Termékek Menü

Popsi dugó anális izgató butt plug

Anális játékszereket sok néven ismerjük: fenékdugók, tágítók, análkúp, butt plug-ok. Az análszex popsi izgatás, szex és önkielégítés közben egyre elterjedtebb. Próbáld ki te is, vagy bővítsd a kollekciódat!
Rendezés:

Ha az anális kúpok kedvelői közé tartozol akkor itt hatalmas választékból válsazthatsz! Gondoltunk rád nem csupán az élvezet teljes átélésével kapcsolatban, de a higiénia és ellazulás fontosságához is szeretnénk termékeket biztosítani!
Análdugó, análkúp, prosztata dildó, anál gyöngysor vagy análmosó érdekel? Kínálatunkban több százféle  fenékdugót, análgolyót, prosztata masszírozót és különféle intim zuhanyt, irrigátort találsz!

Mire használható a végbélnyílás dugója?
A popsi dugó nagyon népszerű intim termék. Évről évre egyre többen érdeklődnek az anális szex és a hozzá kapcsolódó játékok iránt. Az igény növekszik, mert egy ilyen dolog segítségével nagyon sokféle szenzációt kaphat. Mire való az anál plug?

  • A végbélnyílás körüli érzékeny végek aktiválásához. Gyakran az ember észre sem veszi, hogy a fenék között nagyon érzékeny erogén zóna található. És őt "fel kell ébreszteni", hogy élvezhesse a stimulációt. Az anális játékok ebben tökéletesen segítenek.
  • A teltségérzetért. A tárgyak végbélbe juttatása teljességet ad. Ez egy különleges érzés, amely időnként felerősíti az izgalmat. És ha a végbélnyílásban lévő szex során van egy tárgy, akkor a történés észlelése teljesen megváltozik, gyakran az orgazmusok intenzívebbé válnak.
  • Anális szex közbeni kellemetlenség kiküszöbölésére. A félelem és a kikapcsolódás képtelensége gyakran kíséri az első tapasztalatokat egy keskeny lyuk behatolásáról. Megszüntetheti őket, ha megszokja a végbélnyílás tárgyát. Az análdugó eltávolítja a félelem, a fájdalom érzését, és megszünteti a WC-re való késztetést is, ami a kezdőknél is előfordul. A használat fontos lépéssé válik a kényelmetlenség kiküszöbölésében.
  • Orgazmusokhoz vagy izgalomhoz bárhol. Sok hüvely viselhető és akár 8 órán keresztül is testben maradhat. És a környező emberek nem tudnak ilyen stimulációról. Felizgatja a képzeletet, segít izgulni a legváratlanabb helyeken. Ez az alkalmazás különösen érdekes a rezgés és a távvezérlés terén.
  • Testdíszítésre. A strasszos perselyek valóban vonzóbbá teszik a testet. Ezek olyan ékszerek, amelyeket nem kell eltávolítani az intimitás során. Egy ilyen dolog boldoggá teheti partnerét, vagy akár meglepetést okozhat.
  • Új szenzációkért. A dugó behelyezése, eltávolítása, viselése - ezek mind új benyomásokat keltenek. A használat bővíti az élményt, szórakoztatóbbá teszi az intim simogatásokat.

Keresés