Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Valósághű vibrátor 20 cm The realistic cock 3

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Debra

Természetes vibrátor gyengéd realisztikus pénisz 20 cm. Üdvözöljük ennek az erezett rezgő dongnak a világában, ez a többsebességes rezgés, amely úgy érzi, mintha az igazi lenne, és hihetetlen örömet okoz! A személyes elégedettséghez ez a rózsaszín hangulat tökéletes választás. Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, rugalmas, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgéserősségű vibrátoros motorral felszerelt, erezett felületű pénisz utánzat. A puha tok és a kiszélesedő talp a valódi bőr érzetét utánozza, így a valaha volt legvalósághűbb hangulatot nyújtja.
- Anyaga: Tpr műanyag
- Teljes hossz 20 cm
- Szín: Test
- Elem típusa: 2 db AA méretű ceruzaelem

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Angol neve: The realistic cock flesh 3. Üdvözöljük ennek az erezett rezgő dongnak a világában, ez a többsebességes rezgés, amely úgy érzi, mintha az igazi lenne, és hihetetlen örömet okoz! A személyes elégedettséghez ez a rózsaszín hangulat tökéletes választás. A puha tok és a kiszélesedő talp a valódi bőr érzetét utánozza, így a valaha volt legvalósághűbb hangulatot nyújtja. Anyaga: műanyag tpr Teljes hossz20 cm Szín: hús Szín: Elem típusa: 2 db AA méretű ceruzaelem

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ez eredeti termék, nem utánzat! A beszerzéseinkre nagy gondot fordítunk, csak megbízható beszerzési forrásból vásárolunk.
Sokak képzeletét beindítják az ilyen, Realisztikus vibrátorok kategóriában lévő termékek. Ha úgy érzed, hogy jó lenne neked, akkor tedd a kosárba.

Külső raktáron Igen

Meghívó

Meghívunk téged budapesti szexboltunkba - egy olyan helyre, ahol teljesítjük legmélyebb fantáziáinkat, és inspiráljuk Önt, hogy új örömöket fedezzen fel!

Kiváló minőségű szexuális termékek széles választéka vár rád, amelyek számos egyedi érzést nyújtanak. Kínálatunkban exkluzív vibrátorok, maszturbátorok, páros játékok, BDSM kiegészítők, felnőtt babák és még sok más található.

Gondoskodunk arról, hogy vásárlás közben kényelmesen és biztonságban érezd magad.

A weboldalunk kényelmesen navigálható, és diszkrét szolgáltatást nyújt minden megrendeléshez. A teljes diszkréció és biztonságos fizetés garantálja a teljes ügyfél-elégedettséget.

Keresés