Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Parfümök

A feromon serkenti a nemi vágyat. Csalogató, csábító illatával szexre invitál, beindítja a tudatalatti vonzódásunkat a másik nem iránt. A szexparfümnek pont ez a tulajdonsága a legvadítóbb! Illata révén szexuális vonzódást váltanak ki a másik nemből. Vannak női és férfi változatok is.

Rendezés:

VÁGYSERKENTŐ FEROMONOS SZEXPARFÜMÖK

A feromonos parfümök hódításra, csábításra megalkotott afrodiziákumok. Romantikus érzéseket, feltüzelt reakciókat váltanak ki a partnerekből. Mivel szaglásunk nem kapcsolható ki, mert ösztönös, ezért a kibocsájtott illatok közt a szexparfüm jó választás egy buliba, összejövetelhez. Próbáld ki te is, találd meg a saját illatod!

A feromonok a szervezet titokzatos illatanyagai. Ezek termelődését valószínűleg azok a hormonális változások indítják be, amelyek akkor mennek végbe a szervezetünkben, amikor a másik nem számunkra vonzó képviselőjével találkozunk. A feromonok az ismerkedésben is komoly szerepet játszanak: a különleges illatanyagok felkeltik a vágyat és még kiélezettebbé teszik az érzékeket az intim pillanatokban. A tisztálkodással ezek az anyagok eltűnnek a bőrről, így jól jön egy kis segítség.

A feromonos parfümök többnyire illatmentes termékek, hiszen a feromonok különlegessége az, hogy bár az orrunkkal érzékeljük őket, valójában nincsen különösebb illatuk. A feromonos parfümöt akár a saját, megszokott illatszereinkkel együtt is viselhetjük, így kiválóan alkalmasak arra, hogy titokban csábítsuk el a partnerünket. A készítmények férfi és női formában is léteznek.

Keresés