Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prémium maszturbátor Tenga Flip Orb ocean blue

Ár:
37.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Tenga

Prémium minőségű, férfiaknak ajánlott, szétnyitható, karcsú vonalvezetésű egyéni erotikus játék, melyben a két oldalt nyomva lehet a vákuum hatást létrehozni. Felső részén egy szelep biztosítja a levegő kiáramlását. Gömbös belső felszínű. A gömbszerkezet új kialakításával a lágy gélbe burkolt rugalmas gömbök ütköznek, pattognak és rázkódnak, szenzációs pattogó élményt nyújtanak.
Az új mozgó gömbszerkezettel a belsejében puha gélbe csomagolt rugalmas gömb ütközik, pattog és rázkódik! Kérjük, élvezze a gömbökkel kapcsolatos pattogó új élményt, amelyet csak a gélek nem éreznek.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Öntsünk egy adag síkosítót a maszturbátorba, majd helyezzük bele a péniszt. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A FLIP sorozat első aerodinamikus kialakítása. Az eredeti FLIP sorozattól eltérően az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően kompakt és könnyen kézben tartható.

Tisztítása: használat után langyos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Csak teljes száradás után lehet visszatenni a dobozba, a tolókarokra helyezve ez elérhető. Vízbázisú síkosító javasolt, ebből két adagot a csomag tartalmaz.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 8 - 10
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék

Keresés