Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vagina maszturbátor sörösdoboz kivitel Pleasure brew wild ale

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Lovetoy

Vagina maszturbálásra! Kiváló minőségű, bőrszerű anyagból készített, kompakt kialakítású, sörös dobozra hasonlító tartóban elhelyezett, szájat formázó testnyílással ellátott egyéni erotikus játék, melynek belső fala oldalirányú dudorokkal, bordákkal, gyűrűkkel rendelkezik teljes hosszában. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Termék mérete 19,8 cm Φ 7,5 cm.
Az intenzívebb élmény érdekében ez a sörfőző alagút oldalsó gerincekkel rendelkezik. dudorok, csomók és gyűrűk egész hosszában, amelyek utánozzák a valódi belső textúráját, és észbontó érzéseket nyújtanak, amelyek felülmúlják a valódi kézimunkát. Csak csodálja meg Lovetoy kirobbanó prezentációját, és tapasztalja meg az igazi elégedettséget ezen a mennyei tekercselt örömcsatorna kombón. Nagyszerű nappali és éjszakai egyéni élvezethez, nagyszerű parti sört is készít legénybúcsúkra, születésnapokra és egyebekre.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A műpina, művagina Pleasure brew masturbator wild ale tisztítása: a betétet a tokból kivéve minden használat előtt és minden használat után is mossa le segédeszköz tisztítóval és langyos szappanos vízzel.

  • A Vagina maszturbátor sörösdoboz kivitel Pleasure brew wild ale kellemes darab, egészen bizonyos, hogy sok örömöd lesz benne. A Maszturbátorok kategóriában a 9.000 Ft a terméket nézve jó ár, ha csak ez számít vásárold meg.

Csak válogatott felnőtt játékokat értékesítünk vásárlóinknak. Ahelyett, hogy különféle játékokat kínálnánk, amelyek minősége változó, csak a legértékesebb játékokra összpontosítunk. Különböző márkák termékeit kreatív anyaggal és kiváló minőséggel hozzuk. Mivel az anyag és a minőség csak nagyon alapvető részek. Amit a legjobban értékelünk, az az ügyfélélmény.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 7 - 7,9
Hossz 16 - 20
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna
Szín Lila

Keresés