lehet megemlíteni:
- Minőségi anyag. Néhány babamodell általában szilikonból készül. Ez meglehetősen drága anyag, de manapság az egyik legreálisabb a szexbabák számára;
- Keret. A jó minőségű és tartós belső keretnek köszönhetően a szexbaba szinte bármilyen alakot és helyzetet képes elfoglalni;
- A súlyt. A modern babák súlya nagyobb, összehasonlítva a régebbi modellekkel;

A minőség a részletekben rejlik. A modern gyártók nemcsak a babákra vagy a felhasznált anyag minőségére figyelnek, hanem különféle részletekre is, amelyek között meg lehet jegyezni az ujjak rajzát, a haj szerkezetét, a képeket és sok más szempontot;
Bizonyos esetekben a szexbabát saját maga állíthatja össze, saját preferenciái szerint. Szentpéterváron megrendelheti őket.

Az ellátás több szabálya
Nem elég szexbabát vásárolni szexelés céljából. Tudni kell, hogy ha többször, és sokáig szeretné használni, akkor ápolni kell őket. Néhány tipp a gondozáshoz:

Használat után a nemi babát meg kell mosni, különben alkatrészeket vagy babát kell vásárolnia a régi sérülése miatt. A legtöbb esetben a mosási folyamat magában foglalja a zuhanyzóval történő öblítést. Ezenkívül fontos, hogy öblítés után megszárítsák a babát és annak felületét;
A kivehető maszturbátorokat víz alatt is le kell mosni, leggyakrabban tisztítószerrel és más speciális termékekkel. A japán szexbabák lyukának redőiben baktériumok jelenhetnek meg, ezért különös figyelmet kell fordítani ezekre a helyekre;
Ajánlatos japán szexbabákat használni kenőanyagokkal és kiegészítő kenőanyagokkal, amelyek segítenek fokozni az érzéseket.

Megvásárolhat egy nemi babát nagy zsákmánnyal, és bármilyen állapotban tarthatja. Csak a tárolás során fontos, hogy a babát ne érje a nap.
Általánosságban elmondható, hogy mindenki, aki szexbabát szeretne vásárolni egy szentpétervári szexboltban, remek ajándékot kap, amely hasznos és szinte pótolhatatlan vásárlássá válik. Ez egy olyan nő lesz, aki bármikor készen áll a nemi kapcsolatra.

Egyszerű felfújható babák
A felfújható babák szexuális játékok női test körvonalakkal. Maszturbációra tervezték őket, és gyakran hüvely formájában vannak elhelyezve végbélnyílással vagy anélkül. Ezek a betétek leggyakrabban TPE vagy Cyber ​​bőrből készülnek. Az ilyen babák megjelenése és paraméterei változóak, a szőrös arcot főleg nyomtatás segítségével hajtják végre, a mellkas mérete, a bejárat magassága és mélysége minden modell esetében egyedi. Maga a baba főként vinilből vagy PVC-ből készül, amelyek képesek ellenállni a nagy súlynak és nagy terhelésnek. Ezeket az anyagokat könnyű karbantartani és javítani, és csak alapvető higiéniai eljárásokat igényelnek.

Ápolás és óvintézkedések
A szexbaba használata előtt tanácsos antiszeptikummal kezelni. A kényelmes szórakozás érdekében jobb óvszereket és intim kenőanyagokat használni . Használat után a TPE vagy kibernetikus bőr betéteket is meg kell tisztítani, talkummal kell kezelni. Nem kívánatos erősen nyomni a babákat, figyelni kell a maximális terhelésre, amelyet a játék elvisel.

Gumi nő, mindenre hajlandó nő
A gumi nő egy intim termék, amelyet kizárólag férfiak számára készítettek. Ezek a lányok vonzóak és csendesek, ezért sok férfinak álma van egy felfújható babát vásárolni. A gumi nő nemcsak megbízható, de nagyon praktikus is. Könnyű elrejteni a kíváncsiskodó szemek elől, ha egyszerűen leengedi. Az új szexuális vágyak valóra váltásához elegendő egy felfújható lányt pumpával pumpálni.

Az új szenvedély nem sértődik meg a gyors szex miatt, nem igényel előjátékot és vitathatatlanul teljesíti az összes erotikus fantáziát. A gumi nők pompás alakkal rendelkeznek: gyönyörű mellei legalább a harmadik méretben vannak, rugalmas szamár, csinos arc, finom smink és szexi megjelenés.

Szexboltunkban a legjobb gyártók gumilányait mutatják be, felfújható nő vásárlásához csak azt kell használni, hogy online rendeljen vagy egy kattintással vásároljon. Ezenkívül az online áruházunkban bemutatott minden intim termék Oroszországban tanúsított, és nem tartalmaz az emberi szervezetre káros anyagokat és vegyületeket.
 

Változatos gumilányok
A gumilányok nagyon sokfélék. Ezeknek a babáknak köszönhetően megismerkedhet egy szerény szlávval, egy szenvedélyes és égő mulattal vagy egy titokzatos keleti szépséggel. Ezenkívül a gumi nők választéka különböző pózokban lévő modellekből áll, amelyek néha csak az Ön preferenciáinak felelhetnek meg.

A gumi nők mindenre készek, imádják a hüvelyi szexet, az análisokat, és egyáltalán nem bánják az orális szexet, testük kialakítása mindenfajta intimitásnak kedvez. A felfújható babáknak ideális alakjuk van, és az optimális női magasságuk akár 165 cm is lehet, a férfiak szeretik a kicsi nőket, nagy szeretetre vannak teremtve. Gyakran a férfiak gumiválasztott női ikreket választanak, ez a lehetőség ideális azok számára, akik már régóta álmodoznak hármas szexről, ennek az álomnak valóra válása a célja.

A mi szex shop , akkor is vásárolni iker babák. Az új érzelmekre vágyó férfiak számára bemutattunk nemcsak eredeti, de gyönyörű modelleket is, ennek biztosítására vásároljon egy felfújható disznót az USA-ból, nem talál eredetiebb játékot.
 

A felfújható babák eredeti alkalmazása
A gumi nőket régóta használják nem csak rendeltetésükre, hanem nagyon eredeti módszerekkel is. Férfi cégekben nem számít rossz formának gumicsajt adni, ez nagyon szórakoztató. Egy ilyen ajándékot nagyon gyakran adnak le legénybúcsúkon vagy a férfiak születésnapján, különösen az ajándék a szabad férfiak számára releváns. De a gumi nők ilyen felhasználása egyáltalán nem eredeti.

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a szexbaba terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER intim shop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Kinek kell szexbaba játék? A felfújható baba tökéletes lehet, ha meg akarja változtatni a maszturbációs szokását, átélni szexuális fantáziát a kedvenc hírességéről, vagy erotikus felfedezéseket játszani egy partnerével. Bármi is legyen a vágyad, webáruházunkban mindenféle szexuális igénynek megfelelő szexbaba széles választékot kínál. Ezeknek az erotikus társaknak az egyik legjobb előnye, hogy náluk semmi sem korlátozhatatlan. Aktívak lehetnek a nemi életében, és hajlandók mindent megtenni, amit csak akarnak.

A hírességekkel való szex egy gyakori férfi fantázia, és most egy baba mellett élvezheti, amelyet kifejezetten a kedvenc művészei alkotnak. Kiváló minőségű életnagyságú Hannah Harper baba minden lépésnél megfelel a libidónak. Reális, faragott arca gyakrabban fogja mozgatni.

A Sasha Grey pornósztár babának három reális lyuk van, amely megfelel minden szexuális igénynek, és sokféle lehetőséget kínál. A robbanékony Kim baba tökéletes azok számára, akik kedvenc sztárjukra vágynak. Sokat hasonlít egy olyan nőre, aki egyértelműen szereti a szexet, és minden alkalommal élvezi szemetes testét. Az orgazmus ezekkel az ismerős arcokkal garantált!

Játszhatsz egyedül, vagy választhatsz egyet társaddal, és megnézheted, milyen érzés a hármas szex vicces változatával élni! Ha bármelyiket érdekli a kísérletezés, akkor egy felfújható baba lehet az első lépés a fantázia megvalósítása felé.
Kínálunk a legjobb valósághű szilikon és felfújható szex babák, amelyek segítségével szex óriás lesz. Szexelhetsz, ahogy akarsz: nyergeld meg, simogasd meg és manipuláld az új szerelmes babádat, ahogy akarod. Minden embernek van egy álma, amelyet meg akar valósítani. A tiéd itt kezdődik.

Keresés