Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóizgatós vibrátor anál és hüvely izgató ággal Top secret black

Ár:
24.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Gyártó: Satisfyer

Csikló, g-pont és anális izgtású vibri. Prémium minőségű, bőrbarát, selymes tapintású anyagból, ergonómiailag kialakított, vezeték nélküli távirányítóval vagy okostelefonról irányítható, külön anális izgatásra kialakított ággal kialakított vibrátor a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. Két erős motorral felszerelve, így egyszerre is stimulálható a csikló és a g-pont. 
B
őrbarát, rugalmas anyag, bársonyos tapintás, anatómiai forma. Erős rezgő motor, applikációs vezérlés okos telefonról, megszámlálhatatlan stimulálás funkció, 12 beépített rezgésmód, vezeték nélküli vezérlés okostelefonról.
Beépített akkumulátor, vízálló kialakítás. 
Teljes hossz 11 cm, behelyezhető hossz: 9 cm.
Nyak átmérő 1,5 cm, fej átmérő: 3 cm, gát izgató rész szélessége: 4,3 cm, gát izgató rész hossza: 10 cm, anál szár hossza 7 cm, anál szárvastagsága 1,8 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

12 rezgési funkcióval rendelkezik, de az applikáció segítségével egyedi rezgési funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl.
Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal.
Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Anyag ABS, szilikon (EU-rendeletnek megfelelő phthalát-mentes).

  • Aktus közben is használható. Vízbázisú síkosító javasolt.
  • A Satisfyer Connect App-el semmi sem szabhat korlátot a kreativitásotoknak.
  • Az app ingyenes elérhető az Android és iOS operációs rendszerekhez. 
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Jó lesz a Csiklóizgatós vibrátor anál és hüvely izgató ággal Top secret black eget rengető élvezetekhez és szexhez, de biztos ami biztos, nézz mellé még egy Exkluzív vibrátorok terméket.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 11 - 15
Hossz 6 - 10
Hossz 0 - 5
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 3 - 3,4

Keresés