Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Klitorisz izgató mini vibrátorok

A kicsi nagy tudású vibrátorok a klitorisz izgatására valók, így bármikor, bárhol kiválthatják a vágyott orgazmust. Használatukkal még a hosszabb üzleti vagy magánutakon sem kell nélkülözni a különleges élményeket.

Rendezés:

MINI VIBRÁTOROK AZ EROGÉN ZÓNÁK IZGATÁSÁRA 

A parányi vibrátorok igazán különleges élményeket adnak a nőknek. A g-pontot, a vaginát és a csiklót is izgatják. Mindemellett titokban is elélvezhetsz velük. Válassz egy luxus, érzéki, orálszex imitáló, vízálló vagy nyuszis vibrátort, és tedd izgalmasabbá, játékosabbá a maszturbációt, vagy élvezd a mini vibrátorok tudását szeretkezés közben.  

A miniatűr, kényelmes, erőteljes és mindig elérhető. Alakjától és céljától függetlenül ezek a termékek tökéletesek a szexuális előjátékhoz, ha bármilyen erogén zónát serkentenek nőknél vagy férfiaknál. A minivibrátor könnyen hordozható, és könnyen elrejthető egy kézitáskában a sok női apróság között. Ez megkönnyíti az utazást, és nyaralás közben élvezheti az orgazmusokat. A megfizethető ár miatt a mini vibrátor az első választott szexuális játékok közé tartozik. Segít felfedezni testének titkos vagy kifejezett erogén zónáit, és csodálatos bűntársává válhat az érzéki öröm útján.

Keresés