Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vágyaim szexshop üzletben válnak valóra

Vágyaim szexshop üzletben válnak valóra

A mocskos álmok és titkos vágyak nem részei a mindennapi beszélgetéseknek, de blogokban, fórumokban vagy a szex terapeutáknál mindenki felfedi legizgatóbb fantáziáját. Így derült ki, hogy sokak álma azonos, ha a szexről van szó. A nők például gyakran elképzelik magukat egy másik nővel.

 

Sokan azt gondolják, a szexuális fantáziálás csak a magányosok vagy a boldogtalanok menedéke. A témában készült kutatások azonban azt mutatják, hogy a kiegyensúlyozott párkapcsolatban élők is álmodoznak. Ha pedig a párok képesek elmondani egymásnak a vágyaikat, azzal növelhetik az intimitást a kapcsolatukban. Persze alaposan meg szokták válogatni, hogy melyik piszkos álmukat osztják meg a másikkal.

Női szexfantáziák

- Hármas szex
Mindegy, hogy egyedülállóak vagy kapcsolatban élnek a nők, mindkét helyzetben gyakran megfordul a fejükben, hogy két emberrel osszák meg az ágyukat. Az újdonság izgalma mellett az érzéki túlfűtöttség miatt is izgatja az embereket a hármas szex gondolata.
- Dominancia és alávetettség
Bizony a nők is nagyon szívesen kipróbálják a dominancia és alávetettség játékát, ugyan míg a férfiak általában uralkodni szeretnek, a nők többnyire a behódoló szerepet érzik sajátjuknak. Utóbbi pedig azért annyira izgató, mert a behódolt biztos lehet abban, hogy minden figyelem rá összpontosul, és az irányítás átadása is felszabadító lehet.
- Szex másik nővel
Szinte nincs is olyan nő, akinek a fejében ne fordult volna meg, hogy egy másik nővel is kipróbálja az ágyban. Azonos neművel szexelni egyszerre idegen és ismerős érzés, hiszen maga a test nem teljesen ismeretlen, ugyanakkor az együttlét az újdonság erejével hat.
- Szex egy idegennel
Sok nő ábrándozik arról, hogy egy idegen férfival bújik ágyba. Elég egy pillantás, egy futó érintés, és a nők képzeletben máris az ágyban, vagy a mosdóban, a parkban, az autóban olvadoznak a vonzó idegen karjai között. Ha fél megtenni, amire mindig is vágyott, csaljon egy kicsit: játsszák azt a kedvesével, hogy nem ismerik egymást. Találkozzanak idegenként egy semleges helyen, egy bárban vagy más szórakozóhelyen, viseljenek szokatlan ruhákat, új frizurát, bújjanak pár órára egy másik ember bőrébe. Így kockázat nincs, csak a gyönyör.

Férfi szexfantáziák

- Egymás előtt maszturbálás
Ebben a fantáziálásban az a legjobb, hogy az álom nagyon-nagyon könnyen és egyszerűen valóra váltható. Ne csak képzelődjön arról, ahogy a kedvese örömet szerez önmagának, az egymás előtti maszturbálás legyen a szexuális életük része. Ez segít ugyanis a legjobban megérteni, hogy mire vágyik, mit szeret a szexben a másik.
- Két nővel szexelni
Az urak nyolcvan százaléka nyilatkozott úgy, hogy kipróbálná, milyen lehet egyszerre két nővel szeretkezni, sőt, közülük 75 % ennél tovább menne, és három, vagy annál több hölgyet is szívesen látna az ágyában. 82% csak a néző szerepével is beérné, miközben a hölgyek egymást kényeztetik, de a legtöbben azért mégiscsak aktív résztvevőként szeretnének egy ilyen együttlétben részt venni. 64% például kifejezetten élvezné, ha egy lány ismerősét csábíthatná el, de ugyanennyien vannak azok, akiknek az anális szex is ott rejtőzik a fantáziájában.
- Kipróbálni potencianövelővel szexelni
Sokan férfi szeretné, ha tartósabb és keményebb erekciója lenne, és élvezés után többször legyen harcra kész. Ezért gondolnak főleg természetes anyagokból készült potencia készítményre. Jópáran titokban vesznek be potencianövelő szert. 

Mindkét nem vágyai

- Szex kollegával
A nők és férfiak több mint fele fantáziál arról, hogy valamelyik vonzó munkatársával gyűri a lepedőt. Vagy inkább az íróasztalon a papírhalmokat? A legtöbb garantáltan nem tiltakozna, ha a szexcsata helyszíne az iroda lenne. Valamiért a különleges szexhelyek igen előkelő helyet foglal el a munkahely. Tovább forrósodik a helyzet, ha főnök és beosztott között lobban fel a vágy. Itt már a hatalomnak is komoly szerep jut, ami határozottan vágyfokozó hatású.


- Nézni, ahogy a partnerük egy másal szexel
Míg a monogám kapcsolatoknak éppen az a lényege, hogy nem folytat intim kapcsolatot mással az ember, mégis nagyon gyakran megjelenik a szexuális fantáziák között az, hogy figyeljük, ahogy a párunk valaki mással szexel. Ez egyszerre okoz fájdalmat és szexuális izgalmat is.
- Szex mások előtt
Ilyen is szerepel a legtitkosabb vágyak között. A nők húsz százaléka gyakran képzeli el azt, hogy figyelik szex közben, és további 5 százalék arról ábrándozik, hogy egy nyilvános helyen anyaszült meztelenre vetkőzve szexel. Nem véletlen, hogy sokan elfelejtik behúzni a sötétítőt az ablakon otthon, vagy még gyakrabban utazáskor. Külföldön, egy idegen város szállodájában nyugodtabban szexel ismeretlenek előtt, mint otthon.

Szexshop vásárlók

- A szex fantáziáim, erotikus vágyaim szexshop üzletben válnak valóra, mert ott veszek olyan szexkütyüt, amivel a legvadabb álmaimat, perverz vágyaimat is ki tudom élni. A budapesti szexboltban szeretek nézelődni, és a vágyaimat, a erotikus fantáziám szabadjára engedem. Így választok magamnak olyan sex eszközt, nézem mi az amit megkívánok. A hálószobai fiókomban jó sok szexkelléket tárolok már. Nagyon sok mindenem van már, de extrémebb dolgok még nem - írja a fórumban egy lány szexshop vásárló.

- Megkérdezte tőlem, mi lenne, ha bemennénk a szexshopba, mert ő még ő sem volt erotikus áruházban. Erre én azt válaszoltam, hogy miért is ne!Bementünk a szexkellék shopba. Különféle izgatók és sexkellékek voltak a szexshop termékek között. A párom érdeklődését egy valami keltette fel igazán, a műpuncik. Én egy kicsit idegenkedtem tőle, hiszen úgy gondoltam minek az, az enyémnél nem lehet jobb, de láttam a páromon, hogy nagyon szeretné kipróbálni, ezért belementem, hogy megvegyük
Néztünk hozzá egy speciális síkosítót is. Hazamentünk és a párom célozgatott rá, hogy mit szólnék hozzá ha most kipróbálnánk a mű puncit? Úgy döntöttem hogy rendben, mivel érdekelt, hogy egy férfinak, hogy lehet ezzel örömet szerezni. Meg engem is izgatott, milyen lehet. Szóval így vettünk heteró párként műpinát - írta a fórumba egy középkorú nő. A legjobb szexshopok által is áru szex segédeszközöket itt láthatod:

Keresés