Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Táguló realisztikus 19 cm-es vibrátor Inflatable dildo 7,5" flesh

Ár:
7.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Debra

A valósághű 19 cm hosszú szexjáték texturált felülettel, kifejezett fejjel és speciális körtével, amely a készletben található, növeli a dildo méretét. A vibrátor könnyen rögzíthető egy sík felületre, hogy a lány szabaddá tegye a kezét, és ahogy kell, szórakozzon. Ez a szexjáték minőségi TPR anyagból készült. Többek között a rezgés könnyen beállítható a távirányító segítségével. Realisztikus kialakítású, flexibilis, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgéserősségű, távirányítós, erezett felületű, herékkel kiegészített vibrátor. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Mérete a hozzá kapcsolt pumpa használatával állítható. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után lagyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Bizonyosan örülnél ennek a klassz terméknek, tedd a kosárba, és nézelődj még. Ha nem találsz olyat ami jobban tetszik, akkor nem kell visszakeresni.

Táguló vibrátor Baile valósághű szexjáték texturált felülettel és kifejezett fejjel izgatja és kielégíti minden nőt. A készletben található speciális körte lehetővé teszi a dildo méretének növelését, ami sok új érzést nyújt Önnek és változatosabbá teszi a szexuális életet. Ez az anális vibrátor könnyen rögzíthető egy sík felületre, hogy a lány szabaddá tegye a kezét, és ahogy kell, szórakozzon. A gyártó szexuális játéka minőségi anyagból készült. Többek között a vibrátor könnyen beállítható távirányító segítségével.

Külső raktáron Igen
Elem 2 x AA
Szín Testszínű
Anyag ABS
Anyag TPR
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés