Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vegán folyékony vibrátor gél kókusz 15 ml

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Intt

Stimuláló gél amazóniai növényekkel és finom kókusz ízzel. Rezgés, lüktetés és hőhatás tulajdonságai vannak. Tökéletes előjátékhoz, maszturbációhoz és orális szexhez. A folyékony vibrátort vigye fel legfeljebb 3 cseppet a csiklóra vagy 1 cseppet a péniszre, és finoman masszírozza be.

  • 15 ml
  • kókusz ízű
  • Vibrációs, lüktető és hőhatás
  • 100% vegán
  • gél textúra
  • Amazon növényekkel
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kókusz ízesítésű és melegítő hatású vegán gél, amely használható masszázshoz, orális szexhez, közösüléshez és csókolózás közben is.

Figyelem: kerülje a szembe jutást. Vörösség, égés vagy fájdalom esetén hagyja abba a használatát. Ne használja a terméket sérült bőrfelületen. A kívánt eredmény személyenként eltérő lehet.

  • Vigyen fel egy kis mennyiséget az intim területre, és enyhén masszírozza be.
  • A hatás azonnali, felszívódása után használható.
  • Megnyalható, vagy más intim részekkel érintkezhet, mind a nyelv, mind az intim rész, amely ezzel a folyékony vibrátorral érintkezik.
  • Használható orális szexhez.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző illatos
Speciális jellemző stimuláló
Speciális jellemző forrósító
Termékcsoport gél

English

If you order this vibrator product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
More information is available by clicking here.

Keresés