Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hölgyeim, a nyuszi vibrátor az őrület eszköze a maximális kéjhez

Hölgyeim, a nyuszi vibrátor az őrület eszköze a maximális kéjhez

A nyúl vibrátor egy klitoriszkaros vibrátor ami a hüvely és a csikló)kombinált izgatásával okoz egészen különleges élményt használójának. Ezeket a vibrátorokat hívják még rabbit vibrátornak is, mert a klitoriszt izgató kis része felettébb emlékeztet egy nyuszi füleire, többnyire nyuszifejet és fület formáz. így kívül és belül is izgat. A csiklóban és a hüvelyben is rengeteg idegvégződés található, ezért a dupla orgazmus élménye válik elérhetővé!

Ezek a szexküyük nemcsak a legnépszerűbb termékek a piacon, hanem a leghatékonyabbak is. Segítenek a nőknek a legkönnyebben elérni az orgazmust. A nyuszis őrületek nem csak izgalmat fokozó szexkellékek, de divatos kiegészítői is szexkollekciódnak. Olyan változatosságot hoznak a mindennapokba, melyet nehéz megunni, nehéz csak úgy otthon hagyni.
Mindig használj sok kenőanyagot, síkosítót, használat előtt nedvesítsd be azt a területet, ahol használni szeretnéd. De vigyázz, hogy milyen típusú síkosítót használsz, mert van, amelyik kárt tehet a vibrátorban; ez attól függ, hogy milyen anyagból készült a vibrátor. A víz alapú síkosítót bátran lehet használni. Ha kedvet kapsz, nem érdemes vele várni, azonnal meg kell rendelni!

Bontsd ki a szexshopunkból újonnan megrendelt vibrátorodat. Vetkőzz le és bújj be vele az ágyba. Indítsd el mindkét részét a legalacsonyabb fokozaton és először tapasztald meg milyen erősséggel és milyen kellemesen vibrál, csiklandozza a mellbimbóidat. Szánj időt arra, hogy alaposan felizgasd magad, mert akkor fog csak igazán hatni és jól csúszni a nyuszika! Aztán csúsztasd lejjebb, de még ne helyezed be, csak húzd szét a szeméremajkaidat és simogasd a hajlított fejével a csiklódat.
Aztán kapcsold ki a vibrátor rezgését, hogy egyedül a nyuszifülek vibráljanak, majd kísérletezz kicsit. Masszírozd vele a klitorisz körüli részt és néha hagyd is ott egy rövid időre. Ugye milyen finoman bizsergetnek azok a cuki fülek? Már a puszta fülecskék általi rezgéstől is gigantikus orgazmusod lehet, ha szeretnél elmenni. Ha úgy érzed nem bírod tovább, és már magadban akarod érezni vagy egyszerűen te komplexebb élményre vágysz, kapcsold be újra a vibrátort és helyezed be a bársonyosan puha, szilikonos anyagból készült, játékodat úgy, hogy a fülecskék a csiklódat érintsék, és élvezd a kényeztetését a csúcspontig.

A csiklóizgatós vibrátoroknak már több típusa létezik,így mindenki saját maga eldöntheti melyik okoz neki a legnagyobb örömet. A csiklóizgatós vibrátorok általában forgó fejjel készült kényeztetők,melyek izgatják a G-pontot,így sokkal nagyobb élvezethez juttatnak.
Azon hölgyek közkedvelt játékszere,akik kettős izgatással (hüvely és csikló)élnek át orgazmust,hiszen ezek a kisjátékszerek egyszerre ingerlik a hüvelyt, a klitoriszt és a G-pontot.Vibráció és a forgás általában külön-külön szabályozható. Garantált élvezetben részesít!

Létezik a csiklóizgatós vibrátoroknak olyan típusa is,amelyekbe nem helyeztek gyöngyököt,így nem forog a fejük,de viszont van csiklóizgató karjuk,mely egyszerre rezeg a vibrátorral.Tapasztald ki neked melyik okoz nagyobb élvezetet és hagyd,hogy elsöpörjön a kéj!
A csiklóizgatós kényeztetők legújabb modelljei már a szilikonból készült klitoriszkaros vibrátorok,melyek a minőséget képviselik,így rendkívül közkedvelt játékszerek.

A vibrátorok ugyan sok félék lehetnek, de talán az egyik igazi kedvenc kategória mégis a nyuszis vibrátoroké. Azon belül is sokak ezt a fajta szexeszközt a Szex és New York című sorozatból ismerhetik. A filmben is csak „nyuszinak” nevezett rezgő pénisz áttetsző, lila színű, rotációs forgásával, a beépített klitoiszkaros izgatásával nyerte el az epizódokban a főszerepet. Charlotte, az egyik főszereplő szexi csaj titkos női vágyait ezzel a 22 cm-es csiklóizgatós formával csillapította. A sorozatban a közös vacsorák alatt inkább ezzel kényeztette magát.
Ha úgy gondolod, hogy te is kipróbálnád a nem mindennapi őrületet, és az örömszerzésben valami újat valósítanál meg, (amihez az ujjad már kevés) akkor válassz az Intim Center szexshop alábbi finomságai közül. Ezek a most bemutatott vibrátorok már fejlettebbek, modernebbek, speciálisabbak, többet tudnak, mint amit a filmből ismerhetsz. Tehát dupla élvezet mindenek felett! Válassz a  klitoriszkaros vibrátoraink  közül, hiszen ez nyújtja a legnagyobb élményt!

Tartalomhoz tartozó címkék: nőknek szexshop vibrátor vibri

Keresés