Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A szexuális játékok közvetlen utat jelentenek a női élénk orgazmushoz!

A szexuális játékok közvetlen utat jelentenek a női élénk orgazmushoz!

A női tökéletes orgazmus elérése olyan téma, amelyet a nők nem szeretnek megvitatni. A helyzet az, hogy sokan egyszerűen félnek beismerni, hogy még nem tapasztalták meg. Vagy nem élték át teljesen, az erotikus blogokban leírt módon. Sajnos ez korunk szomorú ténye. De könnyen javítható, főképpen nőknek ajánljuk a cikket. Az intim játékok lehetővé teszik az orgazmus érzésének megváltoztatását, fokozását, csodálatosabbá tételét.

Különböző női intim játékok stimulálhatják a test különböző részeit: végbélnyílás, hüvely, csikló, és így tovább. Segítik a klitorális és hüvelyi orgazmust. Mindenki választhat és vásárolhat egy szexboltban egy ilyen erotikus játékot, amely a legjobban illeszkedik. Ne keverje össze azt a nőt, aki nem képes fényes hüvelyi orgazmust tapasztalni, azzal akinek nyitottak az érzései. Az előbbiek élvezik a szexet, de egyáltalán nem azt, amire képesek. Ezt a problémát gyakran megvitatják a női fórumokon, de nem szokás hangosan beszélni róla. És megéri, mert az orgazmus utánzása nem is hazugság a partnernek, hanem egyszerűen információhiány. A férfiak egyébként tudatalatti szinten érzik a megtévesztést, és az ilyen kapcsolatok nem vezetnek semmi jóhoz.

Minden megváltoztatható. A szexuális játékokat az ókorban találták fel, és a szerelem mesterei, a hinduk azt javasolták, hogy a nők használják a "jade rudat", hogy később érezzék partnerüket. Ebben a folyamatban nem csak szexuális játék, hanem már eszköz a saját képességeinek feltárására a szex élvezetére. Hogyan működik?

Nem hiába tanácsolják a szexológusok a nőknek, hogy vibrátorokat és más eszközöket használjanak a szexhez. A helyzet az, hogy mesterséges pénisszel való érintkezéskor a hüvely idegvégződéseiben az anyagcsere nő. Ezek a végződések felelősek az öröm mértékéért. Tehát a hüvelycső érzékenyebbé válik és felébred. És amikor kapcsolatba kerül egy férfival, az ilyen "gyakorlatok" után sokkal több esély van az orgazmus megtapasztalására. Ezenkívül kényelmes körülmények között egy nő maga is kezelheti a folyamatot, érezheti magát. Nincs mit szégyellni, és sehol sem sietni. 

Egy másik érdekes tény: a pénisszel való érintkezés hosszú ideje alatt a hüvely újra elaludhat, és a folyamatot újra meg kell ismételni. Tehát fedezze fel a szex teljes örömének örömét, és szerezzen néhány kedvenc szexuális játékot az éjjeliszekrényében.

Szexjátékok női orgazmus elérésére

Mivel a nők nyilvánosan kezdtek beszélni a női orgazmus természetéről, a társadalom mindenki számára elkezdte megteremteni a szexuális elégedettség minden feltételeit - feminista, tanfolyamok férfiaknak, részletes utasítások és természetesen intim eszközök.

Orgazmus, mennyi van ebben a szóban! Végül az emberek, hogy élénk orgazmust érezzenek, rendszeres szexet folytatnak. Néhányan készen állnak arra, hogy minden nap többször élvezkedjenek, csak azért, hogy újra és újra megtapasztalják ezt az érzést. Ezt nemcsak a férfiak, hanem a nők is végzik. Ahogy a híres író mondta, hogy "mindannyian magunkhoz nyúlunk", és aki azt mondja, hogy ezt nem teszi meg, valójában még gyakrabban maszturbál. Top szexuális játékok kezdőknek:

- Vákuum csikló stimulátor
A vákuum csikló stimulátor hatása kiváló minőségű. Érdemes megjegyezni, hogy a játék nemcsak maszturbációra, hanem partnerrel való szex során is használható. "Sok lány számára a hüvelyi behatolás és a csikló simogatásának kombinációja a legrövidebb út az orgazmushoz" - mondta a szexuálpszichológus.

Távirányítós vibrátor
A szexológus szerint ez egy játék a bátor párok számára. Vonzó lesz azok számára, akiket a rejtett nyilvánosság ötlete bekapcsol, és azoknak, akiknek partnere egy másik városban él, vagy gyakran üzleti útra megy.

- Anális izgatók
Sokan nem szeretik a szexet a bonyolult előkészítési folyamat és az esetleges fájdalmas érzések miatt. A végbélnyílás sokféle stimulálása létezik szexuális játékokkal, amelyek nem okoznak kellemetlenséget és nem hoznak új érzéseket intim életébe. Az egyik klasszikus eszköz a. Jó önmagában és stimulációra is, a hüvelyi szexszel egyidejűleg. A szexszakértő hozzátette, hogy a szex folyamatában a behatolással mindkét partner örömet szerez.

Páros vibrátor
Szinte minden játék adaptálható páros használatra. De ha mindkét partnert szex közben szeretné stimulálni, figyeljen a párvibrátorokra. A játéknak két folyamata van, amelyek közül az egyiket a lány csiklójához használják, a második pedig a hüvelybe kerül a partner péniszével egyidejűleg, serkenti a G zónát is. Ennek eredményeként a szex során mindkét résztvevő további stimulációt kap, ami jelentősen fokozza az érzéseket és segít az orgazmus elérésében egyidejűleg.


Miért van szükségünk szexuális játékokra?

Furcsa kérdésnek tűnik, világos, miért. Forduljunk azonban a statisztikákhoz. Kiderült, hogy a szexuális játékszerek rajongóinak legnagyobb része olyan emberek, akiknek nincsenek problémái a szexszel. Ezek érzékenységük kutatói. Szexuális játékokra van szükségük ahhoz, hogy megértsék magukat és testüket, és alkalmazzák a gyakorlatban szerzett ismereteket egy élő partnerrel.

Az emberek második kategóriája azok, akik nem élvezik a klasszikus szexet. A szociológusok azt találták, hogy a legtöbb ember szexuális játékokat vásárol annak érdekében, hogy aztán partnerrel játszva használja őket, és nem öregasszonyok, akiknek hiányzik az erős férfi pénisz.

És ez csak a harmadik, és a legkisebb kategóriája azoknak az embereknek, akik vibrátorokat vásárolnak csak azért, mert magányosak.

És ez a szexológusok szerint nagyon helyes választás. A szexuálisan elégedetlen személy súlyos stresszt tapasztal, amely a szégyenlősség és a mentalitás miatt megpróbálja elnyomni. És ez veszélyes következményekkel jár - fizikai és pszichológiai. Mindannyiunknak enyhülésre van szüksége.

Kíváncsi, hogy egészen a közelmúltig az emberiség minden lehetséges módon küzdött a szexuális játékokkal (mint látjuk, sikertelenül). Például Luther, akinek a protestantizmus eljövetelét köszönhetjük, olyan kemény volt, hogy arra buzdította a férfiakat, hogy öljék meg feleségüket, ha van ilyen. Hitler a szexuális játékokat az ellenségek találmányának tekintette, és a háború alatt, amikor a nők férfiak nélkül voltak, szigorúan megtiltották a szexuális játékokkal való szexuális kibocsátást, és bezárták az összes üzletet, ahol megvásárolhatók voltak. A katonák német nőket szállítottak a szomszédos európai országok falloszimitátoraival.

Hazánkban 1989-ig egyáltalán nem voltak szexboltok, és a szerencsétlen magyar nőknek kitalálniuk kellett, hogyan lehet enyhíteni a szexuális feszültséget improvizált eszközökkel. 1989 a sorsforduló, mert ekkor nyitottuk a szexshopunkat, elsőként az országban.

Szerencsére most a bolygó bármely lakója megengedheti magának a szexuális játékokat, ha nem muszlim országban él. Ott eddig a szexboltok szigorúan tilosak. Tehát élvezze a választást és tanulmányozza magát!


Miért vásároljak szexjátékokat intim boltban?

Minden alkalommal, amikor elképzeljük magunkat leírhatatlan központként, mélyen magunkban szexuális titkárok, rabszolgák, kertészek, sejkek és más, nem kevésbé érdekes karakterek lesznek. Az egyetlen probléma az, hogy nem szokás megosztani ezt az információt egy üzleti ebéden vagy egy csendes családi vacsorán. Ez egy vagy két ember számára rejtély. A szex titkos téma. És a különféle szex kétszeresen titkos. Ezért sok fantázia nem valósul meg. Vagy addig maradtak, amíg el nem jött az internetes online szexboltok korszaka. Számos oka van annak, hogy az online szexboltokban történő vásárlás sokkal egyszerűbb. De nézzük meg közelebbről.

A választás szabadsága, vagy adj nekem egy gumit és egy cselédruhát...
Képzeljünk el egy tipikus középosztálybeli szexboltot valahol, a város szélén. Egy félénk diák, egy fiatal lány és egy felnőtt férfi összebújik az ablaknál. Mindegyikük a szexuális kincséért jött. Az ilyen üzletek tipikus képe az ügyfelek, akik zavarban vannak, hogy hangot adjanak annak, amire pontosan szükségük van más emberek előtt. Talán Ön volt ebben a helyzetben. Egy felnőtt férfinak nem könnyű feljönni és vásárolni egy falloszt öklözéshez és egy XXL méretű szobalány öltönyt. Mi van ott, le kell győznie magát, és "meg kell mentenie az arcot". Ezért válik az internet itt üdvösséggé. Számos előnye van:
- Senki sem lát téged
· Senki és semmi nem tartja vissza a fantáziádat
- Senki sem fogja megmondani rólad (kivéve, ha természetesen nyitva hagyja webhelyünket egy kitöltött megrendelési kosárral, közvetlenül a munkahelyen)
- De mindezekből az előnyökből egy másik, nagyon fontos következik.

Változatos menü egy nővér hüvelye eperszószban...
Az intim áruk online áruháza szexuális játékok, erotikus jelmezek, kenőanyagok, bdsm tulajdonságok tárháza bármilyen, még a leginkább perverz ízléshez és költségvetéshez is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az internet nem jelent fizikai raktárakat és bérelendő helyiségeket, egy kiváló minőségű online intim áruház több tucat különböző gyártóval működhet. És helyezze maga elé a szexipar egész világát, szó szerint, mint egy étlap egy étteremben. Csak kényelmesebb navigációval. Sok termék van, a menü témákra oszlik. Minden intuitív és világos.

  • Emlékszünk azokra az időkre, amikor egy bizonyos összeg rendelkezésre állásával elmentünk egy szexboltba, és megpróbáltunk vibrátort választani. Például nővérruhát és eperzsírt szeretne. Ez a mai hangulat. És felajánlanak egy apáca jelmezt..

A szex olyan, mint a megfelelő étel. Az összetevőket a lehető legpontosabban kell kiválasztani, az ínyenc ízlésének és preferenciáinak megfelelően. Ezért az online áruház áldás azok számára, akik nem elégedettek a korlátozott választékkal. A szex ínyencek áldása, korlátlan fantáziákkal. Ebből egy másik plusz következik.

Megy egy szexboltba, így vagy úgy, de van egy durva elképzelésünk arról, hogy mi lehet hasznos számunkra. Ismerjük fantáziáinkat és vágyainkat. De soha nem tudhatjuk biztosan, hogy pontosan mire lehet szükségünk ahhoz, hogy tökéletes legyen az este. És itt az internet erőssége az, hogy otthon, nyugodt légkörben, egy pohár kellemes mellett, élvezheti a fantáziákat a szíve tartalmára, aminek valóra kell válnia. Ez olyan, mintha pitét akarna, és anélkül, hogy megnézné a receptet, menjen a boltba. Aztán ott, zavart figyelemmel, az ablakok között, nem értve, mi szükséges ehhez a pitéhez. Elfelejtettem egy összetevőt - és az étel nem működik.

Tegyük fel, hogy mindig is szeretted a macskanőket, de biztosan nem képzelted el, hogy pontosan milyennek kell lennie. Vagy talán nő vagy, és meg akarod lepni a férfit? Úgy tűnik, hogy minden egyszerű. Feladat: vásároljon szexi macska jelmezt. És ennyi? Milyen unalmas...

És most fényesebbé tesszük az életet. Megnyitjuk online áruházunk kirakatát. Kiválasztunk egy megfelelő jelmezet, és elkezdünk fantáziálni, milyen kíséretben és milyen körülmények között jelenhet meg ez a szexi macska? A forgatókönyv önmagában születik, amikor átnézi a választékot. Például ez egy aranyos macska, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy önmagával játsszon, dörzsölje a nemi szerveit, nyalja meg az ujjait, és hagyja, hogy játsszon a farkával. Miért nem vesz fel egy témát a lófarokhoz? Ez sokkal érdekesebb. És mi van, ha ez a macska hirtelen vad lesz, és úgy dönt, hogy elfogja a tulajdonosát? A puha ostor és a bilincsek pontosan illeszkednek. Mi van, ha... Valami, amit elragadtattunk. Álmodj magadnak. A hálózatnak minden feltétele van ehhez - idő, hangulatos légkör és hihetetlen termékválaszték, amelyek maguk is új forgatókönyveket szorgalmaznak.

És végül, szép bónuszok - az online áruházak árai mindig alacsonyabbak, mint a szokásosaknál. Mint már említettük, egy ilyen kellemes ár annak a ténynek köszönhető, hogy nem kell szobát bérelni egy bolt és raktár számára. Ebben az esetben minden logisztika a lehető legegyszerűbb, és az áruk végső ára sokkal alacsonyabb. Ezenkívül a nagy választék miatt egy kiváló minőségű online szexbolt megengedheti magának, hogy még tovább csökkentse az árat, mivel a boltjában lévő áruk mennyisége sokkal nagyobb, mint egy szokásosnál.Egy másik szép bónusz a szállítás. A termékeket otthon, nyugodt légkörben választja ki, és megrendeli őket, ahol az Ön számára kényelmes. Üzletünkben minden termék gondosan csomagolva van a szokásos postai csomagokban. Amikor egy futár jön hozzád, és rendszeres csomagot hoz, egyszerűen arra kéri, hogy írja alá, anélkül, hogy megemlítené, hogy ez a doboz (golyókészlettel, pár vibrátorral és floggerrel) egy szexboltból származik. Csak te tudsz róla. Ez különösen akkor szép, ha időhiány miatt a lehető leggyorsabban szeretné megszerezni szexuális játékszereit. A lényeg az, hogy túléljük a munkanap végéig. Szép estét.

Keresés