Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Újratölthető vibrációs tojás távirányítóval Viviane - black

Ár:
31.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures

A Viviane egy vibrációs tojás távirányítóval, amelyet hüvelyi behelyezésre terveztek, és stimulálják a G zónát. Ugyanabból az anyagból készült, nagyon puha és rugalmas helyreállító kábel. 100% orvosi szilikonból készült, mind a tojás, mind a távirányító Erőteljes motorral, 10 különböző rezgésmóddal. Teljesen vezérelhető magáról a játékról és a távirányítóról. Mind a játék, mind a vezérlő újratölthető USB kábellel (tartozék), merülő és nagyon könnyen tisztítható. Javasoljuk, hogy meleg vízzel és PH semleges szappannal mossuk, vagy használjunk speciális tisztítószert az erotikus játékokhoz. Csak vízbázisú síkosítót használjon, mert a szilikon alapú síkosítók károsíthatják a termékeket. Ideális játék egyedül és a legjobb társaságban is: Vibráló tojás távirányítóval Lágy és kellemes .A játékról és a távirányítóról vezérelhető.Újratölthető USB-kábel (tartozék) Búvárható. Könnyen tisztítható. Egyedül vagy társaságban való játékra tervezve. A kellemesebb élmény érdekében vízbázisú síkosító használata javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Viviane fekete távirányítós vibrációs tojást hüvelyi izgatásra és a G-pont stimulálására terveztek. 100% orvosi szilikonból készült, mind a tojás, mind a távirányító. Erőteljes motorral, 10 különböző rezgésmóddal. Egyaránt vezérelhető magáról a távirányítóról és a tojáson taláható gombról is. A tojás és a vezérlő is újratölthető a mellékelt töltőkábellel, vízálló és nagyon könnyen tisztítható.

  • Újratölthető USB kábellel (tartozék)
  • 100% szilikon
  • Fekete szín
  • Méretek: 220 mm x 34 mm Ø

Javasoljuk, hogy meleg vízzel és PH semleges szappannal tisztítsd, vagy használjunk speciális tisztítószert az erotikus játékokhoz. Csak vízbázisú síkosítót használj, mert a szilikon alapú síkosítók károsíthatják a termékeket. Egyedül éspartnerrel is ideális játék.

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítás minden használat előtt és után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. Rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Ha a termékei sérültek vagy hibásak, teljes visszatérítést vagy bolti jóváírást kap az eredeti vásárolt összegért. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző távirányítós
Szín Fekete

Keresés