Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kéz dildó 43 cm X-men 17 the hand black

Ár:
15.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 15.
Gyártó: X-Men

Kéz dildó ökölszexhez. Fisting vágyakhoz összeszorított ujjakkal egy alkar. Élethű, emberi ujjakat, kezet és kart formázó, testszövethez hasonló anyagból készült dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt. Élvezetesebbé és kellemesebbé teheted a szexuális életed a Kéz dildó 43 cm X-men 17 the hand black megvásárlásával.
Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ha az Intim Center szexbolt és online webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt  üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag PVC
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 41 - 45
Átmérő 7 - 7,9

Keresés