Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üzletünkbe belépéskor kézfertőtlenítő, védőmaszk és kesztyű található! Kérjük használja!

Üzletünkbe belépéskor kézfertőtlenítő, védőmaszk és kesztyű található! Kérjük használja! Az üzletet minden nyitás előtt fertőtlenítjük ózon generátorral. Üzletünkbe belépéskor kézfertőtlenítő, védőmaszk és kesztyű található a kis asztalon! A védőmaszkot, és gumikesztyűt vagy kézfertőtlenítőt kérjük használni! A járvány alatt szexjátékszer vásárlás és online rendelés zavartalan az Intim Center szexshopból.

Az Intim Center a szexshop üzletében eddig is különös figyelmet fordítottunk vásárlóink biztonságára! A továbbiakban is minden óvintézkedést megteszünk, hogy e rendkívüli körülmények között is elővigyázatossággal tudjuk vevőinket kiszolgálni! Ügyelünk, hogy termékeink is biztonságosak legyenek vásárlóink számára.

Segítséget, közreműködést szeretnénk kérni a részetekről:
• Kérjük, hogy tartsuk meg a megfelelő, biztonságos távolságot egymástól, ami 2 méter!
• Az online szexshop webáruházban leadott rendelésnél lehetőleg bankkártyával fizessetek, akkor a futárral nem kell pénzt kezelni.
• Segédeszközökhöz rendeljetek fertőtlenítőket!
• Hölgyek ruházatot jelenleg nem próbálhatnak fel
• Kövessétek a lap alján található Facebook oldalunkat, hogy időben értesüljetek az üzletmenetünket érintő bármilyen esetleges változásról!

Hogyan vásároljunk? Hogyan viselkedjünk a boltokban? Mit tehetünk a buszokon, vonatokon, irodaházakban, hogy ne kapjuk el a fertőzést? Kell-e gumikesztyűt használnunk, és hogyan használjuk azt biztonságosan?

Ezekre válaszol a járványügyi szakértő!

- Azt kell megelőzni, amennyire csak lehet, hogy a szervezetünkbe bejusson a kórokozó. Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy egyrészt légúton keresztül fertőződhetünk meg. Ezt nagyon nehéz megelőzni. Ezért elsődleges és legfontosabb szabály, hogy ne menjünk tömegbe. A vírus általában tömegben sokkal gyorsabban terjed, mint amikor az emberek távolabb vannak egymástól.
A levegőben terjedő kórokozónak életképesnek kell maradnia, mire eljut egy másik szervezethez. Ha túl nagy utat kell megtennie - vagyis a két ember között nagyobb a távolság -, akkor életképtelenné válik a kórokozó, és nem tud megtapadni az élő szervezetben.

- Nemcsak a levegőből kaphatjuk el a vírust, hanem érintéssel is. Ez ellen mit kell tennünk és miért? Nagyon fontos, hogy ne piszkáljuk a szemünket, orrunkat, szánkat alapos kézmosás előtt. Ahogyan már a kormány kommunikációjában is láthattuk: az üdvözlési szokásainkat meg kell változtatni: ne fogjunk kezet egymással, ne öleljük meg egymást, és ne adjunk puszit. A kezünket naponta sokszor alaposan mossuk meg meleg vízzel, szappannal.

- Olyan helyen ahol sokan megfordulnak, felvehetünk gumikesztyűt is, de ott nagyon kell figyelni, ugyanis ha levesszük a kesztyűt, azt kezünkről kifordítva kell lehúzni és utána azonnal ki kell dobni. Jobb, ha az ember csak egyszer használja. Egyfelől a felületén sokáig életképesek maradhatnak a kórokozók, másfelől pedig a kesztyűk károsodhatnak.

- A tömegközlekedési eszközökön nagyon jól tud terjedni a vírus. A korlátokon. üléseken, bármin, amihez egy esetlegesen fertőzött ember hozzáér, a vírus akár órákon át életképes marad. Nagyon fontos, hogy ha azért szeretnénk utazni, hogy meglátogassuk a szüleinket, nagyszüleinket, akkor most ezt ne tegyük - csak ha feltétlenül szükséges: például segíteni kell bevásárolni. A fiatalok általában tünetszegényen vészelik át a betegséget. Sokan nem is tudják, hogy betegek. De az idősekre nézve akár végzetes is lehet.
Éppen ezért fontos, hogy az otthonukba ne kerüljön be a vírus. Ha egy háztartásban élünk az idős szeretteinkkel, akkor amint hazaérünk, azonnal alaposan kezet kell mosni, és fontos az azonnali ruhacsere is. Vendégeket pedig ebben az időszakban ne fogadjuk. Nem lehet tudni, hogy ki fertőzött, ugyanis a lappangási idő is hosszú.
Azt sem lehet tudni, hogy kinek milyen az immunális állapota. Egy esetleges fertőzés lefolyása az immun állapottól függően is változó súlyosságú lehet. A normál életvitelt persze nem kell teljesen felrúgni, de rengeteg apró dologra tudatosan figyelni kell.

Tartalomhoz tartozó címkék: facebook fertőtlenítő

Keresés