Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexjáték tisztító Shunga Gentle toy cleaner

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 29.
Gyártó: Shunga

Ez a tisztító spray a legjobb szövetséges, hogy megóvja kedvenc intim kiegészítői megjelenését és élettartamát. Úgy tervezték, hogy hatékonyan tisztítsa és távolítsa el a kenőanyagot és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy maradékot hagyna maga után. Gyengéd formulája biztonságosan használható minden játékanyagon és bőrön. Egyszerűen permetezze be, hagyja hatni 30-60 másodpercig, törölje le puha ruhával vagy öblítse le meleg vízzel, és hagyja megszáradni. Gentle Toy Cleaner-t az erotikus játékok és a síkosítók bőrről való extra higiénés tisztításához tervezték. Alapos tisztítási tulajdonságokat tartalmaz, de nem befolyásolja a szexuális játékok szerkezetét.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ha rendelsz a küldeményeket az üzlet neve nélkül, átlátszatlan csomagolásban küldjük! A termékválasztás megkönnyítésére a blog tanácsainkkal állunk rendelkezésedre, ahol a terméktípusok bemutatása mellett, a szexről és szexuális segédeszközökről is olvashatsz.

Külső raktáron Igen

English

This cleaning spray is the best ally to protect the look and life of your favorite intimate accessories. It was designed to effectively clean and remove lubricant and other impurities, without leaving any residue. Its gentle formula is safe to use on all toy materials and skin. Simply spray, leave on for 30 to 60 seconds, wipe with a soft cloth or rinse off with warm water and leave to dry.
  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Keresés