Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb nyuszi vibrátorok az Intim Center szexshopból

A legjobb nyuszi vibrátorok az Intim Center szexshopból A legjobb nyúl vibrátorok az Intim Centerben kaphatók. Az első és legjobb szexüzlet az országban. Három évtizedes tapasztalattal állítja össze a szexbolt és online webáruház kínálatát. A jó áron kapható egyszerűbb termékektől az innovatív modern szexkütyükig itt mindent megtalálsz. A legjobb vibrátorok és csiklóizgatók, a legjobb szexuális segédeszközök itt megtalálhatók.
Számtalan vígjátékban láthattuk már feltűnni ezt az ikonikus örömszerzőt, mégis csak kevesen próbálták ki, mi az. Nos, a forgófejes vibrátorról van szó, ami bizonyára minden nő fantáziáját megmozgatta már, életében legalább egyszer.

Legjobb nyuszi vibrátorok

Miért imádják annyira a nyuszi vibrátorokat? Mert ez a fajta szexuális segédeszköz az, ami által a legkönnyebben érhető el a hőn áhított orgazmus, ami ráadásul egy sokkal teljesebb, összetettebb formában jelentkezik a különböző forgásoknak, vibrálásoknak és a klitoriszkar nyújtotta rezgéseknek köszönhetően. 

Hogy működik a csiklókaros vibri? A fő rész, maga a vibrátor szolgál a hüvely és a G-pont izgatására. Ez a rész általában mindkét irányba képes forogni és apró gyöngyök is találhatóak rajta, amik még pluszban stimulálják a hüvely falát. Másik része a klitoriszizgató kar, aminek a végén incifinci nyuszifülek találhatóak, amik a csikló stimulálásáért felelősek. Ettől lesz különleges a vibrátor, mivel mindkét része külön vezérelhető, külön állíthatod be a sebességfokozatokat is, így ezek teljesen függetlenül működnek egymástól.

- A nyuszis vibrátorról eddig mindig az a Szex és New York rész jutott eszembe, mikor Charlotte napokig ki sem akart mozdulni otthonról, miután vett vagy kapott egy ilyet - mondja egy 30-as nő. - Már akkor sem értettem, hogy mi olyan nagy szám benne, amiért ennyire kell lelkesedni. A tesztelt darab egy szép lila, diszkrétnek nem nevezhető, de egyébként nem irreálisan hatalmas darab volt. Méretre pont jó, nem az a típus, amit meglátva az az első gondolat, hogy ezzel karóba lehetne húzni valakit. Kicsit kiábrándító, hogy egy vibrátornak is ennyire erőlködnie kell, de próbálom pozitívan felfogni, vagyis hogy én vagyok túl szűk. A nyuszis része viszont isteni, igazából úgy is jó, ha a többit be se kapcsolom, mert egyáltalán nem durva és nagyon hamar el lehet tőle élvezni. Azért nem éreztem, hogy napokig ki se mozdulnék, mint a sorozatban Charlotte, de ha már otthon maradok, és hangulatom is van hozzá, akkor elő fog még kerülni.

A csiklóizgatós vibrátoroknak is már több típusa létezik, így mindenki saját maga eldöntheti melyik okoz neki a legnagyobb örömet. A csiklóizgató karos vibrátorok általában forgó fejjel készült kényeztetők, melyek izgatják a klitoriszt, és a hüvelyt is egyszerre, így sokkal nagyobb élvezethez juttatnak.
Azon hölgyek közkedvelt játékszere, akik kettős izgatással (hüvely és csikló) élnek át orgazmust, hiszen ezek a kis játékszerek egyszerre ingerlik a hüvelyt, a klitoriszt és a G-pontot.Vibráció és a forgás általában külön-külön szabályozható. Garantált élvezetben részesít!


Létezik a csiklóizgatós vibrátoroknak olyan típusa is,amelyekbe nem helyeztek gyöngyököt, így nem forog a fejük, de viszont van csiklóizgató karjuk, mely egyszerre rezeg a vibrátorral. Tapasztald ki neked melyik okoz nagyobb élvezetet és hagyd, hogy elsöpörjön a kéj! Az üzletünkben működés közben megismerheted ezeket az erotikus készülékeket. A csiklóizgatós kényeztetők legújabb modelljei már a szilikonból készült klitoriszkaros vibrátorok, melyek a minőséget képviselik, így rendkívül közkedvelt játékszerek. A ❤️ nyúl vibrátor használatáról itt olvashatsz ❤️ infók és tanácsok a cikkben.

Tippek
- Szerezz be síkosítót is. Könnyebbé teszi a behatolást, különösen, ha análisan is szeretnéd kipróbálni a pezsdítő rezgést. A síkosító zselénél, krémnél vagy olajnál is figyelj a minőségre, hiszen ez is okozhat allergiás reakciókat.
- A szexuális segédeszközök igen intim és érzékeny területekre hatolnak be, ezért gondoskodnod kell a tisztításról és a steril tárolásról is. A vibrátorhoz vegyél speciális tisztítószereket, valamint megfelelő tároló dobozod is legyen.
- Soha ne add oda másnak a vibrátorodat, még akkor sem, ha kondomot használ! És te se fogadd el kölcsön más szexuális segédeszközét, ha óvszerrel használta, akkor sem!
- A vibrátort soha ne használd felváltva anális és vaginális behatolásra, ha nem tisztítod meg a két aktus között!

Keresés