Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibráló péniszgyűrű herés pánttal Renegade emperor - teal

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. december 11.
Gyártó: NS Toys

Urald királyságodat a Renegade császárgyűrűivel. Engedd, hogy a rezgések elvigyenek téged az eksztázis tengerén. Az újratölthető gyűrűk rugalmasak és kényelmes viseletet biztosítanak a hosszabb ülésekhez. Kiváló minőségű anyagból készített, 10 vibrációs fokozattal rendelkező, a péniszre illetve a herékre helyezhető péniszgyűrű.
Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. Vízbázisú síkosító javasolt.
Van talán kicsi esélye annak, hogy a játékgyűjteményed egy kicsit fellendítené a párbarát osztályt? Ha igen, akkor valószínűleg tudnod kell, hogy a Renegade e fokozó és örömteli eszköze tíz lehetséges rezgésmóddal van felszerelve, és tökéletesen megtervezték az egyszerű megosztáshoz és sok kreatív szabad formájú szórakozáshoz.
Ha átcsúszik partnere/partnere szárán és golyóin vagy felcsavarozva, az Emperor kényelmes kettős szilikonja szexi összehúzódást biztosít, hogy segítsen uralkodni a keményen (ha játékban van a pénisz), és ettől függetlenül sok extra stimulációt biztosít. Eközben a nyél és a labdák, vagy a játék és a játékalap közé illeszkedő dübörgő hangulat szex közben az édes foltokhoz ütődik és csiszolódik, vagy egyszerűen megfoghatod, és testszerte irányíthatod a tíz vibrációs módot. Egy egyszerű gomb vezérel mindent.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az ultraselymes szilikonból készült Emperor testbiztos, rendkívül kevés karbantartást igényel, és szellő a tisztítása. Játék előtt és után alaposan mossa ki a Gyűrűt sok meleg szappanos vízzel vagy jó minőségű játékápoló folyadékkal/habbal. Ez a gyűrű kompatibilis bármely kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, tartsa távol a szilikon síkosítóktól és más szilikonos játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. Az Emperor fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá meríteni. A gyűrűk körülbelül 4,8 cm és 3,8 cm-esek.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Szeresd magad és csak azzal foglalkozz csak azzal, hogy nagyon jó legyen neked szex vagy önkielégítés közben ez a termék. Ez az erotikus termék érdemes arra, hogy elgondolkozz a megvásárlásán, akár online szexshopból vagy szexüzletből szerzed be.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 6 - 10
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 4,5 - 4,9

English

Rule your kingdom with the Emperor Rings from Renegade. Let the vibrations carry you away on a sea of ecstasy. Rechargeable rings are stretchy and comfortable to wear for extended sessions.

Is there, perhaps, a tiny chance that your toy collection could use a bit of a boost in the couple-friendly department? If yes, you should probably know that this enhancer-meets-pleasure tool from Renegade comes fully loaded with ten possible modes of vibration, and it was perfectly designed for easy sharing and lots of creative free-form fun.

Slipping over your/your partner's shaft and balls or strap-on, the Emperor's snug dual silicone provides sexy constriction to help reign in a hard-on (if a penis is in play) and lots of extra stimulation, regardless. Meanwhile, a rumbly vibe fitting between shaft and balls or toy and toy base bumps and grinds against sweet spots during sex, or you/they can simply hold it and direct those ten vibe modes body-wide. One simple button controls all.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

In ultra silky silicone, the Emperor is body safe, extra low maintenance, and a breeze to clean. Before and after playtime, wash your Ring well with lots of warm soapy water or a good quality toy care fluid/foam. This ring is compatible with any favorite water based lube, but please keep it away from silicone lubes and other silicone toys. USB rechargeable, cord included.

Termék címkék: péniszgyűrű

Keresés