Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiak örömére anatómiailag tervezett prosztata izgatók és anál vibrátorok

Férfiak örömére anatómiailag tervezett prosztata izgatók és anál vibrátorok Prosztata problémák kezelésére, egészségének megőrzésére, vagy egyszerűen csak kirobbanó szex-élményhez prosztata izgatók széles választékát kínáljuk, kisebb-nagyobb változatokban, vibrációs és vibráció nélküli verziókban. A prosztata kényeztetők között minden árkategóriában találsz terméket.

Kellemes érzés, maximális élvezet! Urak, engedjék el magukat, nem kell félni ettől a csodálatos örömforrástól! Prosztata masszírozók széles választékban, melyek bizsergető vibrációs élménnyel kényeztetnek, és segítik a prosztata egészségének megőrzését. Ha a megszokottnál intenzívebb élményekre vágysz, akkor mindenképp érdemes felfedezned az anális örömszerzés világát.

Az Intim Center szexshop üzletben és onlie webáruházban minden anális izgató és prosztata vibrátor szexuális segédeszközt megtalálsz, ami segít elérni azt a fantasztikus orgazmust, amit eddig csak hallomásból ismertél. A prosztata vibrátor segítségével olyan élményekben lehet részed, amiket hagyományos úton, különböző játékszerek nélkül nem igen élhetnél át. Kevesen tudják, de a férfiak egyik legérzékenyebb intim területe a prosztata, ugyanúgy, ahogy a nők esetében a G-pont.

A testrész stimulálása kéjes érzéseket okoz és felejthetetlenné teszi a beteljesülés pillanatait. A higiénikus használat érdekében bizonyosodjunk meg arról, hogy, az utóbél üres. Bár az utóbél rendszerint üres, ajánlott a kiöblítése intimfürdõ használatával. Feküdjön az oldalára és húzza fel a térdeit a felsõtestéhez. Ez a pozíció teszi lehetővé a legjobban az ellazulást és biztosítja egyúttal hogy az izgatód a legjobb helyzetben legyen.

- Én úgy vettem észre, hogy a prosztata nem valami varázsgomb amit megnyom az ember és egyből földindulás szerű orgazmusa lesz. Kell hozzá egy kis türelem és bizony gyakorlás is meg ráhangolódás. Én már évekkel ezelőtt is próbálkoztam vele számtalanszor, de nekem se sikerült semmi. De valahogy mindig elém került a téma és akkor újra kezdtem próbálkozni. Szerintem érdemes venni valami segédeszközt hozzá, legalábbis nekem baromi kényelmetlen a saját ujjammal csinálni. Szerintem egy vékony rúdvibrátor ideális, vagy esetleg egy uborka. :) Bár azok elég vastagok, kezdőknek szerintem azzal is meggyűlne a baja, hogy behelyezzék. Ezekről a behelyezhető prosztataizgatókról nem tudok nyilatkozni mert egyelőre még nem rendelkezem ilyennel. Azt vettem még észre, hogy a testpozíció is számít. Mindig háton fekve próbálkoztam, de ilyenkor alig érzem a prosztatám. A legkönnyebben akkor találom meg ha letérdelek.

A prosztata vibrátort rengeteg férfi ismeri és használja is, ami nem véletlen, hiszen szinte minden esetben beváltja a hozzá fűzött reményeket és sokszor még felül is múlja az egyéni elképzeléseket. Ha még csak kezdő vagy az anális élvezetek világában, akkor teljesen érhető, ha esetleg ódzkodsz az ánusz vagy a prosztata izgatásától. Sokan átélték már ugyanezt, azonban ez nem szabad, hogy meggátoljon abban, hogy kielégítsd a vágyaidat. Azok a férfiak, akik már kipróbálták a prosztata vibrátort szinte biztos, hogy azóta is rendszeresen használják és semmi pénzért sem mondanának le az általa átélt gyönyörökről. Ezek a játékszerek nem csak orgazmust növelik, hanem a prosztata egészséges működésére is jótékony hatással vannak. Ezt az is bizonyítja, hogy egyes országokban az orvosok kifejezetten ajánlják a pácienseiknek a használatát.

- A minap különös utazáson mentem keresztül. Régóta próbálom magam szoktatni a prosztatamasszázs gondolatához, de eljutottam arra a szintre, hogy kulturált keretek között miért ne próbálhatnánk ki a test nyújtotta “lehetőségeket”? Eleinte jobbnak láttam, ha utánajárok a dolgoknak és gyakorlati tanácsokat olvasok (nem akartam fejest ugrani a kútba), és ma már elmondhatom, hogy többször is próbálkoztam az örömszerzés eme formájával. A tapasztalatim eléggé sokszínűek, néha kellemes forróság jár át, néha kellemetlen már-már fájdalmas érzés.
Azt hiszem ez egy olyan dolog, amit sokáig kell tanulnia az embernek, nem lehet csak úgy megnyomni egy “gombot”. Fejben erős koncentrációt igényel, csak magadra figyelj és az érzésre (a bűntudatot felejtsük el). Mindezek tudatában nem adtam fel, és tovább próbálkoztam, noha “kézrásegítéssel” mindig közbe kellett avatkoznom, hogy megtörténjen aminek meg kell. Most viszont… eltaláltam egy olyan pontot, és annyira át tudtam engedni magam az érzésnek, hogy már-már a sikítás határán álltam. A koncentrációzavarom miatt, illetve az ujjam elfáradásából kifolyólag minduntalan kizökkentem a ritmusból. Végül a golyóim már majd szét robbantak, így kénytelen voltam könnyíteni magamon, és az agyam is bezsibbadt. Ám meglepően konstatáltam, hogy alig távozott belőlem vmi, és a vágyam is megmaradt.
Egy újabb félsikerbe beletörődve, tévénézésbe fogtam, miközben éreztem, hogy még kicsit törölni kell magamon. 1-2 mozdulatot után megdöbbenve éreztem, hogy itt még koránt sincs vége a játéknak. A hagyományos kényeztetés útját járva folyamatos zsibbadás kerített hatalmába és olyan hullámok érkeztek, melyek számomra eddig ismeretlenek voltak. Sokat olvastam már a férfi többszörös, kilövellés nélküli orgazmusáról, de ezidáig ez egy megfoghatatlan dolog volt a számomra.
A dopamin szintem olyan mértékben megemelkedett, hogy az általános lét is már a mennyországhoz hasonlított. Ami utána következett, az… fogalmazzunk úgy hogy kijött belőlem minden maradék. Igazából nem tudom hova tenni a történteket, 15 perc általában mindig kell mielőtt újra akcióba tudok lendülni, ráadásul ami fejben történt az vmi egészen egyedülálló dolog volt.

A mai, felvilágosult világunkban nem érdemes leragadni a hagyományos technikáknál, megoldásoknál. Nyitottnak kell lenni az újdonságokra és a folyamatos tapasztalatszerzésre. Lépj ki a komfortzónádból és tapasztald meg a prosztata vibrátorok nyújtotta kéjmámort. Hidd el, nem fogod megbánni! Természetesen a megfelelő méretválasztás rengeteget számít, így ha még csak most ismerkedsz ezekkel a termékekkel, akkor mindenképp az egyszerűbb és kisebb modelleket ajánljuk. Az anális behatolásnál síkosítókat mindenképpen kell használni.

Keresés