Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátor nélküli anális eszközök

Az anális élvezeteket kínáló szexeszközök egyedüli és páros játékokhoz is valók. A vibrátor nélküli formák közt találhatsz tágítókat, dugókat, dildókat, kényeztetőket és ingerlő formákat. Fedezd fel a teljes áruválasztékot:

Rendezés:
Az anális játékok erotikus kiegészítők, amelyeket a végbélnyílás és a körülötte lévő terület izgatására terveztek. Ebben a zónában nagyszámú érzékeny végződés összpontosul, ezért a végbélnyílás és a perianális zóna stimulálása kellemes érzések egész sorát adhatja az intimitás előtt, szeretkezés közben és közvetlen orgazmussal. Az ilyen modellek megkülönböztető jellemzői a szűkített élek a lyukba való könnyű behelyezés érdekében, valamint a széles alap, amely megakadályozza, hogy a játék beleessen.

AZ ANÁLIS SZEXESZKÖZÖK KIELÉGÜLÉST NYÚJTANAK FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT

Az anális közösülés előtt fontos a tapasztalatszerzés és a hátsó izomzatok lazítása, tágítása. Az anális eszközök ebben lesznek a segítségedre. Velük megtanulható a helyes mozgatás, a megfeszítés, ellazítás. Ezen felül a szexeszközök a még nagyobb orgazmus kiváltásában is segítenek. Gyakorolj velük, és ügyelj rá, hogy kellő mennyiségű anál síkosító mindig kerüljön a termékre!

Keresés