Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadótalpas dildó 7" nature cock 18 cm

Ár:
20.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített, hajlítható dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. A maximális elégedettség érdekében készült ez a kétrétegű szilikon természetes pénisz a Love Toy-tól, hihetetlenül valósághű, kétrétegű nyéllel, valósághű makkal és texturált herékkel. Imádni fogod a testedhez simuló természetes érzést, amely hihetetlenül valósághű puhaságot és szilárd belső magot tartalmaz. Jellemzők:

  • duplarétegű
  • szilárd mag
  • platina szilikon
  • ftalát és latex mentes
  • USB újratölthető
  • tapadókoronggal
  • mérete: 18,2 cm x 6,6 cm

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A szexbolt kínálatából a Tapadótalpas dildó 7" nature cock 18 cm jó portéka. Ha megnézted a fotót és a leírást elolvastad, bízunk benne, hogy tetszik az árunk. A gyártója is megbízható!

Külső raktáron Igen
Szín Barna
Anyag Szilikon
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 6 - 6,9

Keresés