Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vac U Lock strapon és tartozékok szerepcserés szexhez

Vac U Lock strapon és tartozékok szerepcserés szexhez

A Vac-U-Lock egy különleges rögzítési rendszer a felcsatolható szexjátékok között, amelyet az erotikus játékokhoz és szexuális segédeszközökhöz fejlesztettek ki. A rendszer alapja egy speciális, szabadalmaztatott csatlakozórendszer, amely lehetővé teszi különböző kiegészítők, például dildók és strap-onok rögzítését egy tartóhoz vagy hordozóhoz. 

Vac-U-Lock strapon vásárlása esetén érdeklődjön telefonon vagy emailben, mert a készletünk külső raktáron van. A felcsatolható eszközök lehetővé teszik, hogy azok is részt vehetnek a penetratív szexuális élményeben, akiknek nincs természetes péniszük, például szerepcserék esetén.  A Vac-U-Lock strap-on és hasonló termékek széles választékban kaphatók, különböző méretekben és stílusokban, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és preferenciáknak a hálószobában.

Az intim kapcsolatok sokféle formát ölthetnek, és az emberek gyakran keresnek új lehetőségeket a kielégítő és izgalmas szexuális élmények megélése érdekében. Ha szeretitek a szerepcserét, vagy leszbikus pár vagytok, akkor az egyik ilyen eszköz, amely segíthet ebben, a Vac-U-Lock strap-on, egy innovatív és sokoldalú szexuális játék, amely lehetővé teszi a pároknak, hogy új dimenziókat fedezzenek fel az intimitás terén. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk a Vac-U-Lock strap-on jellemzőit, előnyeit és annak, hogyan segíthet a kielégítő és izgalmas szexuális élet elérésében.

A Vac-U-Lock rendszer rövid áttekintése

A Vac-U-Lock rendszer egy olyan csatlakozórendszer, amelyet a Doc Johnson, egy neves erotikus játékgyártó cég fejlesztett ki. Ennek a rendszernek az alapja egy speciális, univerzális csatlakozó, amely lehetővé teszi a dildók és más tapadókorongos szexuális eszközök könnyű és biztonságos rögzítését a hámhoz.

Hogyan működik a Vac-U-Lock rendszer?
A Vac-U-Lock rendszer működése egyszerű és hatékony. A kiegészítők (dildók) végén egy speciális csatlakozó található, amely könnyen illeszthető a hordozóhoz vagy tartóhoz. A hordozó lehetővé teszi a kiegészítő stabil és biztonságos rögzítését, így azok nem mozdulnak el vagy esnek le a használat során.

Az egyik nagyszerű előnye ennek a rendszernek, hogy a kiegészítőket egyszerűen le lehet cserélni, ami sokoldalúságot biztosít az intim játékokban. Például a párok könnyen váltogathatnak különböző méretű vagy formájú dildók között, hogy az aktuális vágyaikhoz és fantáziáikhoz igazodjanak.

A Vac-U-Lock Strap-On használatának előnyei

1. Kényelem és Stabilitás: A Vac-U-Lock rendszer lehetővé teszi a kiegészítők stabil rögzítését, ami növeli a kényelmet és az élvezetet. Nem kell aggódni a dildó mozgásáról vagy leeséséről a használat közben.

2. Sokoldalúság: A számos különböző kiegészítő közül válogathatunk, így könnyen testre szabhatjuk az élményt. Legyen szó méretről, formáról vagy textúráról, a Vac-U-Lock segítségével számtalan lehetőség áll rendelkezésre.

3. Új Élmények: A Vac-U-Lock segítségével új dolgokat próbálhatunk ki az ágyban, felfedezve azokat az érzéseket és pozíciókat, amelyeket korábban nem élhettünk át.

4. Egészség és Biztonság: A Vac-U-Lock termékeket kiváló minőségű, testbiztonságos anyagokból készítik, így nem kell aggódnunk az irritáció vagy allergiák miatt.

A Vac-U-Lock Strap-On alkalmazása

A Vac-U-Lock strap-onokat különböző célokra lehet használni:

1. Partnerrel való szexuális élmények: A párok számára a Vac-U-Lock strap-on kiváló eszköz lehet új szexuális élmények kipróbálására. Az egyik partner viselheti a hordozót, míg a másik részt vehet a penetrációban. Dupla behatoláshoz, szerepcserékhez.

2. Az azonos memű párok számára: Az azonos nemű párok is használhatják a Vac-U-Lock strap-onokat az intim élmények kibővítésére és a partnerük kielégítésére.

A Vac-U-Lock Strap-On választék

Az Intim Center külső raktárában számos Vac-U-Lock strap-on modell és kiegészítő található. Különböző méretű és formájú dildókat kínálunk, valamint különféle tartókat, hámokat, amelyek kényelmes és biztonságos viselést tesznek lehetővé.

Fontos megjegyezni, hogy a Vac-U-Lock strap-onokat mindig vízbázisú síkosítóval kell használni, hogy megakadályozzuk az anyagok károsodását.

Mi az a Vac-U-Lock strapon?

Ez a rögzítőrendszer a játékot multifunkcionális és nagyon hatékony élvezeti eszközzé alakítja. A kialakítás kényelmes övvel vagy bugyival van rögzítve a testre, speciális alaprúddal. A fúvóka könnyen telepíthető, eltávolítható és cserélhető a tulajdonos első kérésére. A falloszok, különböző formák, méretek, textúrák egész gyűjteménye lehet, és szükség szerint szabadon megváltoztathatja őket. Cserélhető pántos tartozékok széles választékát kínáljuk Vac-U-Lock rögzítéssel, amelyek használata nagyon kellemes és praktikus. A fúvókák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, biztonságosak és tartósak. Ezenkívül sok fallosz nagyon megbízhatóan készül, és rendkívül magas realizmussal rendelkezik. Fedezd fel az érzékiség új távlatait a pántos vac u zárral!

Szerepcsere a szexben
A Vac-U-Lock rendszert úgy tervezték, hogy kombinálja a pántot és a dildót. Ez a rendszer egyszerű és ugyanakkor nagyon kényelmes megoldás. A Vac-U-Lock tartó egy kis műanyag hegy, nagy fogakkal, amely hasonlít egy dugóra. A hegy szilárdan rögzítve van a bugyihoz, és velük együtt hevedert képez, de a nélkül. A Vac-U-Lock rendszerrel ellátott pánthoz tervezett készüléknek egy speciális lyukkal kell rendelkeznie az alján, amelybe a bugyi hegye be van fűzve.

A Vac-U-Lock rendszer először a szexuális játékok óriási gyártójánál jelent meg - Doc Johnson. A Vac-U-Lock rendszerrel ellátott hevederek széles választékát is kiadták. A Vac-U-Lock rögzítésének lehetőségével ellátott hevederek lehetővé teszik a könnyű cserét, méretüktől és alakjuktól függetlenül.

A Vac-U-Lock rendszerhez különböző formákban, színekben és méretekben kaphatók, beleértve a kettőseket is az egyidejű hüvelyi és stimulációs rendszerekhez. A pánt nagyszerű lehetőség két lány párjának, de férfi-női párban is használható.

A Vac-U-Lock rendszert nagyon jó tartósság jellemzi. Amellett, hogy maguk a bugyik nagyon kényelmesek - nem dörzsölnek és nem csúsznak, könnyen meghúzhatók a kívánt méretre, a lehető legbiztonságosabban rögzítve vannak a pántra. Tehát a felhasználó érezni fogja a játékot magán, mintha saját testének kiterjesztése lenne. És ennek megfelelően sok örömet tud adni partnerének.

Általában a "Vac-U-Lock" szót használják a játék nevében. Ezért biztonságosan használhatja a keresést, ha egyszerűen beírja a szükséges szavakat. A Vac-U-Lock rendszerű pántok külön kaphatók bugyi formájában, és azonnal a. Azt is felveheti, hogy csak egy bugyi.

Csak a Vac-U-Lock tartót vásárolhatja meg - például egy kettős hegygel, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre kettőt rögzítsen hozzá. Lehetőség van a Vac-U-Lock felszerelésére tapadókoronggal az alapra. Így használhatja a, rögzítve azt bármilyen - vízszintes és függőleges - felületre.

A szexshop online áruház kiváló választékot kínál a Vac-U-Lock rendszerrel ellátott hevederekből. Mind a bugyi, mind a hozzájuk külön-külön nagy választékot kínálunk, valamint a bugyi opciókat már a készletben. Használhatja keresésünket, és azonnal megrendelheti online, vagy kapcsolatba léphet tanácsadóinkkal a weboldalon megadott telefonszámon.

Keresés