Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ujjazók ánusz csikló és hüvelyizgatók

Szex közben, és maszturbáláskor jól használhatók. A vibrátoros és sima ujjazók között sok tulajdonsággal bíró forma közül választhatod ki a szimpatikus terméket. A legjobb ujjra húzható kényeztetőket megtalálod szexshopunkban. 
Rendezés:

A csiklóizgatás minden nőnek ez egyik legjobb kényeztetés

A legtöbb nő az orgazmust a csikló izgatásával éri el. Ez szex közben a pozíciókkal, kézzel vagy szexuális segédeszközökkel fokozható.

Előjátékként, szex közben, és maszturbáláskor jól használható szex játékszerek az ujjazók. Magatokat és egymást is kényeztethetitek.
Pár szó férfiaknak: Hiába találtad meg a tökéletes "receptet" ahhoz, hogy barátnődet akár már az ujjazásoddal a fellegekbe repítheted, előbb-utóbb ha nincs változatosság a szexben, a tökéletes is hamar megszokottá válhat.
Nőknek: Maszturbáláskor szuper ki darab. Kis helyen elfér, és az ujjadra helyezve a mennyekbe repítheted magad. Szex közben magad és a partnered is izgathatod vele. 

Keresés