Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Használjatok vibrátort szex közben, hogy mindkettőtöknek jobb legyen

Használjatok vibrátort szex közben, hogy mindkettőtöknek jobb legyen Vibrátor használat szex közben? Hasznos, mert az orgazmus is fokozható. A jó szex nem jelenti azt, hogy nem lehet kísérletezni, hogy izgalmassá, élvezetessé tegyük. Egy kis plusz mindig elérhető valahogy, főleg ha nyitottak vagytok szex segédeszközök használatára.

A vibrátor arra való, hogy megkönnyítse a nők számára az orgazmus elérését. A legtöbben zavarba jönnek, ha egy intim beszélgetés során meghallják a vibrátor, műpénisz, dildó, vagy akár műfasz, szavakat, pedig semmi szégyellnivaló nincs a vibrátorhasználatban.

Tudtad például, hogy a nők 53%-a használt már a szex során vibrátort?  És azt, hogy közülük 90%-uk azt mondja, hogy a szexuális segédeszköz jelentősen javított szexuális életük minőségén? A legtöbb férfi megvetően tekint a vibrátorokra, vetélytársnak tekintik ezeket a pikáns eszközöket, pedig ügyesen használva sokat profitálhatnak belőlük a szex során.

Bizonyított tény, hogy a nők alapvetően lassabban jutnak el az orgazmusig szex során, mint a férfiak. Egy igazi férfi nem elégszik meg azzal, hogy számára jó volt az együttlét, hanem arra törekszik, hogy partnere legalább ugyanúgy élvezze a szexet, mint ő maga. Egy jól máködő kapcsolatban a felek folyamatosan szem előtt tartják, hogy mivel okozhatnak örömet partnerük számára. Ehhez pedig olykor nem árt egy kis segítség.

A nők túlnyomó többsége a csikló izgatásával képes a legrövidebb idő alatt elérni az orgazmust. Ez bizony fontos információ, ami mellett nem szabad figyelem nélkül átsiklani. Mégis hogyan alakítható ennek tudatában úgy a szex, hogy az mindkét fél számára maximális gyönyört okozzon?

Olvass és használd

A vibrátor infók és hírek tájékoztatnak a lehetőségekről. A szexuális segédeszközök használata egy párkapcsolatban abszolút nem szégyen. Sőt! Azt mutatja, hogy a páros tagjai számára fontos az igényes, minőségi szex, valamint az, hogy az együttlétekből kihozzák a lehető legtöbbet, hogy mindkettőjük maximális élvezetekhez jusson az éjszaka végére. 

A vibrátor segíthet a szex elején, a ráhangolódásban, az előjátékban. Valamint szex közben is. Behatolás során egy apró, ügyes kis eszközzel könnyedén stimulálható a csikló is, így az orgazmus, a közösen átélt orgazmus garantáltan biztosítható. A vibrátort irányíthatja a páros férfi tagja, de a hölgy akár magát is kényeztetheti vele szex közben.
Emellett a vibrátorhasználat abban is segítséget nyújt, hogy a férfi jobban megismerje a női testet. Kényeztetés során érdemes figyelni a női test minden rezdülésére, ugyanis nagyon sokat lehet belőle tanulni. Egy kis odafigyeléssel a férfi könnyedén kiismerheti partnere ingerküszöbeit, hogy milyen érintés mikor és hogyan esik számára a legjobban. Ez a későbbiekben még rendkívül hasznos lehet.

Vibrátorválasztásnál érdemes szem előtt tartani, hogy milyen céllal szeretnék használni az eszközt. Ha megnéztek egy szexshopot, azt fogjátok látni, hogy több tucatnyi típusú vibrátor közül tudtok választani. Elsődleges, kiindulási pont legyen hát a felhasználási funkció. 

Itt értendő az például, hogy vaginális, vagy anális kényeztetésre szánjátok-e a játékszert. A legtöbb vaginális kényeztetésre tervezett vibrátor használható anális örömszerzésre, ám vannak speciálisan anális izgatók is, melyek úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legoptimálisabban stimulálják az adott területeket.
Vannak mindezek mellett kifejezetten a csikló izgatására tervezett vibrátorok is, ezek az ujjvibrátorok. Ezeket a kis játékszereket ujjra kell helyezni, és felturbózzák a kézzel történő kényeztetést. Érdemes még elgondolkodni azon, hogy vízben majd szeretnétek-e használni az eszközt, sok izgalmas élményt rejt magában ez a lehetőség is. Ha a válaszotok igen, akkor mindenképp vízálló vibrátort válasszatok majd. 

A vibrátorhasználathoz szükségetek lehet majd síkosítóra is. A megfelelő síkosító kiválasztása során mindenképp ügyeljetek rá, hogy a vibrátor anyagához megfelelőt válasszatok. Bizonyos anyagú síkosít

Szex közben bátran használjunk vibrátort vagy egyéb szexshop kelléket!

Szerintetek gáz, lenne ha szex közben a párommal szexuális segédeszközöket, dildót vagy vibrátort használnánk? Az ismerőseim általános és megszokott dolognak tartják, de ez a kérdés gyakorta felvetődik! Én még soha nem próbáltam és vannak gátlásaim ezzel kapcsolatban! Szerintetek ki kellene próbálnom? Ti használtok ilyet?

 

vibratorral_vagy_nelkule_szexeljunk

 

- Már régóta szerettem volna vibrit, és mikor megkaptam egyből nekiestem. Ez nem helyes. Az első alkalommal és utána is minden használat után alaposan fertőtlenítsd le a vibrátort. Mindig használj síkosító gélt, mert segít megelőzni az apró mikrosérüléseket, amiket kényeztetés közben észre sem veszel, és nem titok az sem, hogy az érzés is finomabb, ha a játékszer könnyedén tud ide-oda vándorolni a megfelelő területen.
Először ismerd meg a rezgést a teljes testeddel, és figyelj a reakcióidra: tudd meg, hogy szereti-e a combod töve, a feneked, a szeméremajkad, a csípőd, a nyakad a zümmögő rezgést. A melleidet is kényeztetheted az eszközzel, és csak ha úgy érzed, hogy teljesen megbarátkoztál a vibrátorral, akkor érintsd meg a legérzékenyebb területet vele.

 

 

- Nekünk a párom vette, engem meg sem kérdezett, hogy játszunk vele szex közben. Szabályosan már csak rá gondolva ő be volt gerjedve, de amikor haza vittem a vibrit, meg totál kiakadt, megalázónak találta, a végén kilyukadtunk oda, hogy én egyedül nem használhatom.

- Nekem most a párom hozta fel, hogy vesz nekem egyet vagy kettőt mert imádná nézni ahogy játszom vele, tehát ketten is használnánk, ha olyan kedvünk van. Meg azt is mondta, legalább lesz amivel kényeztetem magam, ha ő épp nincs velem. Szerintem ez az érett, normális felfogás.

- A vibrátor nem tud előjátékokat, de ezt a feladatot nyugodtan magunkra vállalhatjuk. Simogasd magad, ingereld a csiklódat, míg fel nem ébred benned a vágy! Vezesd be óvatosan a sikosítóval bekent vibrátort, először csak egy részét, majd lassan, fokozatosan egyre mélyebbre és add át magad az élvezetnek. Akár pornót is nézhetsz közben, nemcsak a férfiaké a kiváltság… Az első „vibrátoros edzés” sokáig eltarthat, akár egy óránál is tovább, hiszen mint mindent, ezt is gyakorolni kell, amíg rutinossá válik. Vigyázz, mert a sokáig ingerelt hüvelyfal érzékennyé válhat, így ha hosszabb idő szükséges a nagy élvezéshez, nem árt meg-megszakítani a vibi-aktust, s kicsit átváltani a csiklós izgatásra, majd újra visszatérni a vibrátorhoz. Síkosítsd többször, ha szükség van rá. Na ha ez tetszett, válaszoltam a kérdésre!

- Leszbikus vagyok, lány a párom. Vannak segédeszközeink, vibrátorok, dildók is, de legjobban a felcsatolhatót vibrátoros dildót szeretjük. Először olcsót vettünk, de amikor bevadultam elszakadt a rögzítő szalag. Vettünk olyat, ami olyan mint egy bőr bugyi, és arra van rögzítve. Ez bevált, és a puncimnál is ki van vágva, izgalmas nem?

Szex közben használjunk vibrátort vagy egyéb szexshop kellékeket? A kérdésre egyértelmű a válasz, vibrátor és segédeszközök színesítik és izgalmassá, változatossá teszik a szexet. További vibrátor infók és tudnivalók itt olvashatók.  Szex közben használjunk vibrátort vagy egyéb szexshop kellékeket! Oszlatjuk a tévhitet, hogy a szexuális segédeszközök nem csak szingliknek ajánlottak!

Ha vibrátort vagy szexuális segédeszközt szeretnél, akkor vagy interneten rendelsz itt online, vagy elmész s szex shop üzletbe és személyesen vásárolsz egyet: Intim Center szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Keresés