Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felcsatolható vibráló készlet 22 cm Vibrating easy strapon set 8.5

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Kiváló minőségű anyagból készített, realisztikus kialakítású, puha, rugalmas, erezett felületű, herékkel kiegészített, 2 sebességi és 8 vibrációs fokozattal rendelkező, vezetékes távirányítóval is szabályozható pénisz, állítható tépőzárral és rugalmas hevederekkel rendelkező hámmal. A hám 60 és 143 cm közötti derékméretekhez alkalmas.
A vibráló puha pánt a vibrátoron a legélethűbb elégedettség érdekében hihetetlenül élethű, valósághű szárral és puha péniszmakkal rendelkezik, amelyek hiteles érzést keltenek, miközben könnyen és stabilan rögzíthető a hevederen lévő pánthoz.
A pénisz vezetékes vezérlővel érkezik, amely 10 hatékony funkciót biztosít a boldog stimuláció érdekében. Könnyen levehető, könnyen rögzíthető heveder a hevederen.
Különböző testformákhoz és méretekhez tervezve. A jól megtervezett hevedernek köszönhetően az egyik legkényelmesebb és legkönnyebb felcsatolható a piacon.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A dildó felcsatolás nélkül is használható, tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Az állítható tépőzáras oldalak és a rugalmas heveder tökéletes illeszkedést biztosítanak. A fel- és levétel csak egy pillanat alatt történik. Főbb jellemzők:
  • Műpénisz Szagtalan TPE-ből, puha és valósághű, latexmentes, ftalátmentes.
  • 2 rezgési sebesség és 8 minta az érzékelés széles skálájához. elem info: 2 x AAA (nem tartozék)
  • Poliészterből készült heveder, különböző testformákhoz és méretekhez tervezve 
  • Az egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb pántos a piacon. Az állítható puha tépőzáras oldalak és a rugalmas heveder tökéletes illeszkedést biztosítanak.
  • A heveder a mellékelt vibrátorral vagy külön is használható.

Tisztításkor a péniszt minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. A hám mosható, vasalható.

Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később.

Külső raktáron Igen
Elem 2 x AAA
Szín Fekete
Szín Testszínű
Anyag Poliészter
Anyag TPE
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Termékcsoport dildóval
Hossz 21 - 25
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés