Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A vibrációs hüvelygolyók, tojásvibrátorok jó kis vagina varázslók

A vibrációs hüvelygolyók, tojásvibrátorok jó kis vagina varázslók

A vibrációs hüvelygolyók tulajdonképpen a gésagolyók továbbfejlesztett változatai. A vibrációs hüvelygolyók történő edzés fejleszti a kis medence izmait, hüvelyszövetek rugalmasságát, éás nem utolsó sorban stimulálják a hüvely falait, ezáltal az örömszerzéshez is alkalmas. Webshopunkban vibrációs hüvelygolyók és gésagolyók széles választékát kínáljuk.

Miért hasznos a vibrációs hüvelygolyó? A gésagolyó legyen az hagyományosan rezgő vagy motorral felszerelt, kiválóan alkalmas a kis medencei izmok edzésére. A rendszeres edzés erősíti és rugalmassá teheti ezt a területet, ami aszülés utáni regenerációban, és az inkontinencia megelőzésében sokat segíthet. Mindemelett a hüvelyi orgazmus elérésben is hatékony, de biztonságosan használható a külső erogén zónák, mint a csikló, mellbimbók stimulálására vagy akár anális izgatásra is. Továbbá használható akár előjáték során a szexuális együttlét előtt vagy önkielégítés során.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gésagolyót?
Anyag szempontjából legjobb a teljesen szilikon bevonatúak, mivel könnyedén tisztítható, és kisebb az edély, hogy az ilyen-olyan lyukakon keresztül bemenjen bármilyen nedvesség.
Fontos szerepet játszik még a forma, ugyanis az ovális alakú hüvelygolyókat nehezebb leht benntatani, mint kerekebb társaikat. Viszont néhány edzés már elég lehet ahhoz, hogy hozzászokj.. Minél nagyobb a golyócskák átmérője, annál érezhetőbb lesz viselni hüvelyben. Jobb, ha az első gésagolyónak legalább 3 cm átmérőjűt választasz. Továbbá lényeges szempont még, hogy elemes az eszköz vagy tölthetős, utóbbinak kicsit magasabb az ára, viszont nagyobb részt vízállóak is. Ezek a legfontosabb jellemzők, de érdemes figyelembe venni olyan további funkciókat, mint felmelegíthetőség, távvezérlés, akár távirányítóval vagy okostelefonnal.

Hogy kell használni?
Annak érdekében, hogy a rezgő golyók a maximális örömet okozzák, ajánlott vízbázísú síkosítóval használni, és ha stimuláló hatású síkosítót választ, például melegítő, bizsergető hatású síkosítót fokozhatja az érzéseket.
Az intim terület segítése egy ilyen szimulátor segítségével igazi öröm. Használat előtt ajánlatos a golyókat kis mennyiségű kenőanyaggal kenni, hogy megkönnyítse a bevezetést. Rendszeresen végezzen gyakorlatot ennek a tartozéknak a használatával, ami nagyon hasznos az egészségre. A golyók átmérője optimális ahhoz, hogy könnyen tarthassa őket a hüvelyben.

A gésagolyókat naponta legalább 15-30 percig kell használni, hogy érezni kezdjük a hatást, de ha akarod, egész nap viselheted. A napi tevékenységekből származó mozgás elegendő az izmok edzéséhez, ha a golyók benne vannak. Ráadásul a benne lévő extra labda segít folyamatosan feszítetten (és egy kicsit izgatottan) tartani az izmaidat. Növeld a súlyokat a legkönnyebbről a legnehezebbre, hogy izmaidat továbbra is több munkavégzésre kényszerítsd. Amikor bent vannak, megpróbálhatod kihúzni a golyókat a hüvelyből, közben ráfeszítve benttartani őket.

Ha rendelni szeretnél vibrációs hüvelygolyót, ne habozz tovább, 1-2 munkanap alatt már a tiéd lehet, diszkrét csomagolásban. Az INTIM CENTER budapesti szexshopban személyesen megvásárolhatod, minden nap nyitva.

A hüvelyi golyók rezgéssel történő alapvető jellemzői

Ezek a játékok kis kerek vagy hosszúkás alakú eszközök. A rezgés befolyásolja a hüvely falát és a G zónát, serkenti az izgalmat. Vibrációs funkcióval rendelkező hüvelyi golyók, amelyek alkalmasak a hüvelyi izmok edzésére, valamint az állandó viselésre, a szexuális élet minőségének javítására és csak az örömszerzésre. A szimulátor különleges alakja jelentősen csökkenti a kézzelfogható eredmény eléréséhez szükséges időt. A golyók használata rendkívül egyszerű: könnyen behelyezhetők a hüvelybe, és elemi módon eltávolíthatók is. Bár a tartozék nem nagy, ergonomikus formájának köszönhetően kényelmesen elhelyezkedik benne, és felejthetetlen teltségérzetet ad. A különböző modellekben a rezgéssel rendelkező hüvelyi elemek száma egytől ötig változik. 

A rezgő golyók vezérlésének módjaiban is vannak különbségek:
Nyomógombos beállítás. A vezérlőgombok közvetlenül a készüléken találhatók. Segítségükkel a készülék bekapcsol, és kiválasztja a rezgési módot.
Vezetékes távirányító. Vékony huzallal csatlakozik a termékhez. Több lehetőséget ad a mozgásra a játék használatának folyamatában.
- Vezeték nélküli távirányító. Korlátozott hatótávolsággal rendelkezik. Odaadható egy partnernek, és támaszkodhat a képzeletére. Az ilyen alacsony zajszintű eszközök nyilvános helyeken is használhatók.
Egy okostelefonról. Az elv ugyanaz, mint a távirányítóé. De a vezérlés az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül történik.

A vibrátoros hüvelygolyók gyártásához használt anyagok szilikon és hipoallergén műanyag. Összességében a készülék említett alapvető jellemzői segítenek meghatározni a modellt és csökkenteni a keresési területet. Ezeket a paramétereket a webhely keresési szűrőiben lehet beállítani a megfelelő modellek könnyű megtalálása érdekében.

További kellemes funkciók is adottak. Amikor a szükséges eszköz fő paramétereit kiválasztották, érdemes megismerkedni és felvenni a másodlagos funkcióit. A rezgéssel összekapcsolt golyók egy darabból álló kialakításúak, amelyekben a termékek elválaszthatatlanok egymástól. A csatlakozó nélküli rezgő golyókat egy további elemmel rögzítik. Kiválaszthatja a használni kívánt elemek számát.

A rezgő golyók gondozása
Annak érdekében, hogy a hüvelyi golyók csak kellemes érzéseket keltsenek és hosszú ideig használhatók, egyszerű, de szükséges gondozásra van szükségük. Használat előtt és után a játékot meleg vízben, enyhe mosószerrel kell mosni. Ha a készülék szilikonból készül, akkor jobb, ha speciális eszköztisztítóval kezelni. A tároláshoz érdemes zárt tartályokat vagy zsákokat használni.

Keresés