Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ünnepen is jók a szexjátékok, húsvétkor a vibrátoros tojások

Ünnepen is jók a szexjátékok, húsvétkor a vibrátoros tojások

A húsvét egy vidám ünnep, amely világos és színes. Az egyik legnépszerűbb ajándék húsvétra a csokoládétojás. Ebben az ünnepi szezonban csinálj valami kicsit mást ebben az évben. Adj partnerednek egy tucat tojásos szexuális játékot! Íme néhány ötlet a legjobb választásaink közül. Most vásárolhat egy szexuális játék húsvéti tojást, és nagyon boldog nyuszi lehet ezen a munkaszüneti napon.

Ki mondta, hogy a húsvéti tojások csak gyerekeknek valók? Nem mi. Ha már régóta lemaradt a csokoládé listáról, miért nem kényezteti magát egy felnőttebb verzióval? Legyen szó csokoládétojásról, benne meglepetés szexjátékkal, vagy megfelelő témájú "szerelmi tojásról", budoárja rengeteg módon tiszteleghet a húsvéti ünnepi hétvégén. Ha több időd van az jó, és szinte durva, ha nincs. Íme néhány a megfelelően szezonális lehetőségek közül.

Szerelmi tojások meglepetésnek
A Love Egg szextojás idén visszatért a polcokra, és úgy forgalmazzák, mint az egyetlen csokoládétojást, amely vibráló, szexuális játék meglepetést tartalmaz. Van egy rejtélyes elem a tartalmát illetően, hasonlóan a Kinder felnőtt változatához, de tudjuk, hogy ez a luxus svájci csokoládétojás az öt prémium szexuális játék egyikét tartalmazza.

Bármelyik ajándékot is csomagolod ki, az 100%-ban újratölthető, így nem kell az elemekkel bajlódnod – azonnal beleragadhatsz. Valójában nincs rosszabb, mint egy új játék megrendelése, amely nem teljesen felszerelt.

Szuper inkluzív lehetőség, a pénztárnál kiválaszthatja a "vulva" vagy a "pénisz" lehetőséget. Nincs "nőnek" vagy "férfinak" a látványban. Belül szerencsés merülés egy luxus bullet vibrátor, egy tenyérnyi csiklóvibrátor.

A csiklandozó nyuszi különösen időszerű húsvéti csemege, kilenc rezgésmintát visz át a fülén. Ha pedig egy partnerrel szeretnél fricskázni ezen a munkaszüneti napon, a Satisfyer kellékek dizájnnal rendelkeznek, stimulálva a csiklót, a G-pontot és a péniszt.

Újratölthető távirányítós szerelem tojás vibrátorok
Ha a vibráló szerelemtojásról van szó – egy időtlen klasszikusról – rengeteg lehetőség kínálkozik. A Desire verziója vezeték nélküli vezérlővel működik, és többféle rezgésmintával büszkélkedhet, amelyeket partnerrel vagy anélkül is használhat.

Ez nyolc méteres távoli hatótávolsággal rendelkezik, ha azt szeretné, hogy partnere a szoba másik végéből ugratjon. Sajnos, ez nem tartalmaz csokoládétojást, de tojásformája ennek ellenére valószínűtlen húsvéti klasszikusként ünnepelhető.  A termékeknél teljes útmutató található a legjobb szexuális játékoknál és hogy mit csinálnak.Miért van szükséged bilincsekre, mellbimbóbilincsekre és vibrátorokra az életedben, válogass az újdonságokból itt:

Egyszer régen azt gondoltam, hogy túl menő vagyok a szexuális játékokhoz – túl fiatal és kreatív ahhoz, hogy ilyen kellékekre legyen szükségem. Azt feltételeztem (tévesen), hogy a vibrátorok és a bilincsek az orgazmussal küzdő vagy unatkozó háziasszonyoknak valók, akik megpróbálják "feldobni a dolgokat". Naivitásomban azt hittem, hogy béna, hogy a nehezen megkeresett dollárjaimat a legjobb szexuális játékokra költöm, sajtos pornó kiegészítőknek tartva őket. Biztos voltam benne, hogy a párommal képesek leszünk több mint elegendő izgalmat teremteni csak magunkkal.

Vagyis addig, amíg nem kaptam oktatást. Évek óta volt egy vibrátorom – egy menő, élvonalbeli dolog, ami inkább ugróhajtásnak tűnt, mint szexszecessziónak –, de ritkán használtam. Más játékok soha nem keltették fel annyira az érdeklődésemet, hogy érdemesnek tűnjön kipróbálni, nemhogy megvenni – egészen addig, amíg a barátom be nem húzott Budapest egyik leghíresebb szexboltjába, az INITIM CENTER szexshopjába, mondván, hogy valami újat szeretne kipróbálni. Régi híve és elkötelezett híve a GGG irányelvének – miszerint minden partnernek jónak, adakozónak és játékosnak kell lennie az ágyban – tudtam, hogy bénább lenne tőlem, ha elhallgatnám a barátom ötletét, mint hogy kipróbáljam. És ezzel vettünk egy popsi dugót – "Jó kezdőknek!" ígérte a túllelkesedett eladónő – és egy pár bilincset.
"Ezek nagyon kényelmetlenek; vedd meg a velúr párt" - tanácsolta.

Hogyan kérhetem meg a partneremet, hogy használjon szexuális játékszereket?

Szeretne új elemet hozzáadni a kapcsolatához azáltal, hogy felajánlja partnerének a szexuális játékok használatát szeretkezés közben? Szinte mindenki, akinek személyes élete van, gondolt rá, de csak kevesen mertek hangot adni annak, amit akarnak, és megvitatni partnerükkel. Ennek oka a saját szexualitás elutasításától vagy téves felfogásától való félelem a szexuális partner szemében. Az alábbiakban bemutatunk néhány nemi tippet, hogyan lehet megvitatni a szexuális játékok témáját a másikkal.

Ha nő...
A szexuális játékokat sok modern nő a perverzió útjának tekinti, ami minden bizonnyal téves hitként szolgál. Ezért kezdje el a kommunikációt ebben a témában azzal, hogy mennyire szeretne nem magának, hanem neki. És az öröm elérésének egyik legjobb módja a szexuális játékok használata a szerelmi játékokban.

Próbáljon meg bemutatni egy előre megvásárolt vibrátort, mintha ékszert adna egy nőnek. Csomagolja be az ajándékot egy gyönyörű dobozba, és mutassa be valamilyen ékszerként.

A műpénisznek nak nem kell vulgárisnak tűnnie egy nő szemében. Éppen ellenkezőleg, választhat egy kifinomult, átlátszó üveganyagból készült terméket. A szexuális alkalmazkodás jó mechanizmusa az, ha együtt látogatnak el egy szexboltba, és választanak egy kiegészítőt. Ha egy nő kényelmetlenül érzi magát az ilyen intézményekben, megrendelheti az interneten.

Ha férfi...
Készítsen listát a szexuális örömökről az ember számára, amit a szexuális játékok használatával együtt megtehet. Ismertesse részletesen a szexuális élvezet lehetőségeit és látókörének kiterjesztését szexuális tulajdonságok révén. Ha tudod, hogy az embered kettős behatolással szeret nézni, javasoljuk, hogy használjon játékokat a végbélnyílás vagy a prosztata stimulálására.

Az 5 legfontosabb ok a szexuális játék használatára:
- A pár szexuális életének sokfélesége
- Garantált orgazmus
- Bőséges lehetőségek az anális terület erogén zónáinak tanulmányozására
- A szexuális játékok és titkos vágyak megvalósításának lehetősége
-Az erogén zónák intenzívebb stimulálása

Ha még mindig úgy dönt, hogy szexuális játékokat vásárol, az intim shop nagy választékot és kiváló minőséget kínál megfizethető áron. Azt akarjuk, hogy élvezze.

Kinek van szüksége szexboltra?

Társadalmunk átlagos képviselője úgy véli, hogy a szexshopok csak hibás vagy perverz emberek számára szükségesek. Úgy döntöttünk, hogy közvélemény-kutatást végzünk: tudják-e az emberek, hogy pontosan mit árulnak a hírhedt szexboltokban? A válaszadók 85% -a három tárgyat nevezett meg: felfújható babákat és kenőanyagokat. 

Társadalmunk átlagos képviselője úgy véli, hogy a szexshopok csak hibás vagy perverz emberek számára szükségesek. Úgy döntöttünk, hogy közvélemény-kutatást végzünk: tudják-e az emberek, hogy pontosan mit árulnak a hírhedt szexboltokban? A válaszadók 85 %-a három tárgyat nevezett meg, a vibrátorokat, felfújható babákat és kenőanyagokat.

Ezek a statisztikák pontosan jellemzik a modern szexuális termékek használatának szélességével kapcsolatos ismeretek szintjét. Valójában nehéz elképzelni egy ilyen gyenge választ, amikor megkérdezik más üzletek választékát, amelyek szilárdan beléptek világunkba - élelmiszer-, ruházati, cipő- stb. Üzletek.

Az embernek öt érzéke van, amelyek életét háromdimenzióssá teszik: ízlelés, hallás, látás, szaglás és tapintás. Az ember ezeket az érzéseket arra használja, hogy széppé tegye az életet. Természetesen képességei miatt... Az óriásipar azon dolgozik, hogy segítse az embert ebben a méltó vágyban. Az élelmiszeripari vállalatok és éttermek nemcsak fehérjékkel és szénhidrátokkal telítik a testet, hanem harcolnak annak biztosítása érdekében, hogy az étel ízletes, szép, kényelmes enni, egészséges stb. Az emberi fül évezredek óta örül az ügyes énekeseknek és zenészeknek. A parfümcégek azért küzdenek, hogy az emberek ne csak kellemes illatokat árasszanak, hanem illatukat is képüknek, stílusuknak, hangulatuknak, napszakuknak, életkoruknak, hajszínüknek stb. Megfelelően válasszák ki. hanem amikor az ember rájuk fordítja a szemét.

Csak a szerencsétlen tapintási érzék marad ki a munkából... Mi a részesedése a tapintásérzésnek? Egy masszázs, amelyet csak az oligarchák használnak, és... szex!

Az ellenfél hangja hallható: "Ó, a szex csodálatos! De a szex és a szexshop nem ugyanaz! Ne tévessze össze Isten ajándékát a rántottával. Nincs szükség arra, hogy a szerelem fogalmát a nemi szervek technikai súrlódásával helyettesítsük... A szex szentség, amelyet semmi sem szennyezhet be! Csak a szeretet lehet a vezérlő fény a férfi és a nő közötti szexuális kapcsolatban! Abszolút, természetesen, természetesen!

Teljesen egyetértünk!

Nehéz elképzelni, hogy Rómeó felmászik Júlia erkélyére egy ostorral a kezében, vagy a domina ostorral. Nincs szükség "harangokra és sípokra" a szerelem, az első csók vagy a szeretett test megismerése során. Az első szakaszban a fiatal férfiak és nők számára, akik megtapasztalják a szex örömét, elegendő maga a szex és a lelki kapcsolatok. És ez normális és helyes!

De eljön az a pont a pár szexuális kapcsolatában, amikor a szex megszűnik szentség lenni, és meglehetősen nyitott és szükséges részévé válik a személyes kapcsolatnak. Egy idő után a gyengéd csókok gyakran nem elegendők a párok számára, és a szeretett testet alaposan tanulmányozzák. A szex kiszámíthatóvá válik, néha hagyományos és monoton rituálévá válik az évek során, és az egykor hosszú és szenvedélyes éjszakák szombat reggel átlagosan "három percre" zsugorodnak.

Rómeó és Júlia szexuális élete sajnos szinte véget ért, mielőtt elkezdődött volna. Nem ismert, hogy szexuális kapcsolatuk hogyan alakult volna ki 40 éves korukig.

Keresés