Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexi nővérke jelmez m/l

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Softline
Szexi nővérke jelmez 2 részes M-L. Szexi végigcipzározható áplonő jelmez, hófehér vörös kereszttel díszített kesztyűvel. A jelmez hátsó része szinte teljesen nyitott. Összetétel: 100% poliészter. A szexi nővér képe, rövid dekoltázsban, mély nyakkivágással sok férfi fantáziáját izgatja. Most lehetősége nyílik arra, hogy egy kis ápolóruha segítségével megvalósítsa választottjának fantáziáját.
A szett ruhát és ujjatlan kesztyűt tartalmaz. Az öltözet fehér színű, a széleit piros szegéllyel díszítik, a mellkason és a kesztyű hátán pedig fényes vörös keresztek égnek, egyértelműen utalva egy elbűvölő idegen hivatására. Ez a szín világosnak tűnik, ugyanakkor visszafogott, ami még vonzóbbá teszi a képet.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az öltözék fénypontja a kerek nyakkivágás a teljes háton. Nem olyan őszinte, mint vulgáris, de nagyon csábítóan néz ki, hangsúlyozva az alak kecsességét és törékenységét. A ruha cipzárral rendelkezik, így saját belátása szerint választhatja ki a vágás mélységét: akár csak ugratni szeretné a választottat, akár nyíltan utalni bizonyos cselekvésekre. A ruha sokáig szolgál majd, hiszen 100% poliészterből készült, amely tökéletesen nyújt, tökéletesen illeszkedik az alakra, kifejezően kiemelve annak görbületeit és kidudorodásait, és gyakorlatilag nem gyűrődik. Ilyen ruhában a helyszínen meg fogja ölni az emberét. Fehér játék ápoló ruha M-L méretben.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Szexi végigcipzározható áplonő jelmez, hófehér vörös kereszttel díszített kesztyűvel. A jelmez hátsó része szinte teljesen nyitott. Összetétel: 100% poliészter

A szex webshop Szexi jelmezek kategóra árucikkei közül ezt, különösen a figyelmedbe ajánljuk.  A Szexi jelmezek kategóriában a 18.000 Ft a terméket nézve jó ár, ha csak ez számít vásárold meg.

Külső raktáron Igen
Méret M/L
Szín Fehér
Anyag Poliészter

Keresés