Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ujjvibrátorok, ujjra húzható kis izgatók csiklóizgatásra

Ujjvibrátorok, ujjra húzható kis izgatók csiklóizgatásra

Az ujjvibrátor, amilyen kicsi olyan sokoldalú eszköz, ugyanis külső és belső erogén zónák egyaránt stimulálhatóak vele. Bár eredetileg nők számára fejlesztettek ki maszturbáláshoz, ennek ellenére egyaránt ideálisak páros erotikus játékhoz. Például kiváló lehet előjátékhoz, de aktus közben is lehet használni.

A mini ujjvibrátorral hatékonyabban stimulálhatja a különböző erogén zónákat, akár magának akár partnerének. Segíthet a nőknek intenzívebb, sőt többszörös orgazmust is elérni.

Hogyan használd az ujjvibrátorodat?

Ujjazók elsősorban izgatásra. Érintsd meg vele kedvesed mellbimbóját, combját, hasát, nyakát, vulváját, csiklóját. Férfiaknál a gát, prosztata és a herék stimulálására használják.

Kényelmes kiegészítés orális szexhez vagy, hogy egy kis pihenést nyújtson a nyelvnek és a nyaknak. A nyelvvel vagy ujjakkal való izgatás mellé egy ilyen vibrátorral csak fokozhatod az érzéseket, és az élményt.

A többszörös orgazmusért. Érintsd meg vele a G-pontot, amely a hüvely elülső falán helyezkedik el 4-7 cm mélységben. Ez a terület hozzájárulhat a többszörös orgazmusok előfordulásához, de ez rendszeres gyakorlást igényel. A csikló masszírozása fokozza az izgalmat, és ez segíthet gyorsabban elérni az orgazmust.

Maszturbációhoz, ugyanis akár egyedül is játszadozhatsz az ujjvibrátorral. Kellemes és kényelmes vele masszírozni bármilyen területet. Főleg ha te változtathatod kedved szerint a nyomást és a mozgás sebességét.

Ujjra húzható mini vibrátorokat kedvező áron találsz az Intim Center webshopban. Ez egy gazdaságos szexjáték, amelyet bárki megengedhet magának. Az ujjazók között találsz egyszerűbb rezgés nélküli modelleket, melyek esetén a munka oroszlánrésze rád marad, vagy választhatsz vibrációsat. Viszont minél több üzemmódra és sebességre képes, annál magasabb lehet az ára.

Az IntimCenter weboldalon és üzletben mindig vásárolhat ujjvibrátor. Kiváló minőségű termékek óriási választéka és kedvező árak várnak minden vásárlót. Szállítás az ország egész területén 1-2 munkanapon belül, mindez a lehető legdiszkrétebben.

Ujjazáshoz tanácsok

Válassz megfelelő síkosítót! Síkosítóból rengeteg van a piacon és vannak köztük nagyon eltérőek is. És az eltérés itt nem feltétlenül az eper- vagy málnaszagra vonatkozik, hanem arra, mit csinál a gél. A neutrális, vízbázisú síkosítók mellett vannak egészen extrém versenyzők is: például a hideg és meleg síkosítók, a mentolos érzetű variációk vagy épp a chiliforró darabok.
Ez utóbbi kettőt például a vagina belsejébe nagyon-nagyon nem ajánljuk (szétég szegény párod belülről, majd pedig a te péniszed is, ha behatolsz), ezek a csikló izgatására ezerszer jobbak. Szóval nézd meg kétszer, milyen síkosítóval dolgozol, szerintünk ujjazásra a neutrális, vízbázisú a legjobb választás.

Az ujjazás nem egyenlő dugás ujjal
Sok férfi teljesen félreérti az ujjazást, és gyakorlatilag ujjal szexszel a vaginában. Az ujjazásnak nem csak a vaginában ki-be járásról kell szólnia, hanem bele kell vinni a csikló izgatását is.

Ezt lehet a másik kezeddel vagy épp egy csiklóizgatóval. A két izgatás együtt ezerszer hatásosabb, mintha csak az egyiket vagy a másikat csinálnád.

Próbálj a G-pont felé nyomást gyakorolni
A vaginában a G-pont körülbelül a belső fal közepén helyezkedik el, azon a részen, ami a köldök felé van inkább, mintsem a derék felé (reméljük érthető, szóval a has irányába kell a vagina belső falán nyomást gyakorolni és nem a derék felé). A G-pont a vaginális orgazmus kulcsa: azzal, hogy itt gyakorolsz nyomást, elég nagy az esélye, hogy élvezetet okozol a párodnak (még ha nem is orgazmust).

Hagyd a rutinokat, kísérletezz
Az egyik nő szerint a legnagyobb hiba, amit el lehet követni, az az, ha folyton egy bejáratott rutint próbálunk ráerőltetni a másikra. Szerinte figyelj a párod testére és jelzéseire: milyen mozdulatsorra hogyan reagál. Viszont ne ess abba a hibába, hogy egyetlen nyögést már készpénznek veszel, és onnantól csak azt csinálod húsz percig agresszívan, amíg el nem élvez a párod.

Az ujjazás a variálásról szól: az, hogy egyszer valami nagyon jól működött, nem jelenti, hogy folyton és örökké ugyanazt a bejáratott mozdulatsort kell ismételni. Kísérletezz a sebességgel, a lassú és gyors váltakozásával, mélységgel, körkörösséggel, egy ujjal és több ujjal!

Ne feledkezz meg a többi szexi dologról
Az ujjazás nemcsak ujjazás, hanem az előjáték egyik izgalmas része. Éppen ezért akkor lesz az egész ujjazás is sikeres, ha maga a teljes előjáték is szexi. Smároljatok, suttogj szexi dolgokat a fülébe, nézzetek egymás szemébe ujjazás közben, nagyon izgató tud lenni és úgy összességében legyen forró a hangulat, mert az ujjazás is tízszer izgibb lesz így.

Keresés