Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hordozható g-pont vibrátor - Satisfyer Top secret + pink

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

A Top Secret+ hordható vibrátor lapos, ergonomikus alappal rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít, valamint bordázott szárral rendelkezik a csikló stimulálásához. Az anális stimulációt szolgáló bónusznyéllel ez a vibráció ergonomikusan ívelt, hogy tökéletesen eltalálja a G-pontot is. Tapasztalja meg az erős rezgéseket a cseppszerű forma miatt. Bluetooth-kompatibilis, a Top Secret+ csatlakozik a díjnyertes, ingyenes, Satisfyer Connect alkalmazáshoz, lehetővé téve a két motor független vezérlését, valamint az Air-Pulse nyomáshullámok és rezgések testreszabását útközben. A Top Secret+ testbiztos szilikonból készült, újratölthető és IPX7 vízálló besorolású.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Prémium minőségű, bőrbarát, selymes tapintású anyagból, ergonómiailag kialakított, vezeték nélküli távirányítóval vagy okostelefonról irányítható vibrátor, külön anális izgatásra ággal kialakított,  a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással.
Két erős motorral felszerelve, így egyszerre is stimulálható a csikló és a g-pont.

  • 12 rezgési funkcióval rendelkezik, de az applikáció segítségével egyedi rezgési funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl.
  • Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal.
  • Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást.
  • Aktus közben is használható.
  • A Satisfyer Connect App-el semmi sem szabhat korlátot a kreativitásotoknak.
  • Az app ingyenes elérhető az Android és iOS operációs rendszerekhez. 
    Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
  • Vízbázisú síkosító javasolt.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós, vízálló, g-pontos, távirányítós, app-vezérelt
Hossz 11 - 15
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 3 - 3,4

Keresés