Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Boka bilincs karabineres lánccal White & pink fairy goat leather ankle cuffs

Ár:
18.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Liebe Seele

Finom kollekció, amelyet fényes hófehér alappal terveztek, színes buborékgumi rózsaszín vagy mentazöld díszítéssel, fémes díszítéssel. Egyenesen az álmok édességéből. Prémium minőségű bőrből készült bokabilincs, amely lágy, nőies színek és az erős bőr tökéletes váltakozásával bizonyítja, hogy a BDSM kiegészítőknek nem kell feketének lenniük ahhoz, hogy lenyűgözzenek. Mindegyik bilincs erős D-gyűrűvel rendelkezik, így számos bondage-kiegészítővel kombinálható. A csatok segítségével beállítható a méret és az ideális illeszkedés.
Élvezd a teljes test feletti uralmat ezekkel a színes bőr bokamandzsettákkal. A csúcsminőségű fehér bőrből készült, ellenállhatatlan buborékos rózsaszín díszítéssel ellátott rabsági bokamandzsetta játékosnak és csinos pántnak tűnik szerelmed lábán.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A bilincsek két gyorskioldó kapcsot is tartalmaznak, így biztosítva az optimális biztonságot és kényelmet. Állítható tartomány: 14,5-26,5 cm között. 

A bőr gyönyörű minősége és a mandzsetta lenyűgöző részletei azt jelentik, hogy ezek nem egy átlagos rabsági bokarögzítők. Azok számára tervezték, akik prémium darabokat szeretnének hozzáadni BDSM-készleteikhez, ezek a bokarögzítők minden BDSM-lejátszó számára alkalmasak.

A pasztell rózsaszín bokamandzsetta erős, mégis kényelmes és hosszú távú viseletre tervezték. A sima bőr puha és rugalmas a bőrhöz, míg a tartós fémcsat lehetővé teszi a méret beállítását és az optimális illeszkedés megtalálását.

Minden bokarögzítő erős D-gyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fémlánc könnyű rögzítését két gyorskioldó kapocs segítségével. A bokarögzítők kompatibilisek számos más rabsági kiegészítővel, beleértve a disznókat, a combmandzsettákat és a rabszolga gallérokat. Főbb jellemzők:

  • Rózsaszín és fehér bőr bokarögzítők a visszafogott játék felfedezéséhez
  • Teljesen állítható a tökéletes illeszkedés érdekében
  • A puha bőr jól illeszkedik a bőrhöz
  • Az elbűvölő Tündér rabság kiegészítők kollekció része

A budapesti üzlettel rendelkező Intim Center szexshop több évtizede árul ilyen termékeket. Reméljük, hogy ez megnyeri tetszésedet.

Vásárlási lehetőségek

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Itt a terméknél a megrendelem gombbal teheted a kosára.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Bőr
Anyag Fém
Szín Arany
Szín Rózsaszín

Keresés