Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Typhoon potencianövelő étrendkiegészítő kapszula férfiaknak 3 db

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.

Typhoon étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (3 db). A Typhoon egy 100%-ban természetes kapszula. Válogatott növényi összetevőinek köszönhetően a bevételtől számított 30-45 percen belül már éreztetheti hatását, mely akár 3 napig is eltarthat! A természetes potencia kapszula 18 év felett minden korosztálynak ajánlott, aki szeretne egy igazán érzéki, vad szenvedélyekben eltöltött szexuális együttléteket.
A Typhoon kapszula egy alkalmi potencianövelő készítmény, tehát az együttlét előtt 30-45 perccel kell bevenni, hogy elkerüld a merevedési gondokat és erőteljes erekcióval gyönyörködtesd a párod. Hatását a kapszula bevételét követően akár több napon keresztül élvezheted, ha aktusra kerül a sor.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap) azonnal átvehető!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Typhoon - étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (3. db.) alkalmi potencianövelő kapszula. Ha neked is volt már problémád a merevedéssel, nem vagy egyedül hidd el. Az idei év egyik legnagyobb újdonsága a Typhoon termék, mely esetében sok évnyi tesztelés és kísérletezés után sikerült megalkotunk egy terméket amivel az eredmény lenyűgöző lesz, mindenféle mellékhatások nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered maximálisan elégedett lesz a teljesítményeddel.
A Typhoonkapszula nemcsak a speciális vágyfokozó és potenciát támogató gyógynövények miatt számít prémium terméknek, hanem az alapanyagok minősége és aránya miatt is. Az összetevőket úgy válogattuk össze, hogy azok a legnagyobb koncentrátumban biztosítsák a kívánt hatást. A TYPHOON 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó alkalmi potencia kapszula a merevedési zavar és potencianövelés kezelésére!

Milyen hatást várhatsz tőle?

  • Erőteljes merevedés
  • Gyors felszívódás
  • Hosszantartó hatás
  • Teltebb pénisz
  • Nagyobb kontroll a magömlés felett
  • Gyorsabb regenerálódás
  • Kevés alkohol mellett is kifejti a hatást

Hogyan használjam?
A TYPHOON kapszula egy alkalmi potencianövelő készítmény, tehát az együttlét előtt 30-45 perccel kell bevenni, hogy elkerüld a merevedési gondokat és erőteljes erekcióval gyönyörködtesd a párod. Hatását a kapszula bevételét követően akár több napon keresztül élvezheted, ha aktusra kerül a sor.

Kinek javasolt? Ezt a készítményt kortól függetlenül javasoljuk azoknak a férfiaknak, akik találkoztak már merevedési problémával és szeretnének biztos és hosszantartó erekciót az együttlétek során.

TYPHOON - 3 db kapszula
  • 1 adag: 1 kapszula
  • 3 adagot tartalmaz
  • Maca kivonat (Lepidium Meyenii) 310 MG
  • Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens) 60 MG ebből fatty acid 27 MG
  • Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus) 20 MG - ebből eleutheroside 1,6 MG
  • Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica) 10 MG - ebből triterpenes 1 MG

Összetevők: Maca kivonat (Lepidium Meyenii), Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens), Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus), Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica), színezék E172, zselatin (kapszula anyaga)

Alkalmazás: A tervezett együttlét előtt 30-45 perccel érdemes bevenni egy darab kapszulát. A készítmény természetes növényi anyagokból készült, 3 naponta javasolt egy darab TYPHOON kapszula fogyasztása. Felszívódása gyorsabb lehet, ha éhgyomorra fogyasztja és a kapszula tartalmát vízzel elkeverve használja. Mérsékel alkoholfogyasztás mellett is működik, ám ez eltolhatja a hatóidőt.

Figyelmeztetés:
Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik.

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Üzleti készleten Igen kapható
Hatás Erekció növelés
Kiszerelés Kapszula
Hatás 30 perc múlva
Termék címkék: férfiaknak, potencianövelő

Keresés