Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felcsatolható vibrációs pénisz Ultra passionate harness 24 cm

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Debra

Pántra csatolható vibráló műpénisz, állítható rezgéssel. Egy fúvóka rezgéssel és kettős anyagréteggel. Szín: Meztelen. Teljes hossz: 24 cm. Behelyezési hossz: 18 cm. Átmérő: 5 cm. A vibrátorhoz 2AA elem szükséges (nem tartozék). Anyag: Kétrétegű TPR. Pántos vibrátor puha, valósághű anyagokból, tökéletes a sima, kielégítő behatolásért. A heveder állítható és rugalmas, a vibrátor rugalmas és puha, tökéletes az anális vagy hüvelyi behatoláshoz. Rezgés funkcióval és vezetékes távirányítóval rendelkezik.
Élethű kivitelezésű, hölgyek részére készített, felvehető, távirányítóval működtethető, állítható rezgéserősségű, erezett felületű, herékkel kiegészített vibrátoros dildó állítható pántokkal és csatokkal.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Lágy és valósághű anyagokból készült vibrátoros hám, tökéletes a sima és kielégítő behatoláshoz. A heveder állítható és rugalmas, a vibrátor rugalmas és puha, tökéletes az anális vagy hüvelyi behatoláshoz. Rezgés funkcióval és vezetékes távirányítóval rendelkezik, amelyet a hevederhez rögzíthet, így más dolgokra is ráteheti a kezét. Jellemzők:

  • Állítható hám
  • Vibrátoros dildó
  • Távirányítós
  • Rugalmas
  • Vízálló
  • Puha szilikon
  • 2 db AA elem
  • Mérete: 24cm x 18cm x 5cm

Vízbázisú síkosító javasolt. Páros szex és maszturbáció közben is hasznos kis izgató.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS, Műbőr, TPR
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 16 - 20
Termékcsoport dildóval
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Testszínű
Termék címkék: felcsatolható

Keresés