Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A vákuum csikló stimulátor használata, utasítások kezdőknek

A vákuum csikló stimulátor használata, utasítások kezdőknek

Hogyan kell használni vákuum csikló stimulátort? A vákuum klitorális vibrátor általában olyan eszköz, amely vákuumot hoz létre, és a csikló stimulálására alkalmazzák. Ez a fajta stimuláns önállóan és partnerrel együtt is használható. Vásároljon csikló stimulátorokat, hogy megtalálja a végső csúcspontot!

A készülékeknek visszajelzése van magyar szexológustól is. "Ha minden helyesen történik (és szinte lehetetlen rosszat tenni még az utasítások elolvasása nélkül is), az orgazmus gyorsan jön, fantasztikus erővel bír, és a többszörös orgazmust nem is kell elérni - ez szó szerint egy kézmozdulattal történik. Személy szerint észrevettem, hogy nagyon szoros hasonlóságot tapasztalok a pszichedelikus szerek szedésének hatásaival: a szárnyalás érzése, a test és a világ közötti határ elmosódása, az időérzék eltűnik, de a személyes tudat és a kozmosz közötti közvetlen kapcsolat érzése "- írja a szexuális oktató és újságíró.

Általános utasítások a vákuum klitorális stimulátor használatához

1. Előkészítés: Használat előtt győződjön meg arról, hogy a készülék fel van töltve és/vagy az elemek teljesen ki vannak cserélve. Győződjön meg arról is, hogy a készülék tiszta és száraz. Ha nem, alaposan tisztítsa meg enyhe szappannal és vízzel vagy speciális szexuális játékszer tisztítóval, és szárítsa meg tiszta ruhával.
Ezután szerelje fel a megfelelő típusú tartozékokat a stimulátorra, biztosítva a csiklóhoz való jó illeszkedést. Sok vákuumstimulátor több, különböző méretű tartozékkal rendelkezik, hogy megfeleljen a különböző felhasználóknak. Ezért válassza ki az anatómiájának leginkább megfelelő fúvókát.

A fúvóka felszerelése után ellenőrizze, hogy a vákuumstimulátor megfelelően működik-e, minimális teljesítményen bekapcsolva és működésének ellenőrzésével. Ha minden megfelelően működik, elkezdheti használni a stimulánst. Ne feledje, hogy a stimulátor helyes beállítása és használata nagyban befolyásolhatja az élvezetet és a kényelmet használat közben. Tehát nyugodtan kísérletezzen különböző beállításokkal és mellékletekkel, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

2. Hogyan kell használni: Helyezze a készüléket a csiklójára, és győződjön meg róla, hogy szorosan illeszkedik a bőréhez. Kapcsolja be a készüléket, és kezdje el simán növelni a vákuumszintet. Sok eszköz funkciója a stimuláció intenzitásának megváltoztatása, ezért kezdje alacsony szinttel, és fokozatosan növelje azt az Ön számára kényelmes szintre. Változtassa meg az eszköz helyzetét: A stimuláció optimális szögének és helyzetének megtalálásához próbálja meg megváltoztatni a készülék helyzetét a csiklón.

3. Csomagolás: Ha befejezte a készülék használatát, kapcsolja ki, és óvatosan távolítsa el a csiklójáról.

4. Hogyan kell mosni és tisztítani: A porszívó stimulátor tisztítása a nők számára nagyon fontos a fertőzések elkerülése és hosszú távú használatának fenntartása érdekében. Íme néhány lépés a vákuumstimulátor megfelelő tisztításához:

Válasszuk le a léghullámos csiklóizgató vákuum stimulátor minden részét, és távolítsuk el belőle az összes eltávolítható elemet, beleértve a szilikon fúvókákat és fedeleket. Mossa le az összes eltávolítható tárgyat meleg vízzel és enyhe szappannal. Felhívjuk figyelmét, hogy az erős mosószerek károsíthatják a szilikon hegyeket.
Ha kenőanyag vagy más olajos anyag nyomai vannak a fúvókákon, öblítse le őket egy speciális szexuális játéktisztítóval. Szárítsa meg az összes elemet törülközővel, és hagyja megszáradni. Miután az összes elem megszáradt, szerelje össze a vákuum stimulátort úgy, hogy legközelebb használatra kész legyen.

Ügyeljen arra, hogy ne tegye vissza a nedves cellákat a vákuumstimulátorba, mivel a víz bejuthat az elektronikába és károsíthatja azt. Ne feledje, hogy a vákuum stimulátort száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol kell tárolni.

5. A helyes töltés: általában a nők újratölthető vákuumstimulátorait a készülékhez mellékelt speciális USB-kábellel töltik. A stimulátor feltöltéséhez kövesse az alábbi utasításokat:
- Csatlakoztassa a kábelt a készülék töltőportjához. Ez általában egy kis lyuk a stimulátor alján vagy oldalán.
- Csatlakoztassa a kábel másik végét áramforráshoz, például számítógéphez, TV-hez, laptophoz vagy USB-töltőhöz. Általában egy töltésjelző jelenik meg a stimulátoron, jelezve, hogy a készülék töltődik.
- Hagyja, hogy a készülék teljesen feltöltődjön a gyártó utasításait követve. Ez általában néhány órát vesz igénybe. A készülék kijelzője jelezheti, hogy a töltés befejeződött.
- Húzza ki a kábelt a készülékből és az áramforrásból. A stimulátor használatra kész.
Fontos, hogy a megfelelő töltőt használja, amelyet az eszközzel való használatra terveztek, és ne próbálja meg más módon tölteni. Kövesse a gyártó utasításait az eszköz károsodásának vagy sérülésének elkerülése érdekében.

Ne használja a készüléket töltés közben. Ha hosszú ideig nem kívánja használni a stimulátort, akkor 50% -kal (általában 40-60 perc) kell feltöltenie, és száraz helyen, napfény nélkül kell elhelyeznie.
Minden vákuum klitorális stimulátornak megvannak a maga egyedi funkciói és képességei, ezért javasoljuk, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a gyártó utasításait. Ne használja vissza a készüléket, kerülje a használatát néhány percnél tovább a lehetséges negatív egészségügyi hatások elkerülése érdekében.

Vásároljon csikló stimulátorokat, hogy megtalálja a végső csúcspontot

Tudtad, hogy a csikló több ezer idegvégződést tartalmaz, amelyek képesek feloldani a valaha volt legintenzívebb orgazmusaidat? A csikló stimuláció és a csikló vibrátor játékok széles választékát kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy felkeltsék ezt a szuperérzékeny pontot, és újra és újra robbanásszerű orgazmusokat hozzanak neked.

Tudjuk, hogy a női orgazmust nehéz elérni. Néha csak egy kis rezgésre van szükséged, hogy elérd az örömpontodat. Akár olyan csikló stimulátort keres, amely egy kis orális szexuális akciót szimulál, akár egy kicsi, diszkrétebb csikló vibrátort részesít előnyben néhány szuperszexi titkos érzéshez, van néhány hihetetlen szexuális játék lehetőségünk, amelyek közül választhat.

Könnyítsd meg a csikló működését egy kisebb golyóvibrátorral vagy ujjvibrátorral. Szeretne egy kicsit mélyebbre ásni a csikló stimulációjában? Próbáljon ki egy nyúlvibrátort, pálcás masszírozót vagy szívó szexjátékot. A csikló vibrátorokról ismert, hogy soha nem látott mértékben növelik a szexuális élvezetet, ami olyan orgazmust eredményez, amelyet nehéz elfelejteni. Ráadásul csiklóvibrátoraink többsége szilikonból készül - egy hipoallergén anyagból, amely tartós és könnyen tisztítható. Ezek a szilikon csikló masszírozó játékok különböző méretűek, és számos különböző rezgésmintát kínálnak. A nagy szívástól az erős rezgésen át a hüvelyi behatolásig keressen olyan csiklójátékot, amely megfelel az Ön preferenciáinak. Kísérletezz napjaink legnépszerűbb márkáinak legkelendőbb szexuális játékaival, köztük a Satisfyer Pro, a Womanizer Premium, a Wand Massager és még sok mással. A végső, tagadhatatlan öröm érdekében győződjön meg róla, hogy befektet egy minőségi szexuális játékszer tisztítóba és síkosítóba is!

A rezgő golyó vagy tojásvibrátor lekerekített, sima kialakítást kínál, amely ideális a csikló stimulációját felfedező kezdőknek. A kompakt masszázspálca vibrátor megkönnyíti a csikló ugratását és örömét számos rezgésmintával, nyomással és szöggel. És egy beépített csiklómasszírozóval ellátott áthatoló vibrátorhoz próbálja ki az egyik népszerű nyúlvibrátor szex felnőtt játékunkat. Az INTIM CENTER szex shopl megkönnyíti az igényeinek megfelelő csikló vibrátor megtalálását.

A budapesti szex shop a szexuális öröm az első számú prioritásunk. Kérdése van, vagy további információra van szüksége a csikló stimulátor termékeink választékával kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma - azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb csiklóvibrátort! Akár csikló szívóvibrátort, akár varázspálcás masszírozót keres, böngésszen a csiklóstimulációs felnőtt játékok széles választékában, hogy olyan orgazmust érjen el, mint még soha.

Vákuum csikló stimulátor: a pszichedelikumokhoz hasonló orgazmust tapasztalsz

Nem vitatkozunk, minden nőnek egyéni megközelítésre van szüksége. Vannak azonban olyan eszközök, ha egyszer megpróbálod, amit biztonságosan ajánlasz minden barátnak, kollégának, rokonnak. Beszéljünk egy slágerről a szexuális játékok világában: vákuum csikló stimulátor. 

Orgazmusaink túlnyomó többsége a csikló makkjának simogatásához kapcsolódik. Talán ezért szeretik a nők a kinnilingust? Igazságtalan, hogy minden második férfi szexuális játék szimulálja a "mély torkot", de az elektronikus analógját még nem találták fel... Várj, várj.. Ilyen játék létezik! 

A csikló stimulálásának úttörője nem rezgéssel, hanem levegővel a német Womanizer márka volt. Furcsa módon a női örömre szolgáló egyedülálló játék alkotója egy férfi - Michael Lenke (Michael Lenke). A feltaláló saját bevallása szerint soha nem gondolta, hogy híres lesz a szex területén. A laboratóriumban megjegyezte a vákuumhatás tulajdonságait, amelyek kellemesek az emberi test számára. A feleség azt tanácsolta, hogy nőiesítsem a készüléket (a feltalálók feleségei szerencsések!).

A csikló vákuum stimulációja: hatás
Az online média és a fényesség legendás a Woomanizer különleges tulajdonságairól. Íme néhány ajánlás:
"Túlzás nélkül az érzések semmihez sem hasonlíthatók! Intenzív orgazmus volt, az egész testem megborzongott, és 10 percig tartott. Ha farkas lennék, üvöltenék a holdra. Számomra úgy tűnik, hogy ez hasonló az ilyen orális szexhez, amikor a nyelvet egy szexangyal uralja. Felhívhattam a munkahelyemet és megbetegedhettem, hogy otthon maradhassak a Womanizerrel. A fenébe is, megérné!" – írja a Cosmopolitan egyik rovatvezetője.

"Amikor végeztem a Satisfyerrel, majdnem elájultam! Ki akartam kiáltani a férjemnek: "Hívjátok a rendőröket! Nem hiszem, hogy ez a dolog legális!" Ehelyett azt írtam az összes barátnőmnek: "Gyerünk, hölgyem! Megtaláltam a világ legjobb szexuális játékszerét!" - mondja Women portál újságírója.

Eleinte a szopás érzése nem győzött meg, de a helyzet gyorsan megváltozott, és egy erőteljes, teljes lényű orgazmus szélén találtam magam. Alapvetően különbözött (jobbra) az összes korábbi orgazmusomtól, amit vibrátorokkal értem el!" - írja a szexológia egyik szakértője.

Mi a klitorális vákuum stimulátor működésének elve
A stimulációt "érintésmentesnek" nevezik, de a fúvókának "szopnia" kell a csikló körüli bőrt. A kijáratnál: hasonló érzések. A játéknak több sebessége van, ami azt jelenti, hogy mindenki számára alkalmas: a megaérzékeny személyektől azokig, akik csak a varázspálcával végeznek az utolsó sebességgel.

Melyik érintésmentes csikló stimulátor jobb: a Womanizer és Satisfyer analógjai

Nem meglepő, hogy idővel ez a szexuális sláger utánzókkal és versenytársakkal rendelkezik, akik hozzáadják saját szokatlan "zsetonjaikat", és ugyanakkor kedvezően hasonlítanak össze a tervezésben és az árban. Nem mintha árcédulát helyeznénk a legfényesebb orgazmusodra... De néhány hasonló eszköz majdnem fele az árnak Cikkünk segít választani: "Érintés nélküli csikló stimulátor: melyiket vásárolni?".

Ha még mindig a tökéletes orgazmust keresi, és a régi játékok érdektelennek tűnnek, itt az ideje, hogy átgondolja szokásos arzenálját. Sőt, a női "kielégítők" iparának van mit kínálnia azoknak, akik robbanásveszélyes orgazmusokat, tetőcsapágyakat keresnek és a testet görcsökre kényszerítik. Csak próbálja ki az egyik érintésmentes csikló stimulátorunkat. És ne felejtsd el megosztani benyomásaidat a legközelebbi barátaiddal! Ezt tudniuk kell.

Útmutató a vákuum csikló stimulátorok használatához Womanizer, Satisfyer és mások

A vákuum csikló stimulátorok sora a Womanizerrel kezdődött. Akkoriban nem úgy nézett ki, mint egy klasszikus vibrátor. Inkább arckefén vagy masszírozón. Biztosan nem okozott reális elutasítást és belső küzdelmeket.
Bárki, aki ezt a dolgot kitalálta, határozottan megértette a női anatómiát. Igen, a Woomanizer ára meglehetősen nagy, de megéri. A vélemények róla nagyszerűek! Ez az érintésmentes vákuumstimulátor, amely pulzáló légáramokkal különleges módon simogatja a csiklót, általában egy perc alatt varázslatos orgazmust ad.

Egy idő után a Satisfyer márka egy nagyobb költségvetésű analóggal lépett be a piacra. Igen, megjelenésükben és minőségükben kissé eltérőek, de általában ugyanazok. A működés elve ugyanaz - a csikló gyengéd, érintésmentes szívása, amely egymás után nagy sebességű intenzív orgazmusokat okoz. Előtte, utána, helyett vagy a folyamat során használják: csak tegye a készüléket csengővel a csiklóhoz, és ennyi. A Satisfyer szerény kialakításában, még szerényebb csomagolásában és sokkal kedvezőbb árában különbözik a Womanizertől.

Sok botrány volt a Satisfyerrel. Először a gyártó azt állította, hogy a legegyszerűbb modellek vízállók, de amikor a játékok vízbe merítés után tömegesen elkezdtek törni, az üzletek gondolkodtak rajta, és kéréseket küldtek a gyártónak. Kiderült, hogy nem vízálló, nem. Ezzel a márka kissé elrontotta hírnevét, de az ízletes árnak és a bájos új modelleknek köszönhetően még mindig tart.

Egy tipp a málnától. A Satisfyer Pro zászlóshajó modellje először nagyon zajos volt és félt a víztől, majd ezt a funkciót kijavították, de sem a név, sem a design nem változott. Pontosan a második generációs Satisfyer Pro 2 megvásárlásához keressen egy olyan modellt, amelynek megkönnyebbülése Satisfyer felirattal rendelkezik a harang alatt - ez a vízálló változat. Ezenkívül a Satisfyer Pro 2 szilikon fülbetétek egy mozdulattal cserélhetők, ha megsérülnek.

A Womanizer nem maradt le, és nem sietett nyugdíjba vonulni, egyre több új modellt adott ki, az egyik jobb, mint a másik. Elkezdték üldözni őket, mint az iPhone-okat, és őszintén szólva megértem ezt a tömeges őrületet. Ezek a játékok minden oldalról gyönyörűek.

Az első érintésmentes stimulátorok... A lányok azonnal megpróbáltak orgazmust elérni, a stimulátor szilikon fejét egy párra, vagy akár három centiméterre a csiklótól. Nem volt orgazmus. A lányok felháborodtak. Honnan származik ez a név? Először is, a woomanizer nem vibrátor. Nincsenek közvetlen rezgések a műanyagon vagy a szilikonon keresztül - csak a fúvóka belsejében lévő légáramlás. Ezért nevezték az ilyen játékokat érintés nélkülinek.

Egy kis útmutató, utasítások az érintésmentes vákuum csikló stimulátor használatához azok számára, akik még nem értették meg, hogyan lehet orgazmust elérni vele.

A fúvókát szorosan rögzíteni kell a csiklóhoz, még kissé meg is nyomva. Egy helyen hagyhatja, ha nagy érzékenységű, kicsit mozgathatja, valaki szereti fel és le, valaki tetszik balra és jobbra. Megváltoztathatja az erőt, szünetet tarthat vagy maszturbálhat naponta többször. A csikló nem zsibbad a levegőtől, mint a rezgéstől. Nincs függőség. Minden új orgazmus majdnem olyan, mint a legelső. Egy másik hatalmas zsír plusz ezeknek a játékoknak.

Ha hirtelen valaki még nem tette meg ezt, érdemes megpróbálni hozzáadni egy kis vízbázisú kenőanyagot a fúvókához. Csak vízbázisú, mivel a fúvókák szilikonok. Pontosan mit fog ez elérni? A nedvesebb és gyengédebb érintkezés inkább az igazi orális szexhez hasonlít.A vákuum stimulánsok nem az orális szex utánzói. Ez természetesen nem egészen a helyes kifejezés. De az érzések valóban nagyon közel állnak a jó orális szexhez.

Még néhány tipp a vákuum csikló stimulátorok használatához

- Bármely vákuum csikló stimulátor csörög, mint egy traktor, de nem kell zavarba jönnie: amint a megfelelő helyre kerül, a zajszint jelentősen csökken, gurgulázássá válik, bár nem nevezheti teljesen csendesnek. Ha boltban vásárol, hogy ellenőrizze, hogy egy ilyen hangerő megfelel-e Önnek, kapcsolja be maximálisan az eszközt, és nyomja meg a csengőt a tenyeréhez: a hang megváltozik arra, amely a fő dolgot kíséri.

- A játékok vízállóak, használhatók a zuhany alatt (gyorsan) vagy külön a fürdőben - helyezze a készülék harangját egy centiméterre az ágyéktól, és élvezze a kis vízhullámok buborékolását.

- Meleg víz és szappan elegendő a szilikon fúvóka tisztításához, de bármilyen tisztességes szexboltban vásárolhat speciális tisztítószert szilikon játékokhoz. A fúvóka eltávolítható, könnyen öblíthető külön. Jobb, ha nem dörzsöli magát a készüléket szappannal - egyes modellek fényes alkatrészekkel rendelkeznek, amelyek könnyen karcolhatók.

- Válasszon egy modult, a töltési módra összpontosítva. Egyes modellek USB-kábellel és mágneses töltéssel rendelkeznek, míg mások AAA elemekkel működnek. Ha hátizsákkal utazik, kényelmesebb akkumulátorral működő eszközt venni, de keresse meg az akkumulátorok helyes ártalmatlanításának módját, hogy ne szennyezze a környezetet. És a mágneses töltők minden Satisfyer modellhez azonosak, és az egyik minden verzióhoz alkalmas.

- Ha genitális piercinged van, a legjobb, ha a Satisfyer használata előtt eltávolítod az ékszereket.

- Ha szívritmus-szabályozója van, használat előtt beszéljen kezelőorvosával. A gyártó nem javasolja a pacemaker közelében történő használatát. Természetesen a csikló eszköz elég messze van, de jobb, ha biztonságban van.

- Az utasítás nem javasolja a Satisfyer 15 percnél hosszabb használatát, de az orgazmus elérésének szokásos ideje ezzel a játékkal 3-5 perc, nincs értelme időzítőt beállítani.

Nem számít, melyik márkát kell venni, de ezeket az érzéseket meg kell kóstolni, megtapasztalni, érezni.

Keresés