Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Anális szexuális játékokhoz útmutató

Anális szexuális játékokhoz útmutató

Az anális szex kifejezés sokak számára ellentmondásos érzéseket vált ki. Egyeseknek szokatlan és nagyon kellemes érzések, amelyek gyakran orgazmust adnak, mások számára azonban obszcén és piszkos tevékenység. A nem hagyományos nemi vágyakkal szembeni negatív hozzáállás, amely különösen az anális kapcsolat, azon előítéleteken alapul, hogy bizonyos rendellenességekkel küzdő emberek foglalkoznak ezzel.

Ez a cikk nem a melegeknek szól, hanem hogy megértsék, hogy mire szolgálnak ezek vagy azok az anális stimulánsok, inkább a azoknak a heteroszexuális pároknak olvassák, akik fel akarják tárni az anális szex rejtélyét.

Az anális stimuláció a legtöbb férfinak örömet okoz, a szexuális irányultságuktól függetlenül, a reproduktív szervek anatómiai elhelyezkedésének sajátosságai miatt (anális érintkezés során a prosztata stimulálódik). Sok férfi nem ismeri el vágyait, attól tartva, hogy félreértik párjukat. Igen, vannak olyanok, akik inkább a homoszexuális kapcsolatot kedvelik, mint a heteroszexuálisokat, de a férfinak igenis erogén zónája a végbélnyílás és környéke.

Másodszor, az anális stimulánsok és az anális játékok általában megoldhatják a partnerek nemi szerveinek anatómiai következetlenségének problémáját. Ha egy partner például a szülés után meggyengítette a hüvely izomfalát, és az intimitás során már nem ragadja meg olyan szorosan a férfi péniszét, akkor a nő és a férfi sem kapja meg a szex teljes érzését. Ez a probléma könnyen megoldható, ha a partnerek egy kis fenékdugót használnak a közösülés során. A végbélnyílásba helyezett stimulátor kitágítja, jelentősen szűkítve a hüvelyt.

 Harmadszor:az anális stimulánsok használata egyszerűen szükséges, ha a partnerek anális szex mellett döntenek, mert a pénisz behatolása a végbélnyílásba e zóna előzetes előkészítése (relaxációja) nélkül az ilyen jellegű érintkezésekhez nagyon fájdalmas érzésekhez, sőt sérülésekhez vezethet.

​Az anális stimulátor kifejezetten anális szexhez tervezett termék. Arra szolgál, hogy növelje az érzékenységet a közösülés során a nőknél a végbélnyílás és a hüvely falainak konvergenciája (érintkezése), valamint az anális régió erogén zónáinak stimulálása miatt (nőknél és férfiaknál egyaránt). Valamennyi anális stimuláns alján rögzítések vannak, amelyek segítenek a termék kint tartásában. A termék összetettségétől és a férfi nemi szerv reprodukciójának pontosságától függetlenül, minden stimuláns egyfajta szimulátor szerepet játszik, amelyek manipulációk lehetővé teszik saját szexuális reakcióinak tanulmányozását, a leghihetetlenebb szexuális fantáziák megvalósítását és szexuális játékokban való felhasználását egy partnerrel.

Az anális stimulánsok típusai 

Az anális szex köznapi nevén popsi szex egyre nagyobb teret kap a szexualitásban. A szexuális kiegészítők között is egyre színesebb a választék, a két lényeges kategória a vibrátoros anál kényeztetők, és a vibrátor nélküli popsi izgatók. Ezek között vannak:

Fenékdugó anális tágító: Az anál plug a végbélnyílásba helyezve kitágítja, ezáltal jelentősen beszűkíti a hüvelyt. Ha a partner például a szülés után meggyengítette a hüvely izomfalát, és az intimitás során már nem szorítja annyira szorosan a férfi péniszét.
Anális tágító az anális dugó formájában lévő termék, amely speciális mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a meglévő körte felhasználásával történő szivattyúzását és anális szex céljára szolgál.
Távirányítóval vagy beépített kezelőpanellel ellátott vibrátorral is felszerelhető. A végbélnyílás falainak izomrostjainak edzésére szolgál. Két-három hétig tartó folyamatos használatával megszünteti a kellemetlen fájdalmat az anális szex alatt.


 

Anális golyók és gyöngyök: mind a nők, mind a férfiak számára készültek a közösülésre való felkészülés során, a maximális szexuális ingerlékenység elérése érdekében, valamint a végbélnyílás erogén zónáinak stimulálása érdekében a közösülés során. A golyókat az intimitás előtt, alatt vagy után helyezzük be, az egyéni vágyaktól és igényektől függően.
Az anális gyöngyök gömb alakú merev tengelykapcsolón készült stimulátor, amelynek célja a végbélnyílás területének stimulálása szexuális együttlét mellett és anélkül is. A terméknek lehet merev alapja, gerince, amely lehetővé teszi a termék kényelmes helyzetben történő rögzítését, és felszerelhető vibrátorral, amelyet egy beépített vagy távirányító vezérel.

Prosztata masszírozó: nemcsak prosztata problémákkal küzdő férfiak számára készült, hanem örömére is! A prosztata mirigy stimulálása a férfiakban kellemes érzéseket okoz és serkenti az orgazmust! a prosztata masszázsával - hihetetlen orgazmust tapasztalhatsz! A prosztata a férfi G-pont és annak ellenére, hogy a legtöbb férfi szemében az anális szex még mindig tabu, rengeteg olyan termék létezik, amelyeket egyedül vagy akár pároddal együtt használhatsz, hogy stimuláld ezt az érzékeny és rendkívüli orgazmust előidéző pontot.
Legyen maszturbáció vagy szexuális tevékenység során, a prosztata serkentésével növeli az örömét. A prosztatát anális dildóval, anális vibrátorral vagy prosztata stimulátorral stimulálhatja, izgathatja.
 

Előkészítés és felhasználás rendje

Ha először gyakorolja az anális szexet, javasoljuk, hogy olvassa el az anális szex technikáiról szóló cikket. Az első használat előtt győződjön meg arról, hogy a műanyagból készült termék nem tartalmaz-e váratlan szabálytalanságokat vagy aprítást, ha van ilyen, próbálja meg eltávolítani őket (például körömreszelő segítségével).

Szabadon kenje meg az anális stimulátort egy speciális anális kenőanyaggal (a fájdalom enyhítésére célszerű lidokain hozzáadásával kenőanyagot használni).
Óvatosan helyezze a végbélbe a kívánt mélységig. Ha bármilyen dolgot anális stimulációra használ, győződjön meg arról, hogy egy része a testen kívül marad, különben nagy a valószínűsége, hogy orvosi segítség nélkül nem tudja eltávolítani.
a) gömbök - miután a végbélnyílásba kerültek, gyorsan vissza kell húzni őket (a végbélnyílás erogén zónáinak masszírozása és felkeltése);
b) dugó - a végbélnyílásba történő behelyezés után visszatoló mozgásokat produkál (a végbél izmainak ellazulása a pénisz bevezetése előtt) vagy elhagyja a végbélnyílást, és behelyezi a péniszt a hüvelybe (a hüvely szűkülete, a pénisz szorosabb kerülete a hüvely izmai által, a partnerek nemi szervének fokozott érzékenysége) ).

Alkalmazási tippek
A bármilyen anyagból készült terméket első alkalommal használva antiszeptikummal vagy ezeket az anyagokat tartalmazó kenőanyaggal) kell kezelni, vagy amikor más személyre kerül, és meleg vízzel és szappannal mossák.
Az első használat előtt győződjön meg arról, hogy a műanyagból készült termék nem tartalmaz-e váratlan szabálytalanságokat vagy aprítást, ha van ilyen, próbálja meg eltávolítani őket (például körömreszelő segítségével). 
A leghigiénikusabb a terméket óvszerrel használni, ha annak mennyisége megengedi.
Használat előtt a terméket bármilyen intim kenőanyaggal víz vagy szilikon alapon kell kezelni, ami elkerüli a kellemetlenséget a használat során, és csökkenti a sérülés valószínűségét (a nyálkahártya kopásainak és mikrotraumáinak előfordulását) is. Az anális szex számára a legalkalmasabbak a speciális anális kenőanyagok és a szilikon alapú kenőanyagok. Ha bármilyen dolgot anális ingerlésre használ, győződjön meg arról, hogy annak egy része a testen kívül marad, különben nagy a valószínűsége, hogy orvosi segítség nélkül nem tudja eltávolítani. Minden speciális anális játékban vannak olyan felszerelések, amelyek a terméket kívül tartják.

Ne használja a terméket anális és hüvelyi stimulációra egyszerre. Ez fertőzéshez vezethet.
Ne használjon zsíralapú anyagokat (vazelin, növényi olajok, krémek) és másokat, amelyeket nem kifejezetten erre az anyagra szántak kenőanyagként, mivel ezek károsíthatják mind az anyagot, amelyből a termék készült, mind az egészségét. A szexshop üzletekben az intim kenőanyagok széles választékát találja, beleértve a kifejezetten az anális szex számára tervezett kenőanyagokat is.
Használat után a terméket meleg vízzel és szappannal kell kezelni, de ne forrázza és ne forralja fel a terméket.

A személyes vásárlás vagy rendelés egyszerű
Szexshop áruházunk termékeit megveheted személyesen, vagy ha külső raktáron van, átveheted személyesen az INTIM CENTER budapesti szexshop boltban. 
A szexshop online shop törekszik az egyszerű és maximálisan vásárlóbarát felület kialakítására, így a rendelés nálunk igen egyszerű. Elég, ha kiválasztod azt, ami megtetszett és beteszed a kosaradba. Ha ezzel megvagy, akkor válaszd ki a fizetési és a szállítási opciókat, hogy mielőbb indíthassuk hozzád a gyönyörteli csomagunkat.
A csomagolás tökéletesen diszkrét, így akkor sincs semmi veszve, ha nem tudod átvenni a postástól, és mondjuk megkéred a szomszédodat az átvételre, nem fogja sejteni, hogy mi van benne. Böngéssz kedvedre és hidd el, mi nem fogunk lebuktatni!

Keresés