Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Tenga Flip Zero fekete farok kényeztető

Ár:
68.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
Gyártó: Tenga
Az első két szó már ismerősen csenghet a témában járatos felhasználóknak, mivel az a "Tenga Flip Hole" maszturbátorára utal, ami talán az egyik legjobb termék a piacon. A Zero jelzés arra utal hogy a "Tenga Flip Hole" modellnél használt alapkoncepciót (szétnyithatóság) a nulláról építették újra, felhasználva minden tapasztalatot amit a maszturbátorok gyártása során szereztek az elmult közel tíz évben.
A szex és egyéni élvezetek segítője ez az áru, de ebben a termékcsoportban másfajták is találhatók.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Nem hisszük hogy ezzel a Tenga csak az üres marketing szöveget tolná, mivel az elmúlt időszakban is jobbnál jobb termékekkel állnak elő, és a Flip sorozat eddig is a zászlóshajójuk volt, nem valószínű hogy pont itt hibáznának.

A teméket kézbe véve érezheti is a gondos Japán tervezőmunka, ami megmutatkozik a csomagolásban, a felhasznált anyagok minőségében és a gyártási precizitásban egyaránt.

A konkrét fejlesztések a Zero- nál több területre is kiterjednek: átalakították a bejárati részt, mely kevésbé engedi kiszökni a síkosító folyadékot, és a vákuumot, kecsesebb lett a test vonalvezetése, ami a könnyebb használatot segíti azoknak akik kisebb kézmérettel rendelkeznek, valamint a vákuum előállítás is egyszerűbb., mindkét oldalán nyomást gyakorolhatunk a testre, felül könnyedén kiszökik a levegő a szelepen keresztül.
Két féle változatban rendelhető, a Tenga termékeknél megszokott módon a fekete változat az intenzívebb stimulálást okozó, a fehér a gyengédebb változatot takarja.

Mindenképpen javasoljuk megtekintésre a lenti, igen szemléletes videót, valalmint akik nem ismerik az elődöt, akkor nézzék meg a Tenga Flip Hole termékeit is.
Elérhető belőle az új Tenga Flip Zero Vibrations, melyben két vibro motor rezgése fokozza a stimulációt.

Hossza: 18 cm
Átmérője: 7 és 8 cm (ovális)
Szétnyitható, könnyen tisztítható
Anyaga: kivül ABS műanyag, belül bőrbarát, zselés TPE gumi
Két adag síkosító minta a dobozban (Tenga Hole Lotion Real)
Használatához a Tenga síkosítók ajánlottak, de nem kötelezőek, viszont csak vízbázisú síkosítóval használható
Prémium minőségű termék
Biztos, hogy jót akarsz magadnak, ezért a Maszturbátor Tenga Flip Zero fekete farok kényeztető ebben jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag ABS
Hossz 16 - 20
Átmérő 6 - 6,9

Keresés