Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Óvszerek

Az óvszerek védelmet nyújtanak a nemi úton terjedő betegségek, valamint a nem várt teherbeesés ellen. A péniszen kívül akár vibrátorra, dildóra,  vagy anális segédeszközre is húzhatóak. Nézd végig melyik óvszer milyen különlegességet ígér a biztonságon felül.

Rendezés:

KÜLÖNLEGES ÉS HAGYOMÁNYOS ÓVSZEREK

Az óvszerek közti válogatás során érdemes figyelemmel kísérni, melyik óvszer mit kínál még a biztonságon felül. Vannak ugyanis extrém bordázattal kialakítottak, érzékeny bőrre valók, illatosak, áttetszőek, ultravékonyak, és még sorolhatnánk. Válogass köztük és közben figyelj a méretre is, hiszen a férfi péniszek is különböző méretűek. Legyen mindig nálad egy, hogy élvezhesd a gondtalan együttlétet.

Az óvszerek típusai
A legtöbb modern óvszer latexből készült. Ez egy vékony és tartós anyag, amely ellenáll a nehéz terheknek. Minden modell szigorú tesztelésen esik át a termékek minőségének biztosítása érdekében. És ma kezdett termelni is poliuretán modellek, amelyek sokkal vékonyabb latex, de még mindig drágább az értéke. Formában az óvszerek 3 nagy csoportra oszthatók: 

Klasszikus sima - Egy hagyományos forma, amely mindenki számára alkalmas. Praktikus, előállított különböző anyagsűrűségű. Vékony a túlérzékenységhez, vastag a komoly terhelésekhez.
Anatómiai - Hangsúlyozzák a görbék a test, hogy az alkalmazás kényelmesebb. Ritkábban csúszik, alkalmas bármilyen menyét. Különböző hosszúságok és átmérők vannak.
Bordás - A felszínen van egy speciális konvex minta, amely emellett serkentik a partnereket. A kitüremkedések, bordák, bajusz lehet, az intimitás fényesebb és izgalmasabb.
Színesek - ezerféle színben, sok a sötétben világít,
Ízesítettek - Egy speciális kenőanyag további hatásokat adhat. Vásárlás óvszer felmelegedés vagy hűtési költségek azoknak, akik szeretnék, hogy fokozza a tapasztalat során intimitás. Az óvszerek meghosszabbítása segít meghosszabbítani a nemi közösülést, kissé csökkentve az ember érzékenységét.

Keresés