Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátoros péniszgyűrű Pretty love vibrant penis ring 2 purple

Ár:
5.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 05.
Gyártó: Pretty Love

Lila erekciós gyűrű csiklóizgatós 10 rezgési funkcióval rendelkező vibrátoros péniszgyűrű. Kialakítása révén behatolás közben a csikló stimulálására is tökéletesen alkalmas. Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. Vízbázisú síkosító javasolt. 
A vibrációs péniszgyűrű szilikonból készült. Kellemes tapintású, könnyen a kívánt átmérőre nyújtható. Belül apró pattanások vannak a további stimuláció érdekében. 
Jellemzők: 10 rezgésmód (AAA elemmel működik), a vibráló golyó oldalán található gombbal vezérelhető, teljes hossza 8,6 cm, szélessége 5,6 cm, a lyukak átmérője feszítetlen állapotban 3 cm. Csomagolás karton doboz nyomtatással.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ftalátoktól és egyéb szennyeződésektől mentes, kiváló minőségű szilikonból készült rezgő erekciós gyűrű. A szerkentyűt egy ecset formájában lévő speciális stimuláló párna jelenléte jellemzi, amely gyengéden masszírozza a klitort. A vibrációs modul szerepét a kivehető vibráló golyó látja el. A készülék 10 üzemmódot támogat. Hossza 8,6 cm, átmérője 5,6 cm.  Anyaga orvosi hipoallergén szilikon. 1 db AAA elemmel működik.
Pretty love vibrant penis ring 2 purple tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem 1 x AAA
Szín Lila
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 6 - 10
Átmérő 5,5 - 5,9
Termék címkék: férfiaknak, péniszgyűrű, vibrátoros

Keresés