Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

G-pontos vibrátorok

A G-pontos vibrátorok feje közvetlen az érzéki pontokat, a G-pontot éri el, így feledhetetlen velük a kényeztető masszázs. Az orgazmuskeltő kollekció darabjait nézd meg most! 

Rendezés:

VIBRÁTOROK A G-PONT AVAGY G-FOLT IZGATÁSÁRA

Anatómiailag a G-pont a hüvely falán, a bejárattól 3-6 cm-re helyezkedik el. Egy borsó méretű terület, mely nyomásra fokozza az izgalmat. Az ívelt, hajlított vagy gömbfej kialakítású vibrátorokat direkt ennek az izgalmi területnek a stimulálására alakították ki. A szenvedélyes pulzálástól az erős vagy éppen a lágy simogatásig mindent tudnak, amit a nők akarnak. Élvezetekre fel!

A g-pont vibrátor használata
Egyes nők félnek további eszközök kipróbálásától, mivel a rendszert, az instrukciókat nehéznek tartják. A G-pont vibrátor használata egyszerű: Kezdőknek készült, akik megvásárolják az első vibrátorukat.
A G-pont vibrátorok a hüvelybe merülést jelentik. A rezgés stimulátorok mechanikus mozdulatokkal működnek, amelyek az ujjak megnyomását, simogatását szimulálják. A behelyezés után a vibrostimulátoroknak nyomniuk kell az elülső falat, ami enyhe vizelési ingert okoz. A G-pont vibrátorok olyan eszközzel rendelkeznek, amely utánozza a női reproduktív rendszer jellemzőit.

A virbráló szexkütyüket hüvelyi kenőanyagokkal használják: a készítmények kiküszöbölik a lehetséges fájdalmas érzéseket, ellazítják az izmokat és eltávolítják a kemény súrlódás kellemetlen hatását. A G-Spot vibrátorok kiegészítik a vízalapú hüvelyi kenőanyagokat, amelyek a termékgyártók által használt gyengéd borítékok.

Az előzetes hozzáállás, a relaxáció a hosszan tartó orgazmus kötelező tulajdonsága. A G-pont vibrátorok kevés vágyat, negatív érzelmeket jelentenek. A hüvelyi kenés megkönnyíti a fizikai behatolást, a pozitív érzelmeket - az érzéki, szokatlan befejezés kezdete.

Rezgésstimulátorok
A hajlított sokoldalú eszközök hatalmas választékát találod itt. Az ívelt G-pont vibrátorok további domborulatokkal vannak ellátva, amelyek stimulálják a csiklót és a belső felületet. A kategória hatalmas választékot kínál a csikló mellékletek közül. Távirányítóval felszerelt G-pont vibrátorok - a kényelmes sebesség tartománya, a depresszió mértékének változásai, ingerlés, az érzések szabályozása. Több zóna stimulálására tervezett rezgésstimulátorok. Lehetőség számos klitorális, hüvelyi orgazmus elérésére, hogy a legmagasabb öröm magasságába jussanak.

A rendelkezésre álló hatalmas termékválaszték a kifinomult, igényes vásárlók igényeinek kielégítésére. A kísérő eszközök, a hüvelyi vibrátorok nagy választéka, lehetővé teszi a szükséges áruk többes megvásárlását.
A hölgyek számára elengedhetetlen önkielégítésre, előjátéknak a G-pontos vibrátor. Fedezd fel a tudásuk az Intim Center webáruházán keresztül, vagy személyesen a szexüzletben, 1052 Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet nyitva minden nap!

Keresés