Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nagy dildó X-men david's 11.9" cock black ii 30 cm

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: X-Men

30 cm-es nagy dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, egyedi kialakítású. stimuláló felülettel kialakított, záróizom tágító, lazító eszköz. 
Szerezd meg a maximális örömöt! A David's Cock vibrátor vizuálisan és a gyakorlatban is meg fog lepni. Stimuláló formája kielégíti a belsejét, és robbanásszerű orgazmushoz vezet. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készül, selymes felülettel. Nagyszerű mind a hüvelyi használatra, mind a hüvelyi használatra. Az erős szívóalap lehetővé teszi a stabil használatát.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, egyedi kialakítású. stimuláló felülettel kialakított, záróizom tágító, lazító eszköz. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. 

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ezért az áruért a 8.000 Ft kedvező ár.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag PVC
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 26 - 30
Átmérő 8 - 10

Keresés