Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóizgatók

Egyedülálló kényeztetés a nőknek a klitorisz izgatása. Legyen szó akár önkielégítésről, akár szex közbeni plusz izgatásról, a nők mindig odáig vannak érte. A csiklóizgatók közül ismerd meg a mini vibrátorokat, pillangókat, tojásvibrátorokat.

Rendezés:

A CSIKLÓIZGATÓ MINDEN NŐNEK KÜLÖNLEGES KÉNYEZTETÉST NYÚJT

A nők legtöbbje az orgazmust a csikló izgatásával éri el. Fantasztikus élvezetet nyújt. Ekkor a klitorisz érzékeny területe megtelik vérrel, és további masszírozásuk óriási orgazmushoz vezet. Akár többszöri orgazmushoz is.

Használd szex közben, maszturbációra a felcsatolható, mini, távirányítós, pillangó alakú, vagy éppen tojás vibrátorokat, melyeket kifejezetten a klitorisz izgatására alakítottak ki. Történhet aktus vagy önkielégítés közben.

A nőknek csak kisebb része tapasztal hüvelyi orgazmust, míg a többiek további klitorális stimulációt igényelnek. Az ilyen termékek felülete olyan, hogy kíméletesen érintik a női örömforrást. A játékok alakja és legfőképpen a geometriája a nő intim zónájának anatómiai fiziológiájának figyelembevételével készül. A csikló vibrátor használható mind önálló játékban, mind előjátékban, valamint partnerrel szex közben.

Keresés