Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Tenga puffy mint green

Ár:
40.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Tenga
Világoszöld maszturbátor. Kiváló minőségű szilikon borításban elhelyezett puha, selymes érzést nyújtó maszturbátor, melynek belsejében a stimuláló felület gömbökre hasonlít. Vízbázisú síkosító javasolt. Tapasztalja meg a teljes bolyhos élvezetet a Tenga Puffy Soft Stroker Masturbator segítségével. Élvezze a mocsári mályvaszerű, kiváló minőségű szivacsot és puha szilikon borítást egy sima bevonat, amely gyengéd tapintást biztosít. Válasszon 3 típusú bolyhos élvezet közül: Latte Brown, Mentazöld, és Cukor Fehér. A rugalmas test és a vízálló szerkezet megkönnyíti a használatát és mosását, míg a A kupakszerkezet biztosítja a mosás utáni szárítást. 
Élvezze a mocsárba csomagolás végső bolyhos örömét a TEN GA-val Puffy Soft Stroker Masturbator.
Mentazöld - A kis gyöngyök és a hosszú bordák úgy vannak elrendezve, hogy kitöltsék a nagy gyöngyök közötti réseket, hogy összetett beillesztési érzést hozzanak létre. Kérjük, élvezze a puha gyöngyök imbolygó puha és bolyhos érzését.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Bizonyosan egetrengető élvezésre készülsz, így ne is törődj a 40.000 Ft árral! A szexbolt Maszturbátorok termékei között, egy szuper darab. Ezt az erotikus terméket személyes vásárlás útján is megszerezheted üzletünkben, szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet.
Ha itt rendelsz, el tudod olvasni a részletes leírásokat, nem kell személyesen ellátogatnod hozzánk, aminek megvannak az előnyei, de nem tudod kézbe venni a terméket, alaposabban szemügyre venni.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Zöld
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

English

Experience complete fluffy pleasure with TENGA Puffy Soft Stroker Masturbator. Enjoy the marshmallow-like high-grade sponge and soft silicone cover with a smooth coating that provides a gentle touch. The flexible body and waterproof structure make it easy to use and wash, while the cap structure ensures drying after washing. Enjoy the ultimate fluffy pleasure of being wrapped in marshmallows with TENGA Puffy Soft Stroker Masturbator.

Keresés